Duke650 Odesláno 16. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. května 2019 Duke 26 kolo nekupovat i kdyby bylo zlaté :-) Odesláno z mého GT-I9195I pomocí TapatalkZlaté nebrat, zlato je moc těžké :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TLD Odesláno 16. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. května 2019 Micey, to bylo jen jako pripomenuti, ze 26ka neni mrtva...Ja bych se 26ce nebranil, sam po te, co jsem chroustnul ram 26 jsem sel do 650b, a jako zaprisahlej nepritel 29 tek, skoro dva roky jezdim pevny endurko s temahle kolama a muj dalsi full bude trailova dvetadvaca , ale urcite nezavrhuju 26ky a kdyz by bylo neco pekneho,klido bych se na tom vozil. A jednou si pro sebe koupim Mavericka ML . Pokud budou... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 16. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. května 2019 Ale dyk jo.. Jé, Maverick, můj sen.. už byl skoro můj, na svatební cestě před šesti lety, malej bikeshop v Santa Barbaře.. měli ho tam asi za 1200 USD, skoro novej. Svezl jsem se, rezervoval, že se pro něj stavim odpoledne. Šel jsem se ještě vykoupat, ztratil snubák a místo krásnýho Mavericka objednával novej prstýnek:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skalis Odesláno 16. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. května 2019 Kdyz jsem pred 3 rokama kupoval po letech novy kolo, tak jsem zkousel 29" a pripadal si na tom se svyma 175 cm jako na rozhledne . Vzal jsem 27.5" a idealni velikost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Robertilos Odesláno 16. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. května 2019 26" jsem si nechal jako zimáka. Na prasení po lese je to úplně v pohodě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TLD Odesláno 16. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. května 2019 Micey, neke. Tak to je dobry, vetsina vubec nevi o co jde. Cerna 8ka, ta by byla. Ale ceny jsou nesmyslne... Ta DUC vidle, to je parada. Cece, to bych se asi na prstynek vy... a koupil kolo a na prst nejakej niklak Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 16. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. května 2019 26" jsem si také nechal pro srandu, jelikož je neprodejná, je s ní vcelku sranda ale za mě je 27,5" lepší. 29" už mě moc nesedla, ale koukal jsem že se hodně už dělají hybrid 27.5" s možností dát 29" kola, to už je vůbec dobrý kompromis pro ty co nevědí :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TLD Odesláno 16. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. května 2019 Vlastiku, ten hybrid je na pluskove 650b, takovej mini fat bike Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 16. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. května 2019 (upraveno) Vlastiku, ten hybrid je na pluskove 650b, takovej mini fat bike Nedávno jsem četl tu možnost u nového Habita a myslím že tu možnost záměny bude mít vícero výrobců. Ale nějak blíž jsem to nestudoval tedy... https://www.cannondalebikes.cz/o-cannondale/novinky/novy-cannondale-habit Upraveno 16. května 2019 uživatelem African Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TLD Odesláno 16. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. května 2019 Muzes na 29tku dat pluskove 650cka, a jak rikas, ma to snad kazdej dneska, ja to taky na rootdownu muzu predelat. Bydlet pod lanovkou, klido to na ten dolekopec dam, ale jinak to dle me nema smysl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolas Odesláno 16. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. května 2019 Jen pro info, jedná se o Cannondale s předním pružením a váha je 9.5kg. Já měřím 176cm. Nemám v plánu s tím jezdit nějaké brutální sjezdy a spíše normální ježdění po cestě a Beskydech (asfalt/trail). Ram je velikost 19 palců. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 16. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. května 2019 Lepší nadupana 26" než lowend 29"Hlavně to není velikosti,ale tím co má člověk v nohách a v technice ježdění Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kral083 Odesláno 16. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. května 2019 Spine: moje řeč. Bohužel výrobci nás tlačí do nových velikostí. Když jsem si musel dva roky zpátky koupit na 26" novou vidlici, výběr byl prachmizernej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 16. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. května 2019 A hoši, taky pořád koukáte na černobílou telku s 30cm úhlopříčkou? Prostě vývoj a na 29er je to pohodlí a komfort úplně jinde Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kupko Odesláno 16. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. května 2019 Spine: moje řeč. Bohužel výrobci nás tlačí do nových velikostí. Když jsem si musel dva roky zpátky koupit na 26" novou vidlici, výběr byl prachmizernejVýrobce nás nikde netlačí 29 je pokrok k lepšímu tak proč se vracet do doby kamene na 26 byl jsem ortodoxní 26 ale už se k této velikosti nevrátím 29 je mnohem mnohem lepší. Odesláno z mého GT-I9195I pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 16. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. května 2019 Jako každej rozměr má něco co může vyhovovat a nemusí každému uživateli,ale nikdy bych netvrdil že je něco lepší,protože ta argumentace je vždycky subjektivní Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kupko Odesláno 16. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. května 2019 Jasně máš pravdu beru to z mého pocitu na 26 jsem najezdil mnoho km ale je pro mě to právé. Odesláno z mého GT-I9195I pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kral083 Odesláno 16. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. května 2019 To ste mě špatně pochopili. Já 26" prodal holce a koupil 27,5 a velká spokojenost. Teda než jsem koupil 29" gravel :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 16. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. května 2019 Tlaci nas do ruznych nesmyslu, treba jednoplacky... :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kral083 Odesláno 16. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. května 2019 Třeba já sem děsná konzerva. Měl sem za to, že nic lepšího než trojtac bejt nemůže. Ale ten dvoj tác,byl vlastně taky dobrej. No a Sram Rival? Ty voe,jak sem bez toho mohl bejt :-)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky