moco Odesláno 24. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. července 2019 Nech si nastavit posed kompletně ... https://www.bikecentrum.eu/retul-fit.html Za cca čtyři hodiny budeš mít vše tak, aby tě nic nebolelo, bylo to pohodlné a zároveň výkonnostně nejlepší Vím o tobě a každý rok nad tím přemýšlím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarett Odesláno 24. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. července 2019 Vím o tobě a každý rok nad tím přemýšlím Se zastav, probereme to Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 24. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. července 2019 Se zastav, probereme to Štveš mě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roura74 Odesláno 24. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. července 2019 Jdi do toho. Jestli se na prvni dobrou na kole necitis, tak neni co resit. Blbej je ten integrovanej predstavec. S tim se moc nevymysli. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 25. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července 2019 Jdi do toho. Jestli se na prvni dobrou na kole necitis, tak neni co resit. Blbej je ten integrovanej predstavec. S tim se moc nevymysli.Canyon to prej do 30 dnů vyměňuje za kratší, ale ještě jsem to osobně nezjišťoval. Jde o to, že jsem silničku nikdy neměl, takže nevím přesně jaký komfort bych měl očekávat. Lidi říkají, že se tělo musí přizpůsobit a postupně se na to nakládat a zvyknout si no Mám na něm zatím jen asi 50km, takže ještě zjišťuji co a jak. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 25. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července 2019 Hoši nabízím do placu tento drez EKOI KMC ORBEA. Velikost XL. Je nový,jen vyzkoušený. Bohužel XL je mi volný v pase. Na dýlku a v ramenou sedí OK. Měřím 187cm. Originál Ekoi, posílají z Francie, tak se mi nechce posílat na výměnu zpět. Cena 1100kč. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kral083 Odesláno 25. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července 2019 (upraveno) Dneska je to takové solárko a sauna v jednom. A navic zadarmo. Upraveno 25. července 2019 uživatelem kral083 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 25. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července 2019 Zase na druhou stranu, rano jsem vyjizdel v 5:50 a uz bylo prijemnych 22 stupnu...:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 25. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července 2019 Teď jsem na trase Olomouc - Litovel - Uničov - Šternberk - Olomouc a je to hnus sauna, těžkej vzduch mezi poli, v každém městě pivo nebo zmrzka...doma bude sračka Naštěstí mě stezka svedla na chvilku so lesa. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hopa26 Odesláno 26. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. července 2019 V tomhle vlaknu jsem objevil spoustu nezbytnych drobnosti. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
benesjan87 Odesláno 26. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. července 2019 Co raději za MTB..... Orbea Oiz nebo Canyon Lux?? Oba mají super poměr cena/výkon. Canyon lehce levnější, Orbea naopak české zastoupení z autorizovanými prodejci v kamenných prodejnách. Dík za odpověď. Honza Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 26. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. července 2019 Jaky konkretni modely? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marecenator Odesláno 26. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. července 2019 V tomhle vlaknu jsem objevil spoustu nezbytnych drobnosti. kua to je perfektni! co to je za znacku? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marecenator Odesláno 26. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. července 2019 konci TdF a zacina transcontinental, jestli to nekdo sledujete https://www.transcontinental.cc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
benesjan87 Odesláno 26. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. července 2019 Jaky konkretni modely? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
benesjan87 Odesláno 26. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. července 2019 Lux CF SL 8.0 Pro Race vs. Oiz M30. Obě ročníky 2019. Dík za názor... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 26. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. července 2019 (upraveno) Mno, vyhoda tý Orbey jsou XT brzdy.. ale jinak Canyon bude asi o něco rychlejší, je asi o fous líp osazenej a bude takovej závodivější. Každopádně jsou to pěkný starosti:) Osobně bych šel do Canyonu, se závodníma ambicema. Jo a buď si jistej, že chceš gripshift, spousta lidí (včetně mě ) to nedává.. Upraveno 26. července 2019 uživatelem Micey Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
464 Odesláno 26. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. července 2019 (upraveno) Ono taky by volba mela vychazet z toho jestli ti sedi vic Fox nebo Rock Shox!Na tom canyonu jsou lepsi kola ale. Upraveno 26. července 2019 uživatelem 464 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hopa26 Odesláno 26. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. července 2019 marecenator: cena nesmysl, dostal jsem zvonek jako darek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 26. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. července 2019 (upraveno) Lux CF SL 8.0 Pro Race vs. Oiz M30. Obě ročníky 2019. Dík za názor...mám m30 rok 2018. Takže úplně stejnej bajk. Já to mám na eaglu. Brzdy xt. Jsem spokojenej. Raději jet vyzkoušet a prohlédnout a koupit v krámu, než čekat půl roku na Canyon a pak bejt překvapenej, co přijde Upraveno 26. července 2019 uživatelem Gustaf Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky