Přejít na obsah

BIKE [2007-2020]

Doporučené příspěvky

Odesláno

Je to síce trochu mimo sezóny, ale - nevozíte niekto na cesťáku alebo graveli pneumatiky s hrotmi? By som potreboval nejaký stručný sumár, čo mám a čo nemám chcieť... Že to na bajku musí vliezť medzi nohy a vzpery vidlíc mi je jasné, skôr mi ide o samotné pneumatiky. Prípadne rovno konkrétny typ.

Odesláno

Na to stačí obyčejné kombinačky

Nestačí, aspoň je to strašná pakárna, dělám to tak léta a když jsem viděl v servisu jaká to dokáže být pohoda, ty tři stovky hned investuji :-)

Odesláno (upraveno)

Jedenáctkové řetězy si doma běžně rozpojuju kombinačkama (s asistencí kancelářské sponky)

Jak používáš tu sponku? Já nedávno zkusil tady ten trik, no ty já ti u toho řval jak špaček....Po africku říkám, yes, ty nejjednodušší techniky jsou nejlepší, a vono velký h.... :-)

Upraveno uživatelem African
Odesláno

Jak používáš tu sponku? Já nedávno zkusil tady ten trik, no ty já ti u toho řval jak špaček....Po africku říkám, yes, ty nejjednodušší techniky jsou nejlepší, a vono velký h.... :-)

Kouskem drátu stáhnu články řetězu k sobě tak, že ty články se spojkou visí dolů a nejsou pod tahem. Pak stačí šikovně zešikma stlačit kleštěma a spojka se rozcvakne...

Odesláno

Kouskem drátu stáhnu články řetězu k sobě tak, že ty články se spojkou visí dolů a nejsou pod tahem. Pak stačí šikovně zešikma stlačit kleštěma a spojka se rozcvakne...

Aha, jsem přemýšlel k čemu ta sponka právě :-) Já povoluji řetěz aretací v přehazce....

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...