minimus80 Odesláno 12. února 2020 Nahlásit Odesláno 12. února 2020 tak nechcel som aby sa tu rozprúdila diskusia o prevodoch, s eaglom by to bolo samozrejme v pohode ale 52 mi pride velka placka vzadu,pojazdi a mozno skusime 32-11/42 rozhodujuci dovod pre mna preco ist do stareho modelu okrem vypredajovej ceny bol najma ram SLX,ma zahladene zvary a vyzera ako karbon.model 2020 v hliniku sa SLX uz nerobi, vid porovnanie novy vs stary "top hlinikovy model" Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Tom4 Odesláno 13. února 2020 Nahlásit Odesláno 13. února 2020 Hm. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Návštěvník Odesláno 13. února 2020 Nahlásit Odesláno 13. února 2020 Zajímavé uchycení šaltru, to je nějaký nový model? Mi se to jednou stalo na Bobr cupu v prvním kopci. Kamarád zaběhl 11. nejlepší čas ze všech, na lodi jsme měli kajakáře, co tam byl rok zpět v první desítce..... no byl jsem za totálního kokota.
TLD Odesláno 13. února 2020 Nahlásit Odesláno 13. února 2020 JJ Vojto, takto to ted davaj, abys to neurazil, jako drive, kdyz to ,,viselo´´ dolu :)
Návštěvník Odesláno 13. února 2020 Nahlásit Odesláno 13. února 2020 JJ Vojto, takto to ted davaj, abys to neurazil, jako drive, kdyz to ,,viselo´´ dolu :)jj a koukám, že i to převodové lanko je tak důmyslně vedeno
Tom4 Odesláno 13. února 2020 Nahlásit Odesláno 13. února 2020 Volové, normálně visí. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
odjinud Odesláno 13. února 2020 Nahlásit Odesláno 13. února 2020 Visi kazdymu, hlavne aby i stal... :-)
Tom4 Odesláno 13. února 2020 Nahlásit Odesláno 13. února 2020 (upraveno) No tak než dorazí nová patka tak bude určitě stát Upraveno 13. února 2020 uživatelem Tom4
Gustaf Odesláno 13. února 2020 Nahlásit Odesláno 13. února 2020 tak už dorazilo nové obutí na jaro - léto. Jsem zvědavej. Dal jsem jim přednost před Iconama, který jsem jezdil loni. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
African Odesláno 13. února 2020 Nahlásit Odesláno 13. února 2020 Volové, normálně visí. 20200213_165841-1008x756.jpg Klacek? Měl jsem to stejně, ale patka nepomohla, musel jsem vzít celou přehazku novou...
Tom4 Odesláno 13. února 2020 Nahlásit Odesláno 13. února 2020 Nee, asi páteční směna, normálně zavrzala, přeskočil řetěz a praskla napůl. Kolo fungl nový, má najeto 28 km to nevymyslíš
Návštěvník Odesláno 13. února 2020 Nahlásit Odesláno 13. února 2020 Mi se stalo neco podobneho. Potrebovak jsem prave nastoupit v kopci abych nekoho vzal, kdo mi prekazel a mel jsem celkem kratkou drahu na to ho vzit. No a prehodil jsem si, to jeste v poho, ale jak jsem sel ze sedla, tak jsem ten saltr namotal.
kupko Odesláno 13. února 2020 Nahlásit Odesláno 13. února 2020 Tome to je smůla :-( ale samo to nikdy neupadne :-) Odesláno z mého SM-A405FN pomocí Tapatalk
Roland Sands Odesláno 15. února 2020 Nahlásit Odesláno 15. února 2020 Tak dneska první letošní salto přes řidítka (snad i poslední ), lehce naražený zápěstí ale jinak dobrý
Micey Odesláno 15. února 2020 Nahlásit Odesláno 15. února 2020 Zajímavé uchycení šaltru, to je nějaký nový model? Mi se to jednou stalo na Bobr cupu v prvním kopci. Kamarád zaběhl 11. nejlepší čas ze všech, na lodi jsme měli kajakáře, co tam byl rok zpět v první desítce..... no byl jsem za totálního kokota. Jee Vojto tos mi pripomnel, Bobr Cup byl supr.. a nejlepsi byl rok 2007, skoncili jsme sesty celkove a hlavne byl spousta vody, brod vypadal takhle. Svoji fotku uz bohuzel nemam, todle je z mtbs.. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
varjag Odesláno 16. února 2020 Nahlásit Odesláno 16. února 2020 To je únor.... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
kupko Odesláno 16. února 2020 Nahlásit Odesláno 16. února 2020 Dneska pomalu po dvou letech první defekt kus skla :-( a ten vítr byl tak silný že nás vysloveně zastavil lehký převod a jízda jak do kopce :-) Odesláno z mého SM-A405FN pomocí Tapatalk
Gustaf Odesláno 16. února 2020 Nahlásit Odesláno 16. února 2020 Jj, dnes bylo jaro jako vyšitý... super počasí jen tak dal...
Doporučené příspěvky