Přejít na obsah

BIKE [2007-2020]

Doporučené příspěvky

Odesláno

Dnešní bajkovani se vším všudy, hluboký bláto na cestách, zmrzlej sníh po lese.

Z hospody mne naštěstí nevyhodili i když jsem byl jak to prase... f7f6a64fe4c5dc4b6048586061a184ab.jpg8353333c7231e857dd7f8beca1cabb8d.jpgfc0d0c7cae9e6f489c171003a7ed9bc0.jpg3dc53363414c7d31c0953b71d571ca65.jpg

Odesláno z mého SM-G975F pomocí Tapatalk

Odesláno

Ahoj. Dostali jsme s kolegy nápad udělat společný cyklo víkend, když by se to líbilo, tak klidně třeba dva turnusy během sezóny. Udělal jsem vlákno ve srazech, tak klidně mrkněte. Bude to dobrý, zašlapem, nějaký pivko vypijem :-)

ZDE

Odesláno

chlapi máte nějaký tip na  zimní vložky do SPD treter? Zimní boty nemam, většinou to jde v letních + návleky, ale od kufrů jde občas fatk mráz :)

Odesláno

Přituhlo, klouže to, zima, ledovej vítr. Fuj to byla parádní projížďka :)

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odesláno

Tady chodí jen srnky a zajíci, vždyť je to uprostřed Hané :) a jen pár stovek metrů kde není les je poprašek. Většinu cesty jsem absolvoval po suché vymrzlé lesní cestě.

Kdyby to bylo na běžky tak nechávám kolo doma.

Odesláno

V patek jsem potkal frajera, jak to valil z Upy nahoru na Cernou horu a kdyz me mijel koukam a ono elektrokolof96f15c450fdbb5896b7196b4e323a24.jpg

Odesláno (upraveno)

V patek jsem potkal frajera, jak to valil z Upy nahoru na Cernou horu a kdyz me mijel koukam a ono elektrokolo

No píšeš to jak kdyby jsi viděl yetiho :)

Bohužel, myslím, že ten borec teď na elektrofóru píše to samé o tobě jako o jedinci na "mechanice" :)

....a teď bude následovat 5 stran o elektrokolech, sorry

Upraveno uživatelem moco
Odesláno

O me ne, ja sel pesky . Ja jen, ze jsem si z dalky rikal, jak je nabusenej....

No a byl prekvapenej jak to hucelo, jako vetrak u pocitace kdyz jede naplno.

Odesláno

Čau kluci, vybíráme kolo pro tátu a chci se zeptat, co se dá koupit kolem 25tis? Nejlépe mi vychází Canyon endurace AL 6.0 ( ale jsem laik, koukám na váhu a výbavu ) 

Táta bude mít 60 a je vášnivý cyklista.. Měl v životě snad tři kola dvě favoritky a poslední má po kolegovi asi 15 let ( nějaká stavba, na které už nejsou náhradní díly SACHS ) 

Od jara do podzimu jezdí denně do práce ( 15-15 ) a po práci se jezdí ještě projet.. Čím je starší jezdí méně, do 55 jezdil i v zimě než byl souvisle sníh na vozovce :) - jezdí jen na silnici .. 

Díky moc za případné rady

Odesláno

Canyon jezdíme 2 ks v rodině a bez problémů, takže za mě doporučení.

Jinak Canyon právě uvádí na trh nové modely a na 2019 je drobná sleva,

takže bych vzal do úvahy 2019 model verzi 7.0 která je za 25 (a pár set :) )

ale je osazený ve 105, kdežto model 6.0 má Tiagru.

Link na 2019 Endurace 7.0 https://www.canyon.com/cs-cz/road-bikes/endurance-bikes/endurace/endurace-al-7.0/2176.html

a tátovi poklona a ať mu to stále jezdí!

Odesláno

To asi nee, on je na ty berany fakt vysazený - jezdí na tom cely život :) 

Ale jinak díky.. U nás v této relaci je jen SORA a vše má o kilo víc..  Nicméně, z toho co má teď bude snad cokoliv lepší :D 

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...