Anela Odesláno 15. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. srpna 2013 co to je za appka? vyzaduje v prubehu jizdy datovy prenos, nebo mu staci gps? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bobisek Odesláno 15. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. srpna 2013 Pupík dnes zlomil své limity DSC_0093.jpg Screenshot_2013-08-15-21-16-52.jpg 9000 kalorií- podle čeho to prosím tě vypočítalo? Tolik je spotřeba na horský etapě při Tour de France Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JakubS Odesláno 15. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. srpna 2013 To netuším, do toho programu zadáš jen věk a hmotnost ;-) já koukám jen na KM :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 15. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. srpna 2013 (upraveno) to je endomondo sports tracker, v základní verzi je gratis Upraveno 15. srpna 2013 uživatelem financ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JakubS Odesláno 15. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. srpna 2013 (upraveno) Ano Endomondo, jsem to tam zapoměl dopsat Data mám během jízdy vypnuté, zápínam až doma wifi než to úplně vypnu, aby to načetlo. Upraveno 15. srpna 2013 uživatelem JakubS Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 16. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. srpna 2013 já používám RunKeeper a je to úplně to samy....jinak pěknej flak cesty Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 16. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. srpna 2013 http://www.merida-bike.cz/clanek/Jedinecny-vyprodej-starsich-top-modelu zajímavá akce....dalo by se tam vybrat za slusnej peníz....navíc ceny den co den klesaj Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 23. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. srpna 2013 nejedete někdo zítra? http://www.brnirovskaslapka.cz/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wave ceptor Odesláno 23. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. srpna 2013 Taky tu mám pozvánku na závody. Bikros Hranice na Moravě, pořádá závody tento víkend 24 a 25. 8 (intercup). Kdo je z blízka přijďte se podívat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 23. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. srpna 2013 (upraveno) Co tandem (bike), nejezdíte na tom někdo? Špekuluju, že bych si to se ženou pořídil.. Upraveno 23. srpna 2013 uživatelem Micey Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wave ceptor Odesláno 23. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. srpna 2013 (upraveno) Jezdil jsem, je to celkem sranda. Měl jsem ho s kámošem napůl, rám od Mrázka. Jenomže pak se odstěhoval tak jsme to prodali. Edit: Ještě teda dodám, že náš byl na 26" kolech, a jak píše Bedjasson chce to pořádné brzdy. My jsme v začátku měli mechanické kotoučovky deore + ráfkový v-brake na zadním kole. Pak jsme dali hydraulické kotoučovky..... Upraveno 23. srpna 2013 uživatelem wave ceptor Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 23. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. srpna 2013 My to právě zkoušeli jenom jednou.. po San Francisku, u nás kolem Labe se trochu bojim, že bych jí nadával, že nešlape:) Za tip na ten tandemservis dík, já koukal na Mrázka.. ale úplně za hubičku to taky neni, radši bych asi zkusil něco trochu jetýho. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 23. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. srpna 2013 tak dneska lehká projížďka před zejtřejším závodem...to zas bude veselo :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarett Odesláno 28. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. srpna 2013 Kdo z členů fóra jezdí na kole, pro toho mám malou bikovou pozvánku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarett Odesláno 28. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. srpna 2013 Cca 100 výškových metrů na 1 km na Hané? Kde se to jede? Na kolejích mediků? Tam jsem absolvoval výstup na Mount Everest. Trať je podél křížové cesty na Sv.Kopeček u Olomouce ... a tam začínají kopce a končí Hanácká placka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kloubik Odesláno 1. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. září 2013 tak dneska lehká projížďka před zejtřejším závodem...to zas bude veselo :-D Jak jste dopadli na zavodech? Ja stahuju fotky z minulyho vikendu, trochu nam ho zkazil kour z lesnich pozaru, protoze se necekane otocil vitr, ale kdyz uz jsme tam byli nedalo se nic delat....chudak plice. Navic jsme se rozhodli, ze se na nahoru nenechame vyvezt shuttlem, ale ze si to vyslapneme k zacatku singltreku hezky lesni cestou 5 km do kopce. Bohuzel tech 5 km do kopce bylo vicemene jeden hlubokej pisek, coz jsme nevedeli Pritelkyne se mnou po prvnim kilometru prestala mluvit, kdyz se chtela otocit, snazil jsem se vysvetlit, ze vyslapnout si to nahoru je pulka srandy, coz nebyl v danou chvili nejlepsi napad No nakonec jsme se nahoru vyskrabali a pak uz nelitovali. Nadhernych 15 km tam a zpatky po vrstevnici, jen skoda toho koure z pozaru, ktery vyrazne limitoval nadherny vyhledy na jezero.Cesta dolu uz byla sranda, i kdyz tech poslednich 5 km zase piskem bylo trochu zradnych.... misty se to dalo rozjet a pak zas hluboky pisek. Spousta lidi, kteri jeli jen zeshora jednim smerem to hrube podcenila, takze jsme byli svedky 2 osklivych padu a jednoho vykloubenyho ramene. Odrenych loktu a kolen jsme videli bezpocet. Trochu vic fotek v galerie na picasa tady. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Adam G. Odesláno 1. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. září 2013 Nepřispívá do tohoto vlákna i nějaký bajker z Českých Budějovic? Už mě moc nebaví jezdit v jednom a čas od času bych společnost uvítal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 1. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. září 2013 To Kloubik: Ty kluku, těžká závist, moc pěkně si to tam dáváte Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nAscA Odesláno 1. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. září 2013 kloubiku, dost dobre. Jak tam vidim tu jizdu po vrstevnici, nedela mi to moc dobre A pisek je nejvetsi svinstvo, to znam, nejednou jsem se na nem pekne vymlel. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 2. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2013 Jak jste dopadli na zavodech? Ja stahuju fotky z minulyho vikendu, trochu nam ho zkazil kour z lesnich pozaru, protoze se necekane otocil vitr, ale kdyz uz jsme tam byli nedalo se nic delat....chudak plice. Navic jsme se rozhodli, ze se na nahoru nenechame vyvezt shuttlem, ale ze si to vyslapneme k zacatku singltreku hezky lesni cestou 5 km do kopce. Bohuzel tech 5 km do kopce bylo vicemene jeden hlubokej pisek, coz jsme nevedeli Pritelkyne se mnou po prvnim kilometru prestala mluvit, kdyz se chtela otocit, snazil jsem se vysvetlit, ze vyslapnout si to nahoru je pulka srandy, coz nebyl v danou chvili nejlepsi napad No nakonec jsme se nahoru vyskrabali a pak uz nelitovali. Nadhernych 15 km tam a zpatky po vrstevnici, jen skoda toho koure z pozaru, ktery vyrazne limitoval nadherny vyhledy na jezero.Cesta dolu uz byla sranda, i kdyz tech poslednich 5 km zase piskem bylo trochu zradnych.... misty se to dalo rozjet a pak zas hluboky pisek. Spousta lidi, kteri jeli jen zeshora jednim smerem to hrube podcenila, takze jsme byli svedky 2 osklivych padu a jednoho vykloubenyho ramene. Odrenych loktu a kolen jsme videli bezpocet. Trochu vic fotek v galerie na picasa tady.Závody byly parádní..umístění tedy nic moc (polovina startovního pole...125 účastníků), ale i přesto krása. Nastoupáno 1680 m vejškovejch po lesních a polních cestách, takže to bylo sakra náročný. 56km sem dal za 3 hodiny a nějaký drobný...Ty tvoje fotky jsou parádní...ten singletrack vypadá dost hrozivě...ale tiše závidím. Musela to bejt pecka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky