Přejít na obsah

BIKE [2007-2020]

Návštěvník milosklikar

Doporučené příspěvky

Takže je lepši se vyhnout ojetému kolu a koupit nové. Vždy jsem vlastně kupoval nové, jednou jsem si postavit nové. Nebo koupit jeté a na podzim pořídit výprodejové z této sezóny :)

Každopádně díky všem za názory. Přemýšlím nad tím pořád.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Já zas doufám že 29" nikdy vlastnit nebudu.

Asi tak. Pujčenej full 29" stumpjumper od spešlu mi přišel jak tank. Určitě nerovnosti přejede líp, ale o to ztrácí na hravosti (třeba bunny hop mi na tom šel dost bídně). A co se zdvihů týká, určitě bych nešel u fullu pod 150mm. Ale je jasný, že každej má jiný nároky. Teď se mi docela dost líbí novinka od YT, Capra 27,5".

Odkaz ke komentáři

To sice jo, ale i tak proste pro holku co nema ani 160 cm to zrejme nebude to pravy orechovy. A stejne byla asi mela problem najit vhodnej ram, protoze spousta 29tek se proste v uplne nejmensich velikostech z pochopitelnych duvodu nedela.

Ale jinak 29 rulez :) Uz par tydnu s nadchazejici sezonou slintam nad novym Ibis Ripley...bohuzel si musim nechat zajit chute, protoze je tenhle rok v planu nakup vybaveni na jinej sport. 

ripley-Black_Side_XTR.jpg

Odkaz ke komentáři

Návštěvník Zmizík

To sice jo, ale i tak proste pro holku co nema ani 160 cm to zrejme nebude to pravy orechovy. A stejne byla asi mela problem najit vhodnej ram, protoze spousta 29tek se proste v uplne nejmensich velikostech z pochopitelnych duvodu nedela.

Ale jinak 29 rulez :) Uz par tydnu s nadchazejici sezonou slintam nad novym Ibis Ripley...bohuzel si musim nechat zajit chute, protoze je tenhle rok v planu nakup vybaveni na jinej sport. 

ripley-Black_Side_XTR.jpg

Teda to je kolecko.

Odkaz ke komentáři

Kloube, souhlas. Není to tak dávno, co se 29" tlačily horem dolem a třeba argument, že vyšší (neodpružená!!) hmotnost kol pomáhá setrvačností ve výjezdech, mě dostával do pozice Alenky v říši divů. 

Navíc můžeš mít na 26" širší pláště a taková 29" s 2,4" už bude spíš pro Zimovčáka než pro normálního smrtelníka ;)

Nicméně, jsou to jen žabomyší války...

Odkaz ke komentáři

Kloube, souhlas. Není to tak dávno, co se 29" tlačily horem dolem a třeba argument, že vyšší (neodpružená!!) hmotnost kol pomáhá setrvačností ve výjezdech, mě dostával do pozice Alenky v říši divů. 

Navíc můžeš mít na 26" širší pláště a taková 29" s 2,4" už bude spíš pro Zimovčáka než pro normálního smrtelníka ;)

Nicméně, jsou to jen žabomyší války...

Odkaz ke komentáři

taky vás tak s..e, když objevíte novej šrám na rámu? Včera jsem bajka umyl a našel odrenej ram na dalším miste....mám to jako s hodinkama...každej tukanec či rejha mě neskutence s..e. Vím, spotřební zboží a člověk se tomu nevyhne, ale......grrrrrr :/

Na kole nejezdit, hodinky nenosit ...  :suicide_anim:

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...