nAscA Odesláno 16. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2014 Takže je lepši se vyhnout ojetému kolu a koupit nové. Vždy jsem vlastně kupoval nové, jednou jsem si postavit nové. Nebo koupit jeté a na podzim pořídit výprodejové z této sezóny Každopádně díky všem za názory. Přemýšlím nad tím pořád. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarett Odesláno 16. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2014 Koupi jeté kolo je vždy riziko ... neznám nikoho, kdo prodává kolo (auto atd. ...), protože je s ním spokojnený Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidLC Odesláno 16. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2014 K mému amatérskému ježdění jsem si kupoval kolo a rozdíl 26' a 29' mi vyšel jednoduše svezl jsem se před obchodem na jednoma druhém a bylo to. 29' pro mě pohodlnější a na cestování po lesních stezkách paráda. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
busdriver Odesláno 16. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2014 Já zas doufám že 29" nikdy vlastnit nebudu. Asi tak. Pujčenej full 29" stumpjumper od spešlu mi přišel jak tank. Určitě nerovnosti přejede líp, ale o to ztrácí na hravosti (třeba bunny hop mi na tom šel dost bídně). A co se zdvihů týká, určitě bych nešel u fullu pod 150mm. Ale je jasný, že každej má jiný nároky. Teď se mi docela dost líbí novinka od YT, Capra 27,5". Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Zmizík Odesláno 16. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2014 Jám mám 29 už od roku 2009 a neznám nikoho, kdo by se vrátil zpět na 26 Já se vrátil na 26", páč je hezčí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nAscA Odesláno 16. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2014 Kdybych chtěl hezké kolo, tak jdu do nějaké festky.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarett Odesláno 16. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2014 Moje 29 je myslím hezká Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 16. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2014 no tak teď jsem si normálně pustil do trenek... pěkné pěkné pěkné Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikymik Odesláno 17. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2014 Opravdu moc pěkný treking. Takový by se mi líbil na chalupu a na čundry. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarett Odesláno 17. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2014 Ještě není kompletní ... chybí dětská sedačka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
B.F.G. Odesláno 17. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2014 Podle mě je to otázka preferencí. 26 rozhodně není mrtvý, kdybys měl 160cm tak to nemůžeš nikdy napsat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarett Odesláno 17. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2014 Podle mě je to otázka preferencí. 26 rozhodně není mrtvý, kdybys měl 160cm tak to nemůžeš nikdy napsat. http://www.specialized.com/us/en/technology/29er Nejde ani tak o výšku postavy, jako o geometrii rámu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kloubik Odesláno 17. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2014 To sice jo, ale i tak proste pro holku co nema ani 160 cm to zrejme nebude to pravy orechovy. A stejne byla asi mela problem najit vhodnej ram, protoze spousta 29tek se proste v uplne nejmensich velikostech z pochopitelnych duvodu nedela. Ale jinak 29 rulez Uz par tydnu s nadchazejici sezonou slintam nad novym Ibis Ripley...bohuzel si musim nechat zajit chute, protoze je tenhle rok v planu nakup vybaveni na jinej sport. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Zmizík Odesláno 17. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2014 To sice jo, ale i tak proste pro holku co nema ani 160 cm to zrejme nebude to pravy orechovy. A stejne byla asi mela problem najit vhodnej ram, protoze spousta 29tek se proste v uplne nejmensich velikostech z pochopitelnych duvodu nedela. Ale jinak 29 rulez Uz par tydnu s nadchazejici sezonou slintam nad novym Ibis Ripley...bohuzel si musim nechat zajit chute, protoze je tenhle rok v planu nakup vybaveni na jinej sport. Teda to je kolecko. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikymik Odesláno 17. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2014 Kloube, souhlas. Není to tak dávno, co se 29" tlačily horem dolem a třeba argument, že vyšší (neodpružená!!) hmotnost kol pomáhá setrvačností ve výjezdech, mě dostával do pozice Alenky v říši divů. Navíc můžeš mít na 26" širší pláště a taková 29" s 2,4" už bude spíš pro Zimovčáka než pro normálního smrtelníka Nicméně, jsou to jen žabomyší války... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikymik Odesláno 17. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2014 Kloube, souhlas. Není to tak dávno, co se 29" tlačily horem dolem a třeba argument, že vyšší (neodpružená!!) hmotnost kol pomáhá setrvačností ve výjezdech, mě dostával do pozice Alenky v říši divů. Navíc můžeš mít na 26" širší pláště a taková 29" s 2,4" už bude spíš pro Zimovčáka než pro normálního smrtelníka Nicméně, jsou to jen žabomyší války... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 18. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2014 taky vás tak sere, když objevíte novej šrám na rámu? Včera jsem bajka umyl a našel odrenej ram na dalším miste....mám to jako s hodinkama...každej tukanec či rejha mě neskutence sere. Vím, spotřební zboží a člověk se tomu nevyhne, ale......grrrrrr :/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarett Odesláno 18. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2014 taky vás tak s..e, když objevíte novej šrám na rámu? Včera jsem bajka umyl a našel odrenej ram na dalším miste....mám to jako s hodinkama...každej tukanec či rejha mě neskutence s..e. Vím, spotřební zboží a člověk se tomu nevyhne, ale......grrrrrr :/Na kole nejezdit, hodinky nenosit ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
steel Odesláno 18. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2014 K horáku šrámy patřej, stejně jako k submarinerům :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 18. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2014 mno je mi to jasný...ale mám to tak s každou novou věci...nejdřív to nasere a po čase nad tím člověk mávne rukou Jarett: jo, hodím to vitryny a bude na nej koukat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky