vE13Lius Odesláno 14. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. dubna 2014 Díky, mají tam supr ceny, nikde jsem se ale nedočetl nějaký konkrétní informace o těch vložkách... Ještě zkusím pohledat. šortky od Scotta umějí dobře třeba tady:http://www.bikestore.cz/obleceni-a-obuv/obleceni/kalhoty/488/scott-excel-lse-f-cyklisticke-kalhoty---volne-kratke-212246-velikost-xxl-cerna-barva-15037.htm v šortkách se jinak nevyznám..ale na samém vrcholu u klasických cyklokalhot jsou gelové cyklovložky....je to spíše pro jezdce, kteří sedí dlouho na kole... Taky díky za tip, o téhle značce jsem vůbec nevěděl :-), s pohodlím jsi spokojenej?mám elastické i volné a tyto už druhou sezonu a spokojenej... mrkni na něhttp://www.haven.cz/eshop/kratasy/cubes-ii-black/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Godin Odesláno 14. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. dubna 2014 Chlapi, protože moje dosavadní kraťasy na bika pomalu dosluhují, sháním nové, nicméně se v tom nějak neorientuji, tak chci se zeptat, zda někdo nemáte nějaký tip? Doposud jsem jezdil v něčem takovém - http://www.bicykly.cz/detail/volne-cyklisticke-kalhoty-scott-essential-ls-fit/ a byl jsem nadmíru spokojen. Možná je koupím zase, ale třeba je na trhu něco lepšího. Koukal jsem ještě na něco od Endury a Foxe, nicméně nevím, jak kvalitní, nebo nekvalitní to je... Cenovou bych si představoval kolem 2000Kč i s vložkou, která by měla být pohodlná, protože toho letos asi moc nenajezdím. Díky Já jezdím v tomhle a pohoda. http://www.sportovnivybaveni.cz/main.php?open=0:134&prod=2976Pohodlné, vzdušné a odepínací vložka do nich stojí pětikilo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vadim6 Odesláno 14. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. dubna 2014 (upraveno) mrknul bych na tyhle http://www.chainreactioncycles.com/cz/en/endura-singletrack-shorts/rp-prod70570mám starší model cca 5 let a jsou to držáky/použitej materiál,geniálně řešené kapsy,vyndavací vložka/ Upraveno 14. dubna 2014 uživatelem vadim6 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TLD Odesláno 14. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. dubna 2014 Taky doporucuji Sugoi. A nebo Troy Lee Dsgn. S téma jsem taky spokojenej. Presel jsem z Fox a Nemá. Byli taky OK, ale Sugoi jsou best. Pro me.TL Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 14. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. dubna 2014 (upraveno) 55 km v naprosté pohodě s novejma gripama Ergon, když si představím jakou dobu jsem byl zastánce klasiky bez rohů tak bych se nakopal do p*dele.Jízda s tímhle pro někoho né moc estetickým forichtungem je naprostá pecka !Po mnoha letech nové tak o půl kila lehčí tretry jsou taky sakra znát jj rohy musí být,bez nich bych nejel,krásně si člověk na nich odpočne a uvolní ruce Upraveno 14. dubna 2014 uživatelem spineshank Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 14. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. dubna 2014 (upraveno) to vencalekljj spokojenej jsem,nejvíc jezdím v Nortwave oblečení,ale pokud si dám Haven kraťasy žádnej rozdíl nepoznám vcelku,vnitřní kraťasy s vložkou sedí dobře a kraťasy můžeš nosit i ve volném čase bez ní Upraveno 14. dubna 2014 uživatelem spineshank Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 14. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. dubna 2014 Chlapi, protože moje dosavadní kraťasy na bika pomalu dosluhují, sháním nové, nicméně se v tom nějak neorientuji, tak chci se zeptat, zda někdo nemáte nějaký tip? Doposud jsem jezdil v něčem takovém - http://www.bicykly.cz/detail/volne-cyklisticke-kalhoty-scott-essential-ls-fit/ a byl jsem nadmíru spokojen. Možná je koupím zase, ale třeba je na trhu něco lepšího. Koukal jsem ještě na něco od Endury a Foxe, nicméně nevím, jak kvalitní, nebo nekvalitní to je... Cenovou bych si představoval kolem 2000Kč i s vložkou, která by měla být pohodlná, protože toho letos asi moc nenajezdím. Díkymám tyhle od Zoic http://shop.adroit.cz/obleceni-a-obuv/kalhoty-zoic-ether-shorts-castle-grey?c47a46d620cf2dada1962ad7a85adadd=1 vnitřní vložka je vyjímatelná, takže se daj nosit i jako civilní kraťasy. Při jízdě neskutečně pohodlné.... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 14. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. dubna 2014 myslím že většina má vyjímatelnou vložku a daj se nosit i jako volnočasovky ,ale lepší jsou asi na pohodlí elastické s dobrou vycpávkou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 14. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. dubna 2014 na bajka jsou IMHO lepší volný kraťasy...na silničku uplý.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vE13Lius Odesláno 14. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. dubna 2014 Chlapi díky, všechno jsem zkoukl, porovnal, ale nakonec jsem objednal tohle - http://www.oksport.eu/oksport/eshop/9-1-Cyklo-obleceni-a-helmy/36-3-Panske-cyklo-kalhoty/5/1679-Panske-cyklisticke-sortky-SILVINI-RANGO-cerna-zelena, tak snad to bude v pohodě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 15. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. dubna 2014 Chlapi díky, všechno jsem zkoukl, porovnal, ale nakonec jsem objednal tohle - http://www.oksport.eu/oksport/eshop/9-1-Cyklo-obleceni-a-helmy/36-3-Panske-cyklo-kalhoty/5/1679-Panske-cyklisticke-sortky-SILVINI-RANGO-cerna-zelena, tak snad to bude v pohodě. vypadaj dobře,určo budeš spokojenej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vzduch Odesláno 15. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. dubna 2014 Volné kraťasy patří k biku, ale podle mne jde spíše o módní trend a vyjádření příslušnosti k určité skupině lidí, v tomto případě bikerů. Kdo z vás jezdil ve volných šortkách na biku v 90 tých letech? Uplé jsou pohodlnější, máš na sobě o vrstvu méně. Já si oblékám volné kraťasy bez vložky v zimě na dlouhé "čapáky" neb jsem více chráněn před chladem a s vložkou je vozím ze stejného důvodu na jaře a na podzim, někdy v kombinaci s návleky, jinak na sebe navleču uplé. Samozřejmě pokud bych na kole jezdil jen s kopce a nahoru lanovkou, tak vozím volné kraťasy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pebe Odesláno 15. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. dubna 2014 To snad není o tom kterým směrem jedu ne? Když jsem závodil, tak elasťáky byla jasná volba, když se teď vozím terénem a chci si ho vychutnat a dojít si třeba na oběd, tak jedu ve volných, tak nějak to líp vypadá mezi lidma... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 15. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. dubna 2014 Volné kraťasy patří k biku, ale podle mne jde spíše o módní trend a vyjádření příslušnosti k určité skupině lidí, v tomto případě bikerů. Kdo z vás jezdil ve volných šortkách na biku v 90 tých letech? Uplé jsou pohodlnější, máš na sobě o vrstvu méně. Já si oblékám volné kraťasy bez vložky v zimě na dlouhé "čapáky" neb jsem více chráněn před chladem a s vložkou je vozím ze stejného důvodu na jaře a na podzim, někdy v kombinaci s návleky, jinak na sebe navleču uplé. Samozřejmě pokud bych na kole jezdil jen s kopce a nahoru lanovkou, tak vozím volné kraťasy.mám na to stejnej názor a jezdím to jak ty,jak je zima čapáky a volný kraťasy bez vložkyuplé jsou určo pohodlnější,vzdušnější a člověk má jen jednu vrstvu na sobě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 16. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna 2014 Přešel z vás někdo z 26´na 29´?Kolega si tady zrovna koupil 29´, sice nějaký spíš low-end, ale docela o to začínám uvažovat. Mám teda jen 178 cm tělo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bubuking Odesláno 16. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna 2014 přečti si toto....kromě testu zde nalezneš spoustu odpovědí na své případné otázky...http://www.bike-forum.cz/forum/26-vs-29-test.html Přešel z vás někdo z 26´na 29´?Kolega si tady zrovna koupil 29´, sice nějaký spíš low-end, ale docela o to začínám uvažovat. Mám teda jen 178 cm tělo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
steel Odesláno 16. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna 2014 Mám doma jak 26 tak 29, za mě rozhodně 26 ( hravější, líp se na tom citím) ta 29 (je manželky) odsejpá to, ale je to taky daný tím, že je to užasně tuhý kolo (pevný osy, zapletený kola), žádný ztráty, ale to asi od nějakýho low-endu nelze čekat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bubuking Odesláno 16. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna 2014 souhlasím, 26 je prostě víc do terénu, člověk má lepší kontakt s terénem....29 kromě min. jednoho kila hmotnosti navíc, vyššího posedu, menší obratnosti a delšího výjezdu ze zatáček je spíše vhodná pro jízdu po silnici nebo cestách...logicky má lepší setrvačnost.. někdy je ale i v průchodnosti terénem (třeba v písku) lepší... Mám doma jak 26 tak 29, za mě rozhodně 26 ( hravější, líp se na tom citím) ta 29 (je manželky) odsejpá to, ale je to taky daný tím, že je to užasně tuhý kolo (pevný osy, zapletený kola), žádný ztráty, ale to asi od nějakýho low-endu nelze čekat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 17. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. dubna 2014 Různých srovnání a diskuzí pod články jsem už četl hafo, asi to bude potřeba vyzkoušet. Zkusím to kolegovo. Čili je to spíš něco jako takovej terénější trekking?A co 27,5´´? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 17. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. dubna 2014 myslím že příznivců 29" i 26" je dost,každé má nějaké lepší + oproti druhému,ale chce to asi zkusit,pro člověka kterej má od 185 a víc 29" jasná volba si myslím 27,5" jen marketing nic vícpokud zkusíš 29" vs 26" poznáš rozdíly,27,5"vs 26" nepoznáš nic Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky