African Odesláno 30. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. května 2014 Mám už třetím rokem Acor 18g a v pohodě, drží pěkně láhev a ačkoliv to vypadá křehce, tak zatím bez problémů :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dali Odesláno 30. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. května 2014 vozíte někdo karbonové košíky?zajímalo by mě jak to drží a vydrží?Určitě vydrží, ale na biku mě z toho flašky vypadávaly, přehodil jsem je na silničku a tam je to ok. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 30. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. května 2014 Určitě vydrží, ale na biku mě z toho flašky vypadávaly, přehodil jsem je na silničku a tam je to ok.no taky z toho mám obavy,aby to z toho nevypadávalo,na silnici tam je to trošku jiný Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 30. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. května 2014 (upraveno) mám tyhle kousky zatím v hledáčku,tak zvažuju do jakého jít,chci pokud možno nějaké nenápadné bez pestrých barev a nápisůhttp://www.bikemania.cz/kosik-blackburn-camber-cf-cage-blackhttp://www.kupkolo.cz/kosik-sting-carbon-st-600-28g_z3976/http://www.bartonicek.cz/kosik-na-lahev-carbon-bca-501~z98,48,BCA501.html Upraveno 30. května 2014 uživatelem spineshank Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirek Odesláno 30. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. května 2014 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 30. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. května 2014 tak našel jsem jen nějaké video k tomu testu na iVeluno ten chválenej bys asi nezkousl já do teď vozil Elite Custom Race a spokojenej jsem byl max s nímPřemýšlím jestli nezkusím tento novej model ELITE Cannibal 2014 v matu,líbí se mi že se dá do něj láhev zasunout i z boku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wave ceptor Odesláno 30. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. května 2014 Super! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 30. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. května 2014 vozím klasickýho plasťáka....a je v pohodě. Na nějakej ten gram váhy opravdu prdím...to asi nehraje moc velikou roli. A abych někde lupnul s kolem a košík prdnul.....tak karbon ne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
busdriver Odesláno 30. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. května 2014 Všechny brašničky, držáky na lahve a rohy bych na celoodpruž. kola zakázal. Dyť to vypadá otřesně .Vodu vozit radši v batohu. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 30. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. května 2014 tak já to nedělám kvůli gramům,to opravdu je rozdíl minimální,spíše aby to trošku sedlo k rámu a taky aby to dobře podrželo láhev,ještě nejsem na 100% rozhodlej jakejtenhle v matu je hodně povedenej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 30. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. května 2014 Všechny brašničky, držáky na lahve a rohy bych na celoodpruž. kola zakázal. Dyť to vypadá otřesně .Vodu vozit radši v batohu.tak kolo musí hlavně sloužit,jako jasně nejlíp vypadá holé,ale vozit sebou bágl a zbytečně se ještě více potitt to se každýmu nechce pod ním Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dali Odesláno 30. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. května 2014 Tak jsem to dneska po vyjížďce zkontroloval a mám karbon držáky jak na biku tak na silničce.Na silničce mám Scott a hůř v nich lahev drží. Na biku mám BBB a jsou perfektní zatím mě lahev nevypadla.Na každém kole mám dva držáky, pro případ, že jedu někam dál. Batoh bych na zádech nesnes. Bike mám HT takže 2 držáky není problém. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dali Odesláno 30. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. května 2014 tak kolo musí hlavně sloužit,jako jasně nejlíp vypadá holé,ale vozit sebou bágl a zbytečně se ještě více potitt to se každýmu nechce pod nímFlašky na kole mě přijdou přirozené, naopak cyklista s báglem mě přijde divnej. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 30. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. května 2014 Tak jsem to dneska po vyjížďce zkontroloval a mám karbon držáky jak na biku tak na silničce.Na silničce mám Scott a hůř v nich lahev drží. Na biku mám BBB a jsou perfektní zatím mě lahev nevypadla.Na každém kole mám dva držáky, pro případ, že jedu někam dál. Batoh bych na zádech nesnes. Bike mám HT takže 2 držáky není problém.tak já láhev vozím jednu,550ml ionťáku mi většinou stačí,ale když jsou vedra tak vozím ještě tabletu iso a pak jen někde naberu vodu a rozpustím v ní Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
exBURN Odesláno 31. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. května 2014 Kluci neválí se vám někomu doma přesmyk se spodní objímkou na 3 talíře a 8-9s? Na nový rám se mi nevleze můj s horní objímkou - eventuálně jej nabízím k výměne (Deore XT 10s nový) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavel67 Odesláno 31. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. května 2014 Tak se sešel rok s rokem, a opět se jel Pepi maraton ve Velkých Karlovicích. Oproti loňsku jsem se zlepši o cca 30min. Trať parádní, stavitel musel být sadista. Guláš v cíli vynikající.Kolo fungovalo ok, akorát jsem začátkem sezóny dostal od kamaráda, který přecházel na bezdušáky, téměř nejeté pneumatiky Hutchinson Python. Už na normální cestě, nebo jízdě na štěrku, či trávě, se mi nezdály, a při dnešních sjezdech se mi to potvrdilo - vůbec nedrží, jenom na všem kloužou. Zítra je sundám, poštípu sekyrou a hodím na hnůj.Po závodě jsem se při umývání zamiloval do vedlejšího biku - Wilier 501 - krása nesmírná.Krásná sobota. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 31. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. května 2014 ten wilier je parádní.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wave ceptor Odesláno 31. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. května 2014 Hutchinson Python, má syn na kole a ty pláště drží jak přibité snad na všem, mimo totální bahno. Má ale obyčejné černé s drátem. Ty máš kevlar s červeným bokem, nevím zda je směs jiná oproti těm drátovým...... Wilík je nádherný. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Qvido Odesláno 31. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. května 2014 Tak se sešel rok s rokem, a opět se jel Pepi maraton ve Velkých Karlovicích. Oproti loňsku jsem se zlepši o cca 30min. Trať parádní, stavitel musel být sadista. Guláš v cíli vynikající.Kolo fungovalo ok, akorát jsem začátkem sezóny dostal od kamaráda, který přecházel na bezdušáky, téměř nejeté pneumatiky Hutchinson Python. Už na normální cestě, nebo jízdě na štěrku, či trávě, se mi nezdály, a při dnešních sjezdech se mi to potvrdilo - vůbec nedrží, jenom na všem kloužou. Zítra je sundám, poštípu sekyrou a hodím na hnůj.Po závodě jsem se při umývání zamiloval do vedlejšího biku - Wilier 501 - krása nesmírná.Krásná sobota.když jsme u těch závodů co si myslíte o tomhle, mám většinu tratě projetou a obdivuju všechny co dají 115 klasiku ale tohle snad ani nejdehttps://www.facebook.com/BikemaratonDrasal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wave ceptor Odesláno 1. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. června 2014 Hmm, slušné. Já jsem jel drásala jenom 4x, ale toto bych nedal. Posledních 10let už jenom fandím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky