Přejít na obsah

BIKE [2007-2020]

Doporučené příspěvky

Odesláno

Pred vice jak rokem me kamarad privedl k nemecke znacce Canyon a jejich filozofie a design me dost zaujali. A na jare jsem se stal hrdym majitelem modelu Nerve al 9.9.

Je to paradni svezeni, vzdy jsem touzil po celoperu a je to fakt bomba. Kazda jizda je radost a pomer cena/vykon je u teto znacky vyborny. Tady jen ilustracni rychle foto

post-23865-0-51479400-1405689201_thumb.jpg

post-23865-0-42773700-1405689217_thumb.jpg

Odesláno

moco: Blahopřeji a přeji mnoho pěkných zážitků! Také jsem tuto značku "objevil" a kolo mi nepřestává již více než rok dělat radost (Canyon Nerve XC 6.0, byť osazení je už jiné, než papírové).

post-2651-0-70214300-1405689870_thumb.jpg

Odesláno

Jeste jsem vyhrabal lepsi foto z kvetnoveho Pradedu a Dlouhych strání...ty dlouhe strane byl krest ohnem...na kopce nejsem zvykli,jezdim olomoucky kraj :-D

post-23865-0-30660200-1405691020_thumb.jpg

post-23865-0-19307600-1405691092_thumb.jpg

Odesláno

Tak jsem si dnes vyjel, momentalne asi po 10k prvni obcerstveni na zahradce v Kyjich. Na Prosecky kopec se stale necejtim, takze sjedu do Holesovic na metro. Dozvedel jsem se pozitivni zpravu, ze za kolo v metru se neplati.

Dnes jsem byl na garancku v CykloAdam, kde jsem kolo kupoval a musim pochvalit vstricny a sympaticky personal.

post-24177-0-22881700-1405702506_thumb.jpg

Odesláno

Pred vice jak rokem me kamarad privedl k nemecke znacce Canyon a jejich filozofie a design me dost zaujali. A na jare jsem se stal hrdym majitelem modelu Nerve al 9.9.

Je to paradni svezeni, vzdy jsem touzil po celoperu a je to fakt bomba. Kazda jizda je radost a pomer cena/vykon je u teto znacky vyborny. Tady jen ilustracni rychle foto

moco: Blahopřeji a přeji mnoho pěkných zážitků! Také jsem tuto značku "objevil" a kolo mi nepřestává již více než rok dělat radost (Canyon Nerve XC 6.0, byť osazení je už jiné, než papírové).

attachicon.gifIMG_20140620_173928.jpg

pěkný to kluci máte :thumbsup_anim:  tato značka je mi symaptická moc,moc dobrý a slušně osazený kola za vcelku hodně rozumný peníz

Odesláno

my teď dorazili,vcelku adrenalin v lese jak se rychle stmívalo,chvilkama člověk jel podle paměti :lol2:

dnes jsme měli tradiční pateční siestičku po těch km a bylo to opět vynikající :clap:

post-12267-0-63476200-1405713450_thumb.jpg

post-12267-0-87672900-1405713468_thumb.jpg

post-12267-0-79636500-1405713506_thumb.jpg

Odesláno (upraveno)

takto si dáváme jen v pátek,jinak jen voda,kafe a jedno fríčko max

jestli sem nepřestaneš dávat ty hnusný fotky stím uzeným plným karciogenů tak napíšu aby Ti dali ............. :ban: .................. :lol: :lol: :lol: .................

Upraveno uživatelem mondeo2
Odesláno

jestli sem nepřestaneš dávat ty hnusný fotky stím uzeným plným karciogenů tak napíšu aby Ti dali ............. :ban: .................. :lol: :lol: :lol: .................

ok :lol2: příště teda žádný uzený ale jen tlačenku s octem a cibulí....tu mají taky domácí a výbornou :clap: 

Odesláno (upraveno)

nejhorší natom, že hospůdka hned vedle u baráku s pěknou teráskou kde to žije do půlnoci, tak v půl desátý zavříno............. :frusty:

Upraveno uživatelem mondeo2
Odesláno (upraveno)

krásnej bajk  :cheers:

btw, dnes po týdnu doma z dovolený a kolo i začíná sakra chybět. Ještě ho mám u doktora na výměnu pláště, řetězu a gripů. Tak v pondělí snad bude cajk a budu moct vyrazit. Mám absťák jako prase. Když jsem jel přes Rakousy, tak jsem čuměl po ostatních autech co vezly bajky a hooodně mě svrběly nohy..... :clap: Víc než cestu jsem porozoval bajky...asi choroba  :lol2:  :lol2:  :lol2: Žena už mě musela upozorňovat ať čumím raději na cestu....

Upraveno uživatelem Gustaf
Odesláno (upraveno)

dobra volba s temi crossmarky, ja teda dojizdim ranchero, ale nove uz budou crossy, pak dej reference

Upraveno uživatelem Toams
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...