Přejít na obsah

BIKE [2007-2020]

Návštěvník milosklikar

Doporučené příspěvky

Pred vice jak rokem me kamarad privedl k nemecke znacce Canyon a jejich filozofie a design me dost zaujali. A na jare jsem se stal hrdym majitelem modelu Nerve al 9.9.

Je to paradni svezeni, vzdy jsem touzil po celoperu a je to fakt bomba. Kazda jizda je radost a pomer cena/vykon je u teto znacky vyborny. Tady jen ilustracni rychle foto

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

moco: Blahopřeji a přeji mnoho pěkných zážitků! Také jsem tuto značku "objevil" a kolo mi nepřestává již více než rok dělat radost (Canyon Nerve XC 6.0, byť osazení je už jiné, než papírové).

Odkaz ke komentáři

Jeste jsem vyhrabal lepsi foto z kvetnoveho Pradedu a Dlouhych strání...ty dlouhe strane byl krest ohnem...na kopce nejsem zvykli,jezdim olomoucky kraj :-D

Odkaz ke komentáři

Tak jsem si dnes vyjel, momentalne asi po 10k prvni obcerstveni na zahradce v Kyjich. Na Prosecky kopec se stale necejtim, takze sjedu do Holesovic na metro. Dozvedel jsem se pozitivni zpravu, ze za kolo v metru se neplati.

Dnes jsem byl na garancku v CykloAdam, kde jsem kolo kupoval a musim pochvalit vstricny a sympaticky personal.

Odkaz ke komentáři

Pred vice jak rokem me kamarad privedl k nemecke znacce Canyon a jejich filozofie a design me dost zaujali. A na jare jsem se stal hrdym majitelem modelu Nerve al 9.9.

Je to paradni svezeni, vzdy jsem touzil po celoperu a je to fakt bomba. Kazda jizda je radost a pomer cena/vykon je u teto znacky vyborny. Tady jen ilustracni rychle foto

moco: Blahopřeji a přeji mnoho pěkných zážitků! Také jsem tuto značku "objevil" a kolo mi nepřestává již více než rok dělat radost (Canyon Nerve XC 6.0, byť osazení je už jiné, než papírové).

attachicon.gifIMG_20140620_173928.jpg

pěkný to kluci máte :thumbsup_anim:  tato značka je mi symaptická moc,moc dobrý a slušně osazený kola za vcelku hodně rozumný peníz

Odkaz ke komentáři

my teď dorazili,vcelku adrenalin v lese jak se rychle stmívalo,chvilkama člověk jel podle paměti :lol2:

dnes jsme měli tradiční pateční siestičku po těch km a bylo to opět vynikající :clap:

Odkaz ke komentáři

takto si dáváme jen v pátek,jinak jen voda,kafe a jedno fríčko max

jestli sem nepřestaneš dávat ty hnusný fotky stím uzeným plným karciogenů tak napíšu aby Ti dali ............. :ban: .................. :lol: :lol: :lol: .................

Upraveno uživatelem mondeo2
Odkaz ke komentáři

jestli sem nepřestaneš dávat ty hnusný fotky stím uzeným plným karciogenů tak napíšu aby Ti dali ............. :ban: .................. :lol: :lol: :lol: .................

ok :lol2: příště teda žádný uzený ale jen tlačenku s octem a cibulí....tu mají taky domácí a výbornou :clap: 

Odkaz ke komentáři

krásnej bajk  :cheers:

btw, dnes po týdnu doma z dovolený a kolo i začíná sakra chybět. Ještě ho mám u doktora na výměnu pláště, řetězu a gripů. Tak v pondělí snad bude cajk a budu moct vyrazit. Mám absťák jako prase. Když jsem jel přes Rakousy, tak jsem čuměl po ostatních autech co vezly bajky a hooodně mě svrběly nohy..... :clap: Víc než cestu jsem porozoval bajky...asi choroba  :lol2:  :lol2:  :lol2: Žena už mě musela upozorňovat ať čumím raději na cestu....

Upraveno uživatelem Gustaf
Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...