moco Odesláno 18. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července 2014 Pred vice jak rokem me kamarad privedl k nemecke znacce Canyon a jejich filozofie a design me dost zaujali. A na jare jsem se stal hrdym majitelem modelu Nerve al 9.9.Je to paradni svezeni, vzdy jsem touzil po celoperu a je to fakt bomba. Kazda jizda je radost a pomer cena/vykon je u teto znacky vyborny. Tady jen ilustracni rychle foto Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Thomass Odesláno 18. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července 2014 moco: Blahopřeji a přeji mnoho pěkných zážitků! Také jsem tuto značku "objevil" a kolo mi nepřestává již více než rok dělat radost (Canyon Nerve XC 6.0, byť osazení je už jiné, než papírové). Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 18. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července 2014 Jeste jsem vyhrabal lepsi foto z kvetnoveho Pradedu a Dlouhych strání...ty dlouhe strane byl krest ohnem...na kopce nejsem zvykli,jezdim olomoucky kraj :-D Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vzduch Odesláno 18. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července 2014 Olomoucký kraj je spíš na silničku, což Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CEGY Odesláno 18. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července 2014 Tak jsem si dnes vyjel, momentalne asi po 10k prvni obcerstveni na zahradce v Kyjich. Na Prosecky kopec se stale necejtim, takze sjedu do Holesovic na metro. Dozvedel jsem se pozitivni zpravu, ze za kolo v metru se neplati. Dnes jsem byl na garancku v CykloAdam, kde jsem kolo kupoval a musim pochvalit vstricny a sympaticky personal. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 18. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července 2014 Pred vice jak rokem me kamarad privedl k nemecke znacce Canyon a jejich filozofie a design me dost zaujali. A na jare jsem se stal hrdym majitelem modelu Nerve al 9.9.Je to paradni svezeni, vzdy jsem touzil po celoperu a je to fakt bomba. Kazda jizda je radost a pomer cena/vykon je u teto znacky vyborny. Tady jen ilustracni rychle foto moco: Blahopřeji a přeji mnoho pěkných zážitků! Také jsem tuto značku "objevil" a kolo mi nepřestává již více než rok dělat radost (Canyon Nerve XC 6.0, byť osazení je už jiné, než papírové). IMG_20140620_173928.jpgpěkný to kluci máte tato značka je mi symaptická moc,moc dobrý a slušně osazený kola za vcelku hodně rozumný peníz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 18. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července 2014 my teď dorazili,vcelku adrenalin v lese jak se rychle stmívalo,chvilkama člověk jel podle paměti dnes jsme měli tradiční pateční siestičku po těch km a bylo to opět vynikající Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 18. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července 2014 Ty si na tom kole pekne papas :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 18. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července 2014 Pokud se prijem rovna vydeji tak v pohode :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 18. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července 2014 Ty si na tom kole pekne papas :-)takto si dáváme jen v pátek,jinak jen voda,kafe a jedno fríčko max Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 18. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července 2014 (upraveno) takto si dáváme jen v pátek,jinak jen voda,kafe a jedno fríčko maxjestli sem nepřestaneš dávat ty hnusný fotky stím uzeným plným karciogenů tak napíšu aby Ti dali ............. .................. :lol: ................. Upraveno 18. července 2014 uživatelem mondeo2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 18. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července 2014 jestli sem nepřestaneš dávat ty hnusný fotky stím uzeným plným karciogenů tak napíšu aby Ti dali ............. .................. :lol: .................ok příště teda žádný uzený ale jen tlačenku s octem a cibulí....tu mají taky domácí a výbornou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 18. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července 2014 neserrrrr....................jsme dneska na kole objeli tři hospody a zavříno .............tak na firmě PLZEŇ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 18. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července 2014 3 hospy a všude zavřeno????to musí být už konec světa ne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 18. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července 2014 (upraveno) nejhorší natom, že hospůdka hned vedle u baráku s pěknou teráskou kde to žije do půlnoci, tak v půl desátý zavříno............. Upraveno 18. července 2014 uživatelem mondeo2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommas4 Odesláno 19. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. července 2014 Ad silnička o několik postů dozadu: po měsíci musím pochválit silnici od Authoru, už jsem ji zajel (asi 400km) a vše skvěle funguje jak má, naprosto spokojenej, model to je A55. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 19. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. července 2014 (upraveno) Pred vice jak rokem me kamarad privedl k nemecke znacce Canyon a jejich filozofie a design me dost zaujali. A na jare jsem se stal hrdym majitelem modelu Nerve al 9.9.Je to paradni svezeni, vzdy jsem touzil po celoperu a je to fakt bomba. Kazda jizda je radost a pomer cena/vykon je u teto znacky vyborny. Tady jen ilustracni rychle fotokrásnej bajk btw, dnes po týdnu doma z dovolený a kolo i začíná sakra chybět. Ještě ho mám u doktora na výměnu pláště, řetězu a gripů. Tak v pondělí snad bude cajk a budu moct vyrazit. Mám absťák jako prase. Když jsem jel přes Rakousy, tak jsem čuměl po ostatních autech co vezly bajky a hooodně mě svrběly nohy..... Víc než cestu jsem porozoval bajky...asi choroba Žena už mě musela upozorňovat ať čumím raději na cestu.... Upraveno 19. července 2014 uživatelem Gustaf Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 19. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. července 2014 tak dnes vyjjížďka až na večer,dali jsme 35km a bylo celkem příjemně jaký gripy a pláště dáváš?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 19. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. července 2014 gripy nevím...nechal jsem to na nich a plášť maxxis crossmark kevlar Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Toams Odesláno 19. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. července 2014 (upraveno) dobra volba s temi crossmarky, ja teda dojizdim ranchero, ale nove uz budou crossy, pak dej reference Upraveno 19. července 2014 uživatelem Toams Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky