Přejít na obsah

BIKE [2007-2020]

Doporučené příspěvky

Odesláno
ale ten cenovy rozdiel je tam dost znacny. Oplati sa zobrat ten flow?

Flow je stejná brzda jako u i-Magicu, akorát se nepropojuje s PC, ale nastavuješ si "profil" pomocí ovladače na kole. Výhoda Flow je, že se k němu dá dokoupit "PC upgrade" a pak je z toho i-Magic. K Satori ne. Když to beru jen podle sebe, tak to propojení s PC by mi dost chybělo, právě to tvoří onu zábavnost, a rozdíl oproti neuvěřitelně nudnému rotopedu.

Odesláno
Ten i-Magic už je daleko za částkou,kterou jsem ochoten vynaložit,ale upgrade není marná věc.No uvidíme.

Ten flow a upgrade na pc sa moc neodporuca podla toho co som tu cital... http://forum.tacx.com/viewtopic.php?t=6084

i-magic je uz nazoaj moc draha masinka na to aby som si to kupil, ked som este vzivote na nicom takom ani nebol a ako letny vikendovy jazdec to urcite ani nepotrebujem...

aj ked ma to pripojenie na tv laka, tak si tam asi budem musiet pustit nejaky film :)

Odesláno (upraveno)

Ah este mi napadlo, ze keby sa nahodou niekto chcel zbavit toho svojho tak mi dajte vediet... Beham kazdy tyzden medzi bratislavou a prahou tak by sa to snad ani posielat nemuslo...

//sry, ze som to dal ako novy prispevok, ale na tom starom mi to tlacitko edit nejako zmizlo...

Upraveno uživatelem mik@
Odesláno

Také mám kolo Superior a jsem s ním již téměř 5 let spokojený. Nejsem ale žádný polykač kilometrů a kolo mám spíš jen na odreagování do lesa který mám kousek za domem kde se dá jezdit jak po asfaltu (bývalý vojenský les s raketovou základnou - takže cesty parádní a je jich dost) tak po pěšinkách. I když poslední dobou mi téměř veškerý volný čas polyká stavba domu takže kolo dost zahálí. 

Odesláno

sidi alebo spesle :) z tych ti naozaj neviem poradit moc sa v tom nevyzam... mozno shimano by si este mohol pozriet napr. aj tu http://www.kolokram.cz/index.php?cPath=112...e=1&sort=4a

Inac osobne by som mozno ani nevolil tretry cisto na road, ale zobral mtb... Tych par gramov je uplne jedno a v tych na cestu sa fakt neda chodit! Dostanes defekt, alebo budes musiet niekedy tlacit bajk, alebo len prejst k bufacu a neznicis si ten kufor ci ako sa to vola :D Keby si si to nahodou s tymi sidami rozmyslel, tak na ich stranke ak si dobre pamatam, je taka maketa, ktoru si vytlacis a zistis ake cislo potrebujes... Vseobecne pri nich plati, ze o cislo vacsia ako mas topanku v mojom pripade 41.5 a tretry 42.5 a sedia dokonale :)

Odesláno
sidi alebo spesle :) z tych ti naozaj neviem poradit moc sa v tom nevyzam... mozno shimano by si este mohol pozriet napr. aj tu http://www.kolokram.cz/index.php?cPath=112...e=1&sort=4a

Inac osobne by som mozno ani nevolil tretry cisto na road, ale zobral mtb... Tych par gramov je uplne jedno a v tych na cestu sa fakt neda chodit! Dostanes defekt, alebo budes musiet niekedy tlacit bajk, alebo len prejst k bufacu a neznicis si ten kufor ci ako sa to vola :D Keby si si to nahodou s tymi sidami rozmyslel, tak na ich stranke ak si dobre pamatam, je taka maketa, ktoru si vytlacis a zistis ake cislo potrebujes... Vseobecne pri nich plati, ze o cislo vacsia ako mas topanku v mojom pripade 41.5 a tretry 42.5 a sedia dokonale :)

těch pár metrů chůze v silničních tretrách snad přežiju, MTB pedály/boty na silniční kolo nechci

Odesláno

Tretry si musíš vyzkoušet ... nekupuj je na netu :thumbsdown_anim:

... jinak Specialized dělá do treter speciální vložky, které ti vypodloží chodidlo, a to tak aby se ti při šlapání nepohybovalo koleno do strany a nevrtěl ses v kyčlích ... doporučuji :thumbsup_anim: přestali mě okamžitě bolet záda .... úplně nejlepší je si nechat kompletně nastavit posed, když se mrkneš na www.specialized.cz , tak tam najdeš seznam center, kde měření dělají.

Odesláno

Diadory jsem měl a už bych je nechtěl, šijí je moc široké, nebo aspoň ty moje byly, nejlepší zkušenost mezi silničními tretrami mám se Sidi a Shimano.

Odesláno

Vozím na silnici i biku tretry specialized, nemuzu proti nim řict nic špatnýho, muzu jen doporucit.

Jestli chces to nejlepsi, ber Sidi.

V kazdym prípade bych nekupoval bez vyzkouseni.

Odesláno

Tak trochu sbírám zajímavý retro kousky, teď jsem si uďelal radost ze švýcarska dovezeným hot čili WARPem 210 s vidlí Race Factory(fimoco)Dragster. Na týhle sestavě závodil tým hotčili v sezóně 98, poslední dizajnérskej výtvor Petera Denka než odešel ke skottu. Je na tom hlava a střed Chriss King a kliky Kooka... paráda, snad to do léta zprovozním:) Rád bych někdy sehnal Yetti Lawill 6... :)

Na běžný ježdění mam konondejla raš s leftynou.

Odesláno
Tak trochu sbírám zajímavý retro kousky, teď jsem si uďelal radost ze švýcarska dovezeným hot čili WARPem 210 s vidlí Race Factory(fimoco)Dragster. Na týhle sestavě závodil tým hotčili v sezóně 98, poslední dizajnérskej výtvor Petera Denka než odešel ke skottu. Je na tom hlava a střed Chriss King a kliky Kooka... paráda, snad to do léta zprovozním:) Rád bych někdy sehnal Yetti Lawill 6... :)

Na běžný ježdění mam konondejla raš s leftynou.

na bežný ježdění je canón s leftynou akorát :-)

Odesláno

Diadora není žádná top značka, ale osobně s nimi mám skvělou zkušenost, jsou to strašný držáky (i když to může být individuální).

Kamarád je ohromně spokojený s Northwave, já bych osobně šel asi do Sidi.

Ale jak už zaznělo, nikdy ne bez vyzkoušení.

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...