Přejít na obsah

BIKE [2007-2020]

Doporučené příspěvky

Odesláno

Sakra, vy mě všichni sťvete :/

Afričan: taky mě to baví v tomto počasí, jak se to na tom mokrou žvýká a pořád to pod sebou člověk musí honit ;). Já na kolo pořídit čepici z Tchiba, co tam měli na běh a zatím OK ;). Ještě to bude chtít nějaký nákrčník na nos a pusu a taky nějaké návleky na tretry :)

A taky jsem si dnes objednal blatníky. Byť se mi to na kole vůbec nelíbí, tak tady ten prostě vyzkouším, páč mě dostal ;) http://bikebrothers.cz/rie-sel-design/kol-oss-stickerbomb.html?ref=designove-blatniky

Blatnik na  kolo nepatri ale ten co sis vybral opravdu vypada huste :-) jednu cepku mam od BBB je super a dalsi na vetsi zimu celou membranovou ale tu pouzivam jak je teplota pod nulou navleky na boty take BBB 

http://www.mojekolo.cz/bbb-navleky-na-tretry-bws-02-heavyduty-cerne

http://www.mojekolo.cz/bbb-bbw-97-helmethat

Naprosta spokojenost :-) mel jsem i navleky ty pogumovane proti vode ale jsou hodne nachylne na poskozeni.

Odesláno

Hezky si to chlapci užíváte. U nás je venku hnusně vždy když mám čas vyrazit. Když už se náhodou vyčasí tak se mi nakupí práce. Já vidím letošní sezónu u konce a začínám se těšit na lyže.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Odesláno

A ja nesouhlasim. Ten blatnik bych rekl, ze na kole neochrani nic, ale chrani jezdcuv ksicht. Fak funguje a ,,sezere" za jezdce spoustu sra..k:). A paradne strili sisky. Pokud je tedy na predni kolo.

tl

Odesláno

Měl jsem je na kole do prvního bláta a šli, byl jsem komplet včetně ksichtu :-) Brácha mi nevěřil a má je tam stále, ale jenom proto že kolo s tím dobře vypadá, ale udělám ti detail jeho obličeje až si dáme nějaké blátičko, budeš mrtvej smíchy. Jako fashion dobrý, funkčnost nula, za mě buď žádný nebo pořádný plachty, které tě skutečně ochrání.

Odesláno

Prodloužený víkend na Hané nestál počasově za moc... no, jasně, v listopadu nelze čekat zázraky... Takže nepršelo 1 den z 4, tj. biking byl na den. Na druhou stranu, placatá Haná bez bláta by už biking nebyl vůbec :-)

Tak toto je křížení dvou říček, aniž by se protnuly (ta druhá je za kolem, proti směru toku). Tato podplouvá druhou cca o 3m skrze tzv. sifon.

post-22024-0-44406900-1447794981_thumb.jpg

post-22024-0-45877300-1447795061_thumb.jpg

http://www.rozhlas.cz/kraje/cesko/_zprava/uhricicky-sifon-protahuje-vodu-z-mlynskeho-nahonu-pod-rekou-vice-nez-sto-let--1500471

Občas úchylně vysvytlo slunko a vypadalo to dost divoce....

post-22024-0-30523400-1447795114_thumb.jpg

Místní cykloshop v Chropyni (městečko mezi Kroměříží a Přerovem) nabízel zajímavé retro díly. Kdo shání něco na staré fávo, ať tam běží! :-)

post-22024-0-04712200-1447795260_thumb.jpg

Odesláno

Ještě dotaz na místní cyklo guru. V čem jezdí te v zimě? Jakou bundu atd? Já mam tu z Lidlu, což ona zahřeje ale potom se v ní jako chro chro :)

A na příští rok se dívám i po nové přilbě a tady to nevypadá vůbec špatně ;)

post-3188-0-71487500-1447795703_thumb.jpg

Odesláno

Co se tyce zimniho vybaveni, taky to ted resim... Prvni rok jezdim v "zime"...

Nejchladneji, co jsem vyjel, bylo 5C, a vystacil jsem si s:

Gore ALP-X 2.0 Jacket

X-bionic vesta, tu uz ale nejak nemaj...

X-bionic accumulator triko s dlouhym rukavem...

Na nohou Sensor termo puncochy a Gore dlouhy Windstopper kalhoty, bezny tretry, mam pripraveny navleky...

Na hlave castelli cepka (tenky neopren bez membrany) a oranzova enduro Bellka...

Rukavice letni...

Zatim vse na pohodu :)

Odesláno

Paradni skopek Jirino. Ja mam TLD A1 a klido ji doporucim. Super helma.

Odjinud, pekny fotky, ale na tu z hajenky to nema:)

Afri, uz treba jen sjezd po mokry louce a ten blatnik schyta spousta vody co by sla do ksichtu. Ja jsem s nim spokojenej. Ted v sobotu se pricpaval, ale jak je to pruzny, tak narozdil treba od motorky se to vzdy nejak vycisti.

V zime dlouhy elastaky bez vlozky, s takovym tim jemnym chloupkem uvnitr. S vysokejma zadama a ksandama. Nejaky technicky tricka, mam Craft,TNF, UA a Easton, na to tenoucka mikca nebo zateplenej dres a bunda. Nekde ze 70tych let, neprofoukavaci predek, pletenej zadek. Je nej. Jinak se ve vsem strasne propotim. Kdyz prsi/snezi soustka od Craftu. Rukavice zimni, pod helmu kukla. Na nohy stary kotnikovy DC bike botky, 5-10 hned nasajou vodu a profukujou, tak je v zime nevozim. A kdyz je mega zima, tak klido kotnikove trekovky. Na tu chvilku co na kole vydrzim neni problem:)

Jo a kdyz vim, ze budu nekde stavet, pit grog nebo pivko :) , tak do batohu 1-2 tricka na prevleceni. Strasne me to pomaha vymenit to spoceny za suchy. Pak me neni zima, kdyz se opet rozjedu.

tl

Odesláno

Afričan: uvidíme. Mně se prostě ty plachty nelíbí. A ani mi extra nevadí byt od blata, ale toto nevypadá věru zle a zkusit se ma vše ;)

Já v sobotu dopadl ten lehce ;)

Ha Ha Ha :-) koukam ze vypadame vsichni stejne ciste :-)

Odesláno

Afričan: uvidíme. Mně se prostě ty plachty nelíbí. A ani mi extra nevadí byt od blata, ale toto nevypadá věru zle a zkusit se ma vše ;)

Já v sobotu dopadl ten lehce ;)

Přesně jak píšeš, vyzkoušet se musí všechno, ale mě to prostě nesedlo. Možná s tím má něco společného i geometrie kola.

Odesláno

Já jsem měl na zimu pár let zpět starou modrou koženou bundu s beránkem, co jsem někde tuším našel. Výhoda byla, že se dalo pak bláto smejt ve sprše.

Dole jsem měl starý džíny, když byla jó kosa, tak pod nima ještě nějaký jégrovky.

Helmu pořád nemám, takže kulich a jako astmatik taky pořádná šála.

Rukavice normální pánské černé kožené.

Boty nějaký pohorky, nášlapný pedály nemám.

---

Budnu jsem loni vyhodil, takže to bude asi na GTX bundu a pod tím řadu tech. vrstev. Nohy počítám s dlouhejma gatěma na kolo, pod to jégry a na to 3/4 šortky.

Jinak asi beze změn. :-)

Odesláno

Kluci, premyslim si tak co bych rad videl s kolem pristi rok a slysel jsem, ze super divocina na jezdeni je Kralicky sneznik a okoli. Byl jste tam nekdo s kolem, znate to tam? Za info budu rad:)

dik tl

Odesláno

Hezký" Copak to, proběhl nějákej brutální jump?  :lol2:

Fotka z google. Ale podobne ak nie horšie dopadol bicykel môjho synovca, keď mu ho prešiel traktor :-)

Odesláno

hele, chlapi...když zařadím na hazce a na 3. největší pastorek a vejš, tak mi hazka při propružení bajku vrže (někde v místě pružiny nebo tak). Co s tím? Zkoušel jsem tam stříknout silikon, ale nepomáhá to...rozebírat se mi to nechce, už bych to nesložil. Máte nějakej fígl?

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...