African Odesláno 20. února 2016 Nahlásit Odesláno 20. února 2016 Obrovská výhoda je že mluvím polski, tak se neboj nic, sice dost lámavě šišlajíc ale dorozumím se :-)
Jiřina Odesláno 20. února 2016 Nahlásit Odesláno 20. února 2016 Tak co vy na víkend 21 - 22? A já už i po novu
TLD Odesláno 20. února 2016 Nahlásit Odesláno 20. února 2016 (upraveno) Tak si pisu 20-22/5 Kluci, jen predbezne, utrhnul by se nekdo treba na prodlouzenej vikend? Mam to tam kus cesty, tak me napdalo, ze kdyby byl cas, zajet jeste na dva dny na Rychlebky... Ja jsem ted pekne po obidku, tri pivicka a odpocivam. Kolo bylo famozni, na kopcich trochu kosa jak foukalo. Koukal jsem do mapy a delalo to neco kolem 40km. Poslednich cca 8km jsem se vracell po silnici, jinak teren. A slusnej:) Cesty domr.any od lesaku a zemedelcu, spoustu blata, bylo to jak jet na prazdny gume. Ale pak cesta dolu z kopce byla sladounka odmena. Tento smer jsem jel asi po druhy a po dlouhy dobe, ale stoji to ze vetsi pruzkum, uz se tam zase tesim Jeste postreh po dalsi, trosku tezsi vyjizdce k 1x10 - je to super Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 20. února 2016 uživatelem TLD
roura74 Odesláno 20. února 2016 Nahlásit Odesláno 20. února 2016 TLD ty jsi drak.[emoji106] Nevím jak ti budu stíhat. Po třech dětech fyzička chybí. ;-)Termín uložen. Pokud neumřu nebo nebudu mít rýmenku tak na 99% jedu.
TLD Odesláno 20. února 2016 Nahlásit Odesláno 20. února 2016 Roura, prosim Te, dyt mas zavodni kolo...., ja jsem jen vasnivej turista. Jezdim rad, ale na pohodu. Spis se bojim, jestli se udrzim ja za Vama.
Jiřina Odesláno 20. února 2016 Nahlásit Odesláno 20. února 2016 TLD: jako vždy krása. No a pokud se v práci urvu,klidně přidám Rychle ký
TLD Odesláno 20. února 2016 Nahlásit Odesláno 20. února 2016 No pecka, me by se to asi libilo, kdyz uz se potahnu takovou dalku, tak at to pekne uziju:)
roura74 Odesláno 20. února 2016 Nahlásit Odesláno 20. února 2016 Roura, prosim Te, dyt mas zavodni kolo...., ja jsem jen vasnivej turista. Jezdim rad, ale na pohodu. Spis se bojim, jestli se udrzim ja za Vama.Závodní kolo ještě neznamená závodní nohy. Do května snad budu mít něco najeto. Hlavně si užít, to je priorita.
TLD Odesláno 20. února 2016 Nahlásit Odesláno 20. února 2016 Presne tak. Uzit si to! Proto uz na kole nemam comp, kterej me porad buzeroval a nutil jet tak, jak nechci Jo a bud v klidu s tema detma, mam dve
TLD Odesláno 20. února 2016 Nahlásit Odesláno 20. února 2016 Koukal jsem na to nekdy koncem tydne. Je to borec. I ty jeho predesly videa jak travi volnej cas atd byl pekny.Nekde bylo video jak trenuje Prokop, taky pecka... Strasna drina.
kupko Odesláno 20. února 2016 Nahlásit Odesláno 20. února 2016 Koukal jsem na to nekdy koncem tydne. Je to borec. I ty jeho predesly videa jak travi volnej cas atd byl pekny.Nekde bylo video jak trenuje Prokop, taky pecka... Strasna drina.Take jsem koukal na vsechny je dobrej ale Jarda ho da :-)
African Odesláno 21. února 2016 Nahlásit Odesláno 21. února 2016 Trochu načinčáme a hurá s kolem na velký servis klukům do Cannondalu, ať je na sezónu ready :-) Už to potřebuje jak prase drbání... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
kupko Odesláno 21. února 2016 Nahlásit Odesláno 21. února 2016 čím to mejes? tolik pěny? hafo jaru :-)
African Odesláno 21. února 2016 Nahlásit Odesláno 21. února 2016 čím to mejes? tolik pěny? Old Spice sprcháč, nic jiného jsem v baráku nenašel. Máš vidět jak teď voní fešák :-)
paulg Odesláno 21. února 2016 Nahlásit Odesláno 21. února 2016 dnes po turistickej z popradskeho na strbske sice trochu "vlhko" ale trail na jednicku.... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Klabrdon Odesláno 21. února 2016 Nahlásit Odesláno 21. února 2016 Paulg super! Koncem listopadu jsem to šel pěšky a celou dobu přemejšlel jak bych to dával na bajku:-)
Klabrdon Odesláno 21. února 2016 Nahlásit Odesláno 21. února 2016 Paulg super! Koncem listopadu jsem to šel pěšky a celou dobu přemejšlel jak bych to dával na bajku:-)
paulg Odesláno 21. února 2016 Nahlásit Odesláno 21. února 2016 chodime to aj v lete, ale v zime to je omnoho jednoduchsie vsetky sutre zakryte a po prechodeni pesiakmi, vznikne zabavny tobogan...
Doporučené příspěvky