Přejít na obsah

BIKE [2007-2020]

Návštěvník milosklikar

Doporučené příspěvky

Mě to je jedno kluci, klidně můžeme na tom Návrší, aspoň se pěkně vyspinkáme na pátek, pokud se tedy neožereme :-) Kde to je, máte odkaz?

https://www.google.cz/maps/place/Horsk%C3%A1+chata+N%C3%A1vr%C5%A1%C3%AD/@50.1853573,16.8810425,17z/data=!3m1!4b1!4m2!3m1!1s0x4711feba9a87e68d:0xda043ba918b7a672

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Afri, byl bych v klidu až do konce. Ve čtvrtek určitě plno nebude a klidně bych ten 10ti lůžák držel, jinak bude mít půlka z nás palandy. Chlapík určitě nebude chtít zaplatit všechny postele. Jsou to hory a tam se improvizuje pořád. Co ti budu vyprávět. ;-)

A když bude nejhůř tak se nějak poskládáme.

Odkaz ke komentáři

Chlapi, poradili byste mi prosím nějaký pedály s nášlapy a k tomu vhodnou obuv ? Chtěl bych pedaly co mají našláp jen na jedné straně a pohodlné boty, ve kterých by se dalo chodit aniž by člověk vypadal jako když má v zadeli rohlík...

Jo a mělo by to být na MTB Trek Superfly, pokud to hraje roli ...

Upraveno uživatelem Tomas_2002
Odkaz ke komentáři

Podle mě je to blbost, s tim nášlapem na jedný straně. V terénu blbě použitelný - vycvaknu si v nějaký technice/kluzký zatáčce nohu, chci zacvaknout, honim to nohou jak vůl, nejde to.. Když si nepořídíš vyloženě závodní karbonový boty, můžeš s těma nášlapama jezdit i pro rohlíky.

Odkaz ke komentáři

Chlapi, poradili byste mi prosím nějaký pedály s nášlapy a k tomu vhodnou obuv ? Chtěl bych pedaly co mají našláp jen na jedné straně a pohodlné boty, ve kterých by se dalo chodit aniž by člověk vypadal jako když má v zadeli rohlík...

Jo a mělo by to být na MTB Trek Superfly, pokud to hraje roli ...

pokud bys chtěl občas jezdit pro chleba tak i na SPD se dá jezdit v normálních botách,popř s větší klecí jako tyto

Shimano SPD PD-M530

shimano_pdm530.jpg?w=1100&h=1100&a=7

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...