Přejít na obsah

BIKE [2007-2020]

Doporučené příspěvky

Odesláno

Taky muzu dorazit ve Ct a jsem klido pro navrsi. A dopredu hlasim,ze nebudu lemtat:). To bych mohl nechat kolo doma:).

Odesláno

Kluci, já bych tomu dal ještě týden a zamluvil přesný počet míst, ať zbytečně nedržíme deset a zrovna bych pár míst zrovna předobjednal od čtvrtka, co myslíte?

Odesláno

Afri, byl bych v klidu až do konce. Ve čtvrtek určitě plno nebude a klidně bych ten 10ti lůžák držel, jinak bude mít půlka z nás palandy. Chlapík určitě nebude chtít zaplatit všechny postele. Jsou to hory a tam se improvizuje pořád. Co ti budu vyprávět. ;-)

A když bude nejhůř tak se nějak poskládáme.

Odesláno

Ahoj chlapi,

jedete někdo na Valachy duatlon 7.5. 2016 ve Velkých Karlovicích? 

Odesláno

Od 13h mě lákalo slunce ven.

V 17h jsem vyjel. V 17:30 jsem chytl přeháňku se sněhem (v Praze!).

Napůl mokrý jsem to otočil a koukal od 18h z okna jak svítí slunce a láká mě to ven...

Odesláno (upraveno)

Chlapi, poradili byste mi prosím nějaký pedály s nášlapy a k tomu vhodnou obuv ? Chtěl bych pedaly co mají našláp jen na jedné straně a pohodlné boty, ve kterých by se dalo chodit aniž by člověk vypadal jako když má v zadeli rohlík...

Jo a mělo by to být na MTB Trek Superfly, pokud to hraje roli ...

Upraveno uživatelem Tomas_2002
Odesláno

Podle mě je to blbost, s tim nášlapem na jedný straně. V terénu blbě použitelný - vycvaknu si v nějaký technice/kluzký zatáčce nohu, chci zacvaknout, honim to nohou jak vůl, nejde to.. Když si nepořídíš vyloženě závodní karbonový boty, můžeš s těma nášlapama jezdit i pro rohlíky.

Odesláno

Asi spíš zase opráším běžky, u nás od rána chumelenice :-) Ukecávám manželku, aby jsme vypadli do teplých krajů, ale malá je ještě dost malá, tak se bojíme :-( shit, trochu mě to počasí už začíná vadit...

Odesláno

Chlapi, poradili byste mi prosím nějaký pedály s nášlapy a k tomu vhodnou obuv ? Chtěl bych pedaly co mají našláp jen na jedné straně a pohodlné boty, ve kterých by se dalo chodit aniž by člověk vypadal jako když má v zadeli rohlík...

Jo a mělo by to být na MTB Trek Superfly, pokud to hraje roli ...

pokud bys chtěl občas jezdit pro chleba tak i na SPD se dá jezdit v normálních botách,popř s větší klecí jako tyto

Shimano SPD PD-M530

shimano_pdm530.jpg?w=1100&h=1100&a=7

Odesláno

tak včera jsem zkouknul první závod světového poháru z Austrálie. super závody a krásný bajky. Nino opět jel krasnej závod...a stíhačka Absalona po defektu úplně neuvěřitelná...

Odesláno

Jak psal Spin, sel bych do neceho takoveho, mam je ted na kole raky.

Ja rec resim opacny problem. Jdou mi z nemecka NC 17 a nevim co k nim za boty. Dnes jsem zkousel 5.10a nejak mi uplne nesedi :(

Sent from my iPhone using Tapatalk

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...