Gustaf Odesláno 4. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. května 2016 njn,ale měj doma dva bajky v hodnotě 70k... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 4. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. května 2016 njn,ale měj doma dva bajky v hodnotě 70k...je to mále že?chtělo by to za víc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kupko Odesláno 4. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. května 2016 70 je malo :-) vychazi to tak na 90-100 :-( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
slay Odesláno 5. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. května 2016 Každý potěšení něco stojí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 5. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. května 2016 tak já nejsem náročnej...oranzovej lector 7 a moje AMRko by bylo super kombo...a vešel bych se... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
slay Odesláno 5. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. května 2016 Oranžovej je peknej, ale musel jsem trochu polevit protože jsem před pár roky kupoval silnicku. A vzhledem k tomu že nejsem závodník tak mi to i stačí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 5. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. května 2016 tak já nejsem náročnej...oranzovej lector 7 a moje AMRko by bylo super kombo...a vešel bych se...já myslím že toto by bylo pro tebe zbytečný,ty máš chrtí závodní ambice takže koupit Scalpel nebo Epic a máš vyřešeno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 5. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. května 2016 spine, jak už sem mnohokrát zmínil...čekám jestli ghost na 2017 vyběhne s tím full lectorem...to bude to pravé. tak chrti ambice nemám...jen mi to tak nějak sedí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roura74 Odesláno 5. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. května 2016 Změřil jsem řetěz a SH HG701 vydržel přesně 1300 km. Měrka byla na posledním zubu. Teď jsem dal HG 901 a uvidím. Vzhledem k dutým oskám čekám, že vydrží míň.Akorát Sram spojka na 11 řetězu zaboha nejde rozdělat. Asi budu muset koupit kleště. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 5. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. května 2016 já měl sunrace desitkovej s dutyma osama a byl super...myslím,ze vydrží Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 5. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. května 2016 Změřil jsem řetěz a SH HG701 vydržel přesně 1300 km. Měrka byla na posledním zubu. Teď jsem dal HG 901 a uvidím. Vzhledem k dutým oskám čekám, že vydrží míň.Akorát Sram spojka na 11 řetězu zaboha nejde rozdělat. Asi budu muset koupit kleště.9 vydržela dost10 dle toho jak člověk jezdí ale cca 900-1500km jo11 nevozím,ale co jsem slyšel od kluků co vozí tak mezi 600-1000maxtakže jestli přijde asem 12 tak to budeš po každým švihu dávat novej řetěz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 5. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. května 2016 Ted jsem se bavil s kamarádem prodejcem kol a podle toho, co rikal tak za poslední jeden/dva roky šli kola cenově dost nahoru. V tom smyslu, ze za cenu co jsem dával za XT komponenty bych ted musel jit o level níž. Sledujete nekdo z vás trh s kolami? Je to pravda? S nadsázkou řečeno je ted kolo dobrá investice :-)))) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
slay Odesláno 5. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. května 2016 Ceny šly nahoru diky intervenci ČNB před pár roky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 5. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. května 2016 Je to pravda, ceny kol rostou rapidně a aby jsme s toho nebyli úplně tak vykulený, tak se ty šílený cenovky trochu kompenzují horším osazením. Pro mě je nemysl kupovat nový model 2016, když ani ne za rok, za dva bude o desetitisíce levnější :-) Ten Trigger o který mám zájem když vyběhl, tak stál okolo kila, dnes o rok déle ho seženeš za šedesát, to už je sakra rozdíl.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maama Odesláno 5. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. května 2016 Ted jsem se bavil s kamarádem prodejcem kol a podle toho, co rikal tak za poslední jeden/dva roky šli kola cenově dost nahoru. V tom smyslu, ze za cenu co jsem dával za XT komponenty bych ted musel jit o level níž. Sledujete nekdo z vás trh s kolami? Je to pravda? S nadsázkou řečeno je ted kolo dobrá investice :-))))no jak se to vezme. pokud tě kolo baví, tak ti jeho koupě přinese víc investiční radosti než rolády.bohužel z jiného pohledu - to dobré už bylo (26) a teď to nekoupíš jinde než ve výprodejích (třeba karbonový 26 Haibiky). ceny šly nahoru. byla krize a neprodávalo se nic, nejen kola. mtb výrobci na to zareagovali roztříštěním nabídky a nasazený tvrdý marketing udělal svoje a jak vidíš o pár postů vejš - lidi potřebujou nezbytně víc kol - a 70k je málo:) takže, když už nás maj uvázaný, proč by nepodojili? třeba já měl loňskou zimu, jaro, léto doma tři celopéra:) vlastně mi to pomohlo přijít na to, co nepotřebuju a na to co chci. blbý je, když to přestanou vyrábět. prostě investuj. prachy budou, šestadvacítky nebudou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
schipe Odesláno 5. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. května 2016 Ted jsem se bavil s kamarádem prodejcem kol a podle toho, co rikal tak za poslední jeden/dva roky šli kola cenově dost nahoru. V tom smyslu, ze za cenu co jsem dával za XT komponenty bych ted musel jit o level níž. Sledujete nekdo z vás trh s kolami? Je to pravda? S nadsázkou řečeno je ted kolo dobrá investice :-))))Ano, je to tak. Do roku 2015 ještě výrobci tak nějak drželi cenu. Ale 2016 je už přelomový a tam je v průměru zdražení o 20% - 30%. Pokud kolo, tak shánět poslední kusy modelů 2015 (velmi omezený výběr) a nebo se prostě smířit s vyšší investicí :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maama Odesláno 5. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. května 2016 Je to pravda, ceny kol rostou rapidně a aby jsme s toho nebyli úplně tak vykulený, tak se ty šílený cenovky trochu kompenzují horším osazením. Pro mě je nemysl kupovat nový model 2016, když ani ne za rok, za dva bude o desetitisíce levnější :-) Ten Trigger o který mám zájem když vyběhl, tak stál okolo kila, dnes o rok déle ho seženeš za šedesát, to už je sakra rozdíl..jo, ten trigger a třeba tenhle canyon taky se změnou geometrie (shapeshifter), to je to jediný, co mi přijde dneska na mtb zajímavý. jen je to těžký.https://www.canyon.com/en/mtb/strive/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 5. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. května 2016 celkově mi přijde že se vyrábí zbytečně moc variant a modelů,výrobci se snaží na lidi zapůsobit nízkou cenou na úkor osazení Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roura74 Odesláno 5. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. května 2016 9 vydržela dost10 dle toho jak člověk jezdí ale cca 900-1500km jo11 nevozím,ale co jsem slyšel od kluků co vozí tak mezi 600-1000maxtakže jestli přijde asem 12 tak to budeš po každým švihu dávat novej řetěz 9 mi v průměru vydržel tak 1500. Teď s tím 11 jsem teda nad průměrem. Je fakt, že se to ztenčování se musí někde projevit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 5. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. května 2016 http://www.centrumhajek.eu/aktuality2/185-fery-cup tak další event v pořadí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky