Přejít na obsah

BIKE [2007-2020]

Doporučené příspěvky

Odesláno

Hm, tak co se týče brejlí, tak Uvexy nesedli :crying_anim02: Navíc mě nesedli vyměňovací skla takže zbyli samozabarvovací" Podpořil jsem Českou značku a koupil brýle 3F Vision Photochromic 1163, polarized sunfilter - jsou výborný :smile_anim:

http://www.velotrade.cz/akce/2725-bryle-3f-vision-photochromic-1163-polarized-sunfilter/

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odesláno (upraveno)

..kdes byl ve čtvrtek..? :sad01_anim: :D

Nějak jsem se zapomněl v práci :(

To je 30? Gratulace! Osobně bych šel taky do Sparka. Z vlastní zkušenosti (sedlal jsem dlouho RC krátce Premium a nedávno i LTD) je to bez debat nejlepší kolo od Scotta co se týče univerzálnosti :). Vlastně jezdím na Scalu jen pro ten pocit zrychlení a neskutečně dobře vyřešeného těžiště, kdy na mě na semaforech na do 35kmh předjede jen málokteré auto :D

EDIT: jo, to je vlastně 35, jestli se nepletu :)

Upraveno uživatelem gcom
Odesláno

Podpořil jsem Českou značku a koupil brýle 3F Vision Photochromic 1163, polarized sunfilter - jsou výborný :smile_anim:

http://www.velotrade...ized-sunfilter/

3F používám také, mohu doporučit pro super poměr cena/výkon/kvalita. Dokonce teď jezdím na brandovaných 3F, které jsem dostal od našeho dodavatele jako vánoční dárek (takže cena tak <400) a nemohu si je vynachválit.

Odesláno

Prvnich 60km, sice hned po treninku, ale velka pohoda :)

Moc pěknej bajk, zkresluje fotka nebo je to 29-tka? Nějak se tu rozmahají, což je dobře, protože 29-tkám moc fandím.

O víkendu Santa Cruz představilo novýho Tallboy-e LT se zvětšenými zdvihy, tak doufám, že se mi podaří svézt někde, vypadá to moc lákavě.

Posted Image

Odesláno

Nějak jsem se zapomněl v práci :(

To je 30? Gratulace! Osobně bych šel taky do Sparka. Z vlastní zkušenosti (sedlal jsem dlouho RC krátce Premium a nedávno i LTD) je to bez debat nejlepší kolo od Scotta co se týče univerzálnosti :). Vlastně jezdím na Scalu jen pro ten pocit zrychlení a neskutečně dobře vyřešeného těžiště, kdy na mě na semaforech na do 35kmh předjede jen málokteré auto :D

EDIT: jo, to je vlastně 35, jestli se nepletu :)

..jj je to 35ka..do teď jsem měl genius 40..tenhle spark mě tím designem dostal..:smile_anim:

..právě jsem se pro něj rozhodl pro tu univerzánost..už se jet rychle z kopce po kamení asi i bojím..:crying_anim02:

..jinak kvůli nějaké blbé viroze jsem se ještě ani nesvezl.. :(

Odesláno

Jo a za dva roky bude zpet nastupovat 26" marketing je potreba ;-)

jo a proto jsem volil 26ku.. :whistle: ..

..nejezdím po cestě, tak jsem nějak nepochopil význam těch 29tek..v terénu bych si na tom rozbil tlamu..vlastně to zvládnu i na 26..:D

Návštěvník Zmizík
Odesláno

Zapoměl jsem kolo na chatě, tak bych si chtěl koupit nový - je to daleko a do července se tam nedostanu. Ale nevím jaký. Pro mě je každý kolo nad 5000,-Kč asi OK, takže hlavně asi aby bylo hezký. Cena kolem 30-40k, myslím, že ne 29 (moc velký kola a malej trup), i když převážně jezdím jen po silnici, max. lesních cestách. Z kopce dost brzdím. Ročně najedu max. 30 000km. Ptám se tady, abych v prodejně mohl klást záludně odborné dotazy... Díky.

Návštěvník Zmizík
Odesláno (upraveno)

Milis to zas bude nějaká provokace co ! Že se Ti jen nechce číst těch 90stránek anebo si zase děláš prču.

Nedělám, fakt se to nedá přečíst. Jo, ještě mělo by to bejt MTB a nejlíp by bylo, aby to nemělo kotoučový brzdy. Nutně ho potřebuju do tejdne, pak jedem s kamarádama na cyklo výlet a já jedinej nemám kolo. Upraveno uživatelem Zmizík
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...