African Odesláno 3. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 3. dubna 2012 Hm, tak co se týče brejlí, tak Uvexy nesedli Navíc mě nesedli vyměňovací skla takže zbyli samozabarvovací" Podpořil jsem Českou značku a koupil brýle 3F Vision Photochromic 1163, polarized sunfilter - jsou výborný http://www.velotrade.cz/akce/2725-bryle-3f-vision-photochromic-1163-polarized-sunfilter/ Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
gcom Odesláno 3. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 3. dubna 2012 (upraveno) ..kdes byl ve čtvrtek..? Nějak jsem se zapomněl v práci To je 30? Gratulace! Osobně bych šel taky do Sparka. Z vlastní zkušenosti (sedlal jsem dlouho RC krátce Premium a nedávno i LTD) je to bez debat nejlepší kolo od Scotta co se týče univerzálnosti . Vlastně jezdím na Scalu jen pro ten pocit zrychlení a neskutečně dobře vyřešeného těžiště, kdy na mě na semaforech na do 35kmh předjede jen málokteré auto EDIT: jo, to je vlastně 35, jestli se nepletu Upraveno 3. dubna 2012 uživatelem gcom
gcom Odesláno 3. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 3. dubna 2012 Podpořil jsem Českou značku a koupil brýle 3F Vision Photochromic 1163, polarized sunfilter - jsou výborný http://www.velotrade...ized-sunfilter/ 3F používám také, mohu doporučit pro super poměr cena/výkon/kvalita. Dokonce teď jezdím na brandovaných 3F, které jsem dostal od našeho dodavatele jako vánoční dárek (takže cena tak <400) a nemohu si je vynachválit.
gas Odesláno 3. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 3. dubna 2012 Prvnich 60km, sice hned po treninku, ale velka pohoda Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
tombed Odesláno 3. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 3. dubna 2012 Pjekne , souřadnice garáže, ať si je hodím do GPS?
Jarett Odesláno 3. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 3. dubna 2012 Prvnich 60km, sice hned po treninku, ale velka pohoda Hmmm ... specializuješ se panečku
mondeo2 Odesláno 3. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 3. dubna 2012 Prvnich 60km, sice hned po treninku, ale velka pohoda Máš malou garáž
kloubik Odesláno 3. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 3. dubna 2012 Prvnich 60km, sice hned po treninku, ale velka pohoda Moc pěknej bajk, zkresluje fotka nebo je to 29-tka? Nějak se tu rozmahají, což je dobře, protože 29-tkám moc fandím. O víkendu Santa Cruz představilo novýho Tallboy-e LT se zvětšenými zdvihy, tak doufám, že se mi podaří svézt někde, vypadá to moc lákavě.
bedja Odesláno 3. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 3. dubna 2012 Nějak jsem se zapomněl v práci To je 30? Gratulace! Osobně bych šel taky do Sparka. Z vlastní zkušenosti (sedlal jsem dlouho RC krátce Premium a nedávno i LTD) je to bez debat nejlepší kolo od Scotta co se týče univerzálnosti . Vlastně jezdím na Scalu jen pro ten pocit zrychlení a neskutečně dobře vyřešeného těžiště, kdy na mě na semaforech na do 35kmh předjede jen málokteré auto EDIT: jo, to je vlastně 35, jestli se nepletu ..jj je to 35ka..do teď jsem měl genius 40..tenhle spark mě tím designem dostal.. ..právě jsem se pro něj rozhodl pro tu univerzánost..už se jet rychle z kopce po kamení asi i bojím.. ..jinak kvůli nějaké blbé viroze jsem se ještě ani nesvezl..
pavel23 Odesláno 4. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 4. dubna 2012 Četl jsem ve velu, že teď nastupuje 27,5 a 29 jde do pozadí.
B.F.G. Odesláno 4. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 4. dubna 2012 Jo a za dva roky bude zpet nastupovat 26" marketing je potreba ;-)
bedja Odesláno 4. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 4. dubna 2012 Jo a za dva roky bude zpet nastupovat 26" marketing je potreba ;-) jo a proto jsem volil 26ku.. .. ..nejezdím po cestě, tak jsem nějak nepochopil význam těch 29tek..v terénu bych si na tom rozbil tlamu..vlastně to zvládnu i na 26..
obrbobr Odesláno 6. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 6. dubna 2012 já myslím, že spíš velké auto:smile_anim: Máš malou garáž
obchodnik-o3 Odesláno 9. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 9. dubna 2012 dnes na bratislavskom singláči Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Petr Svenda Odesláno 12. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 12. dubna 2012 Mrknete:http://www.pinkbike.com/video/249090/
Návštěvník Zmizík Odesláno 12. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 12. dubna 2012 Zapoměl jsem kolo na chatě, tak bych si chtěl koupit nový - je to daleko a do července se tam nedostanu. Ale nevím jaký. Pro mě je každý kolo nad 5000,-Kč asi OK, takže hlavně asi aby bylo hezký. Cena kolem 30-40k, myslím, že ne 29 (moc velký kola a malej trup), i když převážně jezdím jen po silnici, max. lesních cestách. Z kopce dost brzdím. Ročně najedu max. 30 000km. Ptám se tady, abych v prodejně mohl klást záludně odborné dotazy... Díky.
mondeo2 Odesláno 12. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 12. dubna 2012 Milis to zas bude nějaká provokace co ! Že se Ti jen nechce číst těch 90stránek anebo si zase děláš prču.
Návštěvník Zmizík Odesláno 12. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 12. dubna 2012 (upraveno) Milis to zas bude nějaká provokace co ! Že se Ti jen nechce číst těch 90stránek anebo si zase děláš prču. Nedělám, fakt se to nedá přečíst. Jo, ještě mělo by to bejt MTB a nejlíp by bylo, aby to nemělo kotoučový brzdy. Nutně ho potřebuju do tejdne, pak jedem s kamarádama na cyklo výlet a já jedinej nemám kolo. Upraveno 12. dubna 2012 uživatelem Zmizík
quaero Odesláno 12. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 12. dubna 2012 A těch +-30000km najetejch ročně dáváš jak?
Doporučené příspěvky