01axel01 Odesláno 15. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2018 A to by mohla být čestnou členkou. Nerozmazluj ji ! a to zna forum jenom z vypraveni :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sodekcz Odesláno 15. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2018 Beeman . ty to bereš hákem. Ale pokud žena neřeší nebo nevidí do nákladů ..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeman Odesláno 15. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2018 kolik staly ty jeji vi presne, kolik staly ty moje tusi, ale neresi :-Djenom obcas vidi, ze prodavam, tak se jednom zepta, kolik tratim, nastesti tratim malokdy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 15. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2018 a to zna forum jenom z vypraveni :-D pekny set Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quest987 Odesláno 16. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2018 Polovicka toto kombo. Ikdyz teď víc Tissotky, musím ji to naučit střídat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomak Odesláno 22. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2018 Citizeny mé přítelkyně, má je moc ráda, malé hodinky dámských velikostí nosit nechce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 29. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2018 (upraveno) Novy reminek od Oty jim zase dava jiny rozmer.Diky! Upraveno 29. prosince 2018 uživatelem Murphy97 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jkba Odesláno 29. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2018 Dlouho nějaké požadovala, úkol zněl jasně: menší rozměr a hnědý pásek. Tak dostala automaty i baterky, malé školení a pro začátek je velká spokojenost. A já mohu dál nakupovat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suloco Odesláno 29. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2018 Do spolecnosti Swatch body and soul. Jediny automaty v domacnosti a ma je moje zenska . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ragu Odesláno 29. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2018 U nás letos naděloval Ježíšek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ouskavl Odesláno 1. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. ledna 2019 Ty černý si budu půjčovat............. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fijo Odesláno 1. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. ledna 2019 36mm automaty Citizen z osmdesátek v nos stavu a zřejmě přibude i něco dalšího - nezlatýho Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KatkaB Odesláno 1. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. ledna 2019 Kde jsi ty citizen kupoval? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 2. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna 2019 Nebude to nejaky made in india vyrobok? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fijo Odesláno 2. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna 2019 Na Aukru a do teď jsem z nich měl radost... Teď když ses tak divně zeptala jsem to tady začal pročítat a je téměř jistý, že to bude nějaká indická blbost. je nějakej způsob jak to zjistit dřív než je drbnu kladívkem? Nechci doma takový blbosti, chybou jsem se poučil asi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 2. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna 2019 Pokracuji ve zkraslovani manzelcinych hodinek.Tyto primky po jeji (opravdu!) babicce maji prekrasny cifernik, jsou v neskutecne peknem stavu a novy reminek od clena fora jim myslim sekne. Divadelni sezona zacina! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bebe22 Odesláno 2. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna 2019 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KatkaB Odesláno 2. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna 2019 (upraveno) No víš, já jsem chvilku váhala, než něco napsat, protože bylo vidět, že z nich máš radost. Taky nemůžu nic říct na sto procent, jenom jsem svého času hodně prohrabávala poklady na ebay a koukala se, bohužel to neumím porovnat jako hodinář. Ale myslím si, že opravdové NOS Citizen by vypadaly trochu jinak: 1) logo "CITIZEN" by bylo nalepené, nikoli napsané/natištěné, 2) "Automatic" by asi nebylo v tom italicu a bylo by hned pod logem, v horní části ciferníku3) v dolní půlce by možná byl symbol pro 7 orlů a počet kamenů, 4) úplně dole, pod šestkou, skoro k nepřečtení, by bylo číslo kalibru5) ta fialová na ciferníku je dost divoká. Občas vídám Citizen, Seiko či Orient se zajímavým a vymalovaným ciferníkem, ale bývá to "černobílé" apod., nikoli ta fialová jak pro kardinála. K vnitřku nic říct nemůžu. Řekla bych, že Indové se hlavně snaží, aby to vypadalo nepoškozeně, nezrezavěle atd. Možná to ani není splácanina ze všech možných hodinek a značek, jednoduše jenom někdo vzal staré hodinky Citizen a vylepšil jim cifr a pouzdro. Což je pro tebe stejně neúnosné, to je jasný. Na Aukru a do teď jsem z nich měl radost... Teď když ses tak divně zeptala jsem to tady začal pročítat a je téměř jistý, že to bude nějaká indická blbost. je nějakej způsob jak to zjistit dřív než je drbnu kladívkem? Nechci doma takový blbosti, chybou jsem se poučil asi Upraveno 2. ledna 2019 uživatelem KatkaB Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 2. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna 2019 Ten Japan Made napis je otrasny. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dizzy Odesláno 5. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2019 No víš, já jsem chvilku váhala, než něco napsat, protože bylo vidět, že z nich máš radost. Taky nemůžu nic říct na sto procent, jenom jsem svého času hodně prohrabávala poklady na ebay a koukala se, bohužel to neumím porovnat jako hodinář. Ale myslím si, že opravdové NOS Citizen by vypadaly trochu jinak: 1) logo "CITIZEN" by bylo nalepené, nikoli napsané/natištěné, 2) "Automatic" by asi nebylo v tom italicu a bylo by hned pod logem, v horní části ciferníku3) v dolní půlce by možná byl symbol pro 7 orlů a počet kamenů, 4) úplně dole, pod šestkou, skoro k nepřečtení, by bylo číslo kalibru5) ta fialová na ciferníku je dost divoká. Občas vídám Citizen, Seiko či Orient se zajímavým a vymalovaným ciferníkem, ale bývá to "černobílé" apod., nikoli ta fialová jak pro kardinála. s-l1600.jpg K vnitřku nic říct nemůžu. Řekla bych, že Indové se hlavně snaží, aby to vypadalo nepoškozeně, nezrezavěle atd. Možná to ani není splácanina ze všech možných hodinek a značek, jednoduše jenom někdo vzal staré hodinky Citizen a vylepšil jim cifr a pouzdro. Což je pro tebe stejně neúnosné, to je jasný. Dobre postrehy, jen bych upozornil, ze podobne divoka barva muze byt i na originalnich hodinkach z japonska. Dej si do googlu treba "SRPB75K thailand" nebo "Orinet SK Crystal purple" (ono obecne SK Crstal se delali ve vyraznych barvach) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se