Přejít na obsah

Co nosí vaše protějšky

Návštěvník Bedjasson

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 1,7tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Na Aukru a do teď jsem z nich měl radost... Teď když ses tak divně zeptala jsem to tady začal pročítat a je téměř jistý, že to bude nějaká indická blbost. je nějakej způsob jak to zjistit dřív než je drbnu kladívkem? Nechci doma takový blbosti, chybou jsem se poučil asi

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No víš, já jsem chvilku váhala, než něco napsat, protože bylo vidět, že z nich máš radost. Taky nemůžu nic říct na sto procent, jenom jsem svého času hodně prohrabávala poklady na ebay a koukala se, bohužel to neumím porovnat jako hodinář. 

Ale myslím si, že opravdové NOS Citizen by vypadaly trochu jinak: 

1) logo "CITIZEN" by bylo nalepené, nikoli napsané/natištěné, 

2) "Automatic" by asi nebylo v tom italicu a bylo by hned pod logem, v horní části ciferníku

3) v dolní půlce by možná byl symbol pro 7 orlů a počet kamenů, 

4) úplně dole, pod šestkou, skoro k nepřečtení, by bylo číslo kalibru

5) ta fialová na ciferníku je dost divoká. Občas vídám Citizen, Seiko či Orient se zajímavým a vymalovaným ciferníkem, ale bývá to "černobílé" apod., nikoli ta fialová jak pro kardinála. 

post-40502-0-28373600-1546466821_thumb.jpg

K vnitřku nic říct nemůžu. Řekla bych, že Indové se hlavně snaží, aby to vypadalo nepoškozeně, nezrezavěle atd. Možná to ani není splácanina ze všech možných hodinek a značek, jednoduše jenom někdo vzal staré hodinky Citizen a vylepšil jim cifr a pouzdro. Což je pro tebe stejně neúnosné, to je jasný. 

Na Aukru a do teď jsem z nich měl radost... Teď když ses tak divně zeptala jsem to tady začal pročítat a je téměř jistý, že to bude nějaká indická blbost. je nějakej způsob jak to zjistit dřív než je drbnu kladívkem? Nechci doma takový blbosti, chybou jsem se poučil asi

Upraveno uživatelem KatkaB
Odkaz ke komentáři

No víš, já jsem chvilku váhala, než něco napsat, protože bylo vidět, že z nich máš radost. Taky nemůžu nic říct na sto procent, jenom jsem svého času hodně prohrabávala poklady na ebay a koukala se, bohužel to neumím porovnat jako hodinář. 

Ale myslím si, že opravdové NOS Citizen by vypadaly trochu jinak: 

1) logo "CITIZEN" by bylo nalepené, nikoli napsané/natištěné, 

2) "Automatic" by asi nebylo v tom italicu a bylo by hned pod logem, v horní části ciferníku

3) v dolní půlce by možná byl symbol pro 7 orlů a počet kamenů, 

4) úplně dole, pod šestkou, skoro k nepřečtení, by bylo číslo kalibru

5) ta fialová na ciferníku je dost divoká. Občas vídám Citizen, Seiko či Orient se zajímavým a vymalovaným ciferníkem, ale bývá to "černobílé" apod., nikoli ta fialová jak pro kardinála. 

attachicon.gifs-l1600.jpg

K vnitřku nic říct nemůžu. Řekla bych, že Indové se hlavně snaží, aby to vypadalo nepoškozeně, nezrezavěle atd. Možná to ani není splácanina ze všech možných hodinek a značek, jednoduše jenom někdo vzal staré hodinky Citizen a vylepšil jim cifr a pouzdro. Což je pro tebe stejně neúnosné, to je jasný. 

Dobre postrehy, jen bych upozornil, ze  podobne divoka barva muze byt i na originalnich hodinkach z japonska. Dej si do googlu treba "SRPB75K thailand" nebo "Orinet SK Crystal purple" (ono obecne SK Crstal se delali ve vyraznych barvach)

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...