Sacíbagr Odesláno 18. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2016 ...trochu naředím ty leštěnky něčím na ženu neobvyklým. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 18. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2016 (upraveno) Dej je na pěknou kožku a hurá směr Hradiště i s dýmkou :-)Pěkné jsou,sluší Ti,teda paní. Upraveno 18. března 2016 uživatelem bohus76 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sacíbagr Odesláno 18. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2016 Dej je na pěknou kožku....už jsou na Horweenu, neboj. Do konce března máme závody, pak ještě nějaký víkend Alpy - Dolomity, ale koncem dubna bych rád přijel. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sickboy Odesláno 20. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2016 Našel jsem Primky po pratetě. Repase proběhla u pana Frýdla, protože jednak byly poškřábané a za druhé nešly natáhnout. Původně jsem to myslel spíš jako takovou zajímavost a nečekal jsem větší odezvu, ale nakonec jsou pravidelně nošeny a opečovávány. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kriznik Odesláno 20. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2016 U nás nově taky Seiko... Ostatní, co nabyla, než jsme se poznali asi nestojí za zmínku.. Jsem si rikal jestli mam zenu co se ji libej potapky Seiko jenom ja, a vono ejhle, je nas vicTakze my takhle Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 20. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2016 Paní má pěkná Seika, ale těch tvých béčkách mi něco nesedí, to jsou BfB? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 20. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2016 financ -> moc pekne airkingy:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kriznik Odesláno 20. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2016 jo BfB, kdyztak sz co ti nesedi, ti to rad preblejsknu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 20. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2016 (upraveno) Paní má pěkná Seika, ale těch tvých béčkách mi něco nesedí, to jsou BfB?Mě na nich nesedí vůbec nic (ale třeba je to jen fotkou) financ -> moc pekne airkingy:)Díky, ciferník jsem vybíral podle tebe Upraveno 20. března 2016 uživatelem financ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 20. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2016 finance -> a myslim, ze si vybral moc dobre:)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karussell Odesláno 21. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2016 (upraveno) Airkingy krásný, ta barva cifru je zajímavá :-) Upraveno 21. března 2016 uživatelem Karussell Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Jagman Odesláno 21. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2016 Ty radoby BFB sou fejky uz sem to jednou hlasil modum ale nic vzdalenost subcifu je spatne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
emef Odesláno 21. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2016 Ty radoby BFB sou fejky uz sem to jednou hlasil modum ale nic vzdalenost subcifu je spatneSlušný. To jsem teda zvědavej, jak to dopadne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 21. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2016 originály nemaj lupu na datumce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 23. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2016 ja to z tyhle fotky nepoznam, a lupu tam nevidim. muzes dat, krizniku, lepsi foto zepredu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MadButcher Odesláno 24. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. března 2016 podle vzdalenosti subcifru je to quartz - delaji se BfB v quartzu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mitak Odesláno 24. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. března 2016 Její a moje. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Georgeisin Odesláno 25. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2016 (upraveno) Já sem dnes jen pro zajímavost blejsknul manželky Certiny a kamarádky Bulovy. Mně se víc líbej Certiny, ženský to ale spíš budou mít naopak, pač čím více se to blíská, tím lépe . Bolova hezky upravila obyč. miyotu. Ještě doplním Certina 32mm a Bulova 34mm bez. Upraveno 25. března 2016 uživatelem Georgeisin Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jonas1 Odesláno 27. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2016 Když jsem si pro ne jel, byly ošklivý a zbytečný..pak řekla "Ukaaaž, hezká krabice.." a už cestou domů jsem byl zas o jedny chudší Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mitak Odesláno 27. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2016 (upraveno) Gratuluju, já když jsem vytáhl krabici Tudor, tak jsem byl na černé listině, ale teď už mi je žena sama od sebe chválí. Dokonce jsem jí je i nabízel, ale naštěstí řekla, že další pánské hodinky nosit nechce. Ty je máš už podruhé? Upraveno 27. března 2016 uživatelem Mitak Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se