panedge Odesláno 28. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 28. prosince 2013 Manželka stále nosí vintage Rolex
Tronk Odesláno 3. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 3. ledna 2014 Ja by som svoju priatelku chcel prehovorit na mechaniky, ale este par rokov prehovarania to isto bude, naposledy som ju potesil tymito Timex-ami - nedavno meneny dalsi biely remen, tentoraz s preklapacou sponou, na ktoru si rychlo zvykla, ale tie biele remene, to je jedna hruza, cernie to ani sa clovek nenadeje...
bubuking Odesláno 3. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 3. ledna 2014 manželka nechce mechanické hodinky, takže všechno v quartzu, vybíral jsem a kupoval sám...2x Swatch (na sport, jednou s funkcí svícení), po jednom kousku zn. Roamer, Seiko, Skagen a Tissot
heisn Odesláno 4. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 4. ledna 2014 Dneska jsem na svoji drahou půlroční známost uhodil, ať kouká ukázat, co má za hodinky v šuplíku. Čekal jsem něco jako esprit, guess a podobně a dočkal jsem se tohoto. Musím říct, že jsem celkem příjemně překvapen. Není to sice uplně můj šálek čaje, ale...
CEGY Odesláno 4. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 4. ledna 2014 Moje pani trochu upgradovala z Longines HC na B, coz se o mne tedy rict neda.
roman_d Odesláno 7. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 7. ledna 2014 moje nejradši nosí rado true jubile, pak keramický beringy + nějaký ty guess apod.
Povidláček Odesláno 7. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 7. ledna 2014 Přítelkyně nedá dopustit na svoje Stormy. Má je cca 4 roky a o nějaké mechanické osvětě z mojí strany nechce zatím ani slyšet. Potěšující budiž, že se aspoň zrovna zhlédla v G-shockách..(foto z mobilu)
Liqid Odesláno 8. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 8. ledna 2014 ta datumovka je hodně divná, z toho bych zešílel
melkal Odesláno 8. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 8. ledna 2014 Moje manželka Tissoty v quartzu a spokojenost
Chocholusik Odesláno 9. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 9. ledna 2014 moja ma poziadala nech jej najdem nejake hodinky ked uz sa v tom stale sprtam...zamietla vsetko co som ponukol, dala nakoniec poziadavky na farbu (teda skor ake farby nemaju mat, ake tvary nemaju mat, ake tazke nemaju byt, ake... no katastrofa)takze nakoniec dostala toto naposledy, viac naramok ako hodinky.PS: ale podarilo sa mi ju presvedcit ze mechaniky su fajn, velke vitazstvo..
sashator Odesláno 24. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 24. ledna 2014 Manželka nosí již půlroku tyto TH, jsou to první hodinky co opravdu pravidelně nosí a neválí se jen doma na stole
quest987 Odesláno 25. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 25. ledna 2014 Přítelka má dvoje jedny Guess - tyhle jen leží v hodinkovncicia pravidelně nosí Certiny DS Podium
docdan Odesláno 4. února 2014 Nahlásit Odesláno 4. února 2014 No ale jinak tohle. Musel jsem ji ovšem přemluvit na focení.
Viktor Odesláno 25. února 2014 Nahlásit Odesláno 25. února 2014 Slavil jsem s nima doma úspěch Nevím, proč jim v Momo říkaj "pilot", 37 mm, safír, perleťový cifr, šroubovaný dýnko a snad i mini dajmonds. Docela hezky zpracovaný, za ty peníze v US výprodejích. Jen to úřadování s poštou (a DPH) je trochu otrava.
tombed Odesláno 25. února 2014 Nahlásit Odesláno 25. února 2014 Viktore, není to zbytečný takhle si předcházet tchýni? To by tě vyšlo levněji, kdybych si s ní zatančil, ale... nezavolals!
bandicoot Odesláno 25. února 2014 Nahlásit Odesláno 25. února 2014 Viktore, není to zbytečný takhle si předcházet tchýni? To by tě vyšlo levněji, kdybych si s ní zatančil, ale... nezavolals! A že jsme ani nechlastali, abysme byli fit na oslavu, co?
tombed Odesláno 25. února 2014 Nahlásit Odesláno 25. února 2014 A že jsme ani nechlastali, abysme byli fit na oslavu, co? Přesně a Viki za na nás styděl a nechal nás u Pinkasů! Bandi se na vás těším!
sect Odesláno 25. února 2014 Nahlásit Odesláno 25. února 2014 A to jsi mu ještě v noci sháněl nové Rolexy......nevděčník.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se