Přejít na obsah

Co nosí vaše protějšky

Návštěvník Bedjasson

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 1,7tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Ja by som svoju priatelku chcel prehovorit na mechaniky, ale este par rokov prehovarania to isto bude, 

naposledy som ju potesil tymito Timex-ami - nedavno meneny dalsi biely remen, tentoraz s preklapacou sponou, na ktoru si rychlo zvykla, ale tie biele remene, to je jedna hruza, cernie to ani sa clovek nenadeje...

post-31456-0-53434500-1388785678_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

manželka nechce mechanické hodinky, takže všechno v quartzu, vybíral jsem a kupoval sám...2x Swatch (na sport, jednou s funkcí svícení), po jednom kousku zn. Roamer, Seiko, Skagen a Tissot

post-17647-0-11212700-1388789862_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Dneska jsem na  svoji drahou půlroční známost uhodil, ať kouká ukázat, co má za hodinky v šuplíku. Čekal jsem něco jako esprit, guess a podobně a dočkal jsem se tohoto. Musím říct, že jsem celkem příjemně překvapen. Není to sice uplně můj šálek čaje, ale...

casio-bga-110-7b-baby-g-boyish-rugged-de

Odkaz ke komentáři

moja ma poziadala nech jej najdem nejake hodinky ked uz sa v tom stale sprtam...

zamietla vsetko co som ponukol, dala nakoniec poziadavky na farbu (teda skor ake farby nemaju mat, ake tvary nemaju mat, ake tazke nemaju byt, ake... no katastrofa)
takze nakoniec dostala toto naposledy, viac naramok ako hodinky.
PS: ale podarilo sa mi ju presvedcit ze mechaniky su fajn, velke vitazstvo..
vg0y.jpg

Odkaz ke komentáři

• po 3 týdnech...
  • po 2 týdnech...
  • po 3 týdnech...

Slavil jsem s nima doma úspěch  :cool02:

post-59-0-38321600-1393313600_thumb.jpg

Nevím, proč jim v Momo říkaj "pilot", 37 mm, safír, perleťový cifr, šroubovaný dýnko a snad i mini dajmonds. Docela hezky zpracovaný, za ty peníze v US výprodejích. Jen to úřadování s poštou (a DPH) je trochu otrava.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...