panedge Odesláno 28. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2013 Manželka stále nosí vintage Rolex Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tronk Odesláno 3. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2014 Ja by som svoju priatelku chcel prehovorit na mechaniky, ale este par rokov prehovarania to isto bude, naposledy som ju potesil tymito Timex-ami - nedavno meneny dalsi biely remen, tentoraz s preklapacou sponou, na ktoru si rychlo zvykla, ale tie biele remene, to je jedna hruza, cernie to ani sa clovek nenadeje... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bubuking Odesláno 3. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2014 manželka nechce mechanické hodinky, takže všechno v quartzu, vybíral jsem a kupoval sám...2x Swatch (na sport, jednou s funkcí svícení), po jednom kousku zn. Roamer, Seiko, Skagen a Tissot Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
heisn Odesláno 4. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2014 Dneska jsem na svoji drahou půlroční známost uhodil, ať kouká ukázat, co má za hodinky v šuplíku. Čekal jsem něco jako esprit, guess a podobně a dočkal jsem se tohoto. Musím říct, že jsem celkem příjemně překvapen. Není to sice uplně můj šálek čaje, ale... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CEGY Odesláno 4. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2014 Moje pani trochu upgradovala z Longines HC na B, coz se o mne tedy rict neda. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roman_d Odesláno 7. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2014 moje nejradši nosí rado true jubile, pak keramický beringy + nějaký ty guess apod. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Povidláček Odesláno 7. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2014 Přítelkyně nedá dopustit na svoje Stormy. Má je cca 4 roky a o nějaké mechanické osvětě z mojí strany nechce zatím ani slyšet. Potěšující budiž, že se aspoň zrovna zhlédla v G-shockách..(foto z mobilu) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 8. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2014 ta datumovka je hodně divná, z toho bych zešílel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
melkal Odesláno 8. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2014 Moje manželka Tissoty v quartzu a spokojenost Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chocholusik Odesláno 9. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2014 moja ma poziadala nech jej najdem nejake hodinky ked uz sa v tom stale sprtam...zamietla vsetko co som ponukol, dala nakoniec poziadavky na farbu (teda skor ake farby nemaju mat, ake tvary nemaju mat, ake tazke nemaju byt, ake... no katastrofa)takze nakoniec dostala toto naposledy, viac naramok ako hodinky.PS: ale podarilo sa mi ju presvedcit ze mechaniky su fajn, velke vitazstvo.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sashator Odesláno 24. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna 2014 Manželka nosí již půlroku tyto TH, jsou to první hodinky co opravdu pravidelně nosí a neválí se jen doma na stole Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quest987 Odesláno 25. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. ledna 2014 Přítelka má dvoje jedny Guess - tyhle jen leží v hodinkovncicia pravidelně nosí Certiny DS Podium Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
docdan Odesláno 4. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2014 Abychom se nehádali. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
docdan Odesláno 4. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2014 No ale jinak tohle. Musel jsem ji ovšem přemluvit na focení. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
docdan Odesláno 6. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2014 Sem snad píšu jen já. Dneska na lyže: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Viktor Odesláno 25. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února 2014 Slavil jsem s nima doma úspěch Nevím, proč jim v Momo říkaj "pilot", 37 mm, safír, perleťový cifr, šroubovaný dýnko a snad i mini dajmonds. Docela hezky zpracovaný, za ty peníze v US výprodejích. Jen to úřadování s poštou (a DPH) je trochu otrava. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 25. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února 2014 Viktore, není to zbytečný takhle si předcházet tchýni? To by tě vyšlo levněji, kdybych si s ní zatančil, ale... nezavolals! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 25. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února 2014 Viktore, není to zbytečný takhle si předcházet tchýni? To by tě vyšlo levněji, kdybych si s ní zatančil, ale... nezavolals! A že jsme ani nechlastali, abysme byli fit na oslavu, co? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 25. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února 2014 A že jsme ani nechlastali, abysme byli fit na oslavu, co? Přesně a Viki za na nás styděl a nechal nás u Pinkasů! Bandi se na vás těším! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sect Odesláno 25. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února 2014 A to jsi mu ještě v noci sháněl nové Rolexy......nevděčník. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se