Ixabod Odesláno 28. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 28. prosince 2013 Dá někdo tip kde sehnat levně originál tah na Monstra? Do watchadoo se mi moc nechce...
grakij Odesláno 28. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 28. prosince 2013 Nevím co je levně, ale na ebay něco určitě najdeš http://www.ebay.com/bhp/seiko-monster-bracelet
Pavel K. Odesláno 28. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 28. prosince 2013 Nový monstra mě moc bavěj. Takový, hezky hravý hodinky pro kluky Nechápu, jak se mě mohly dříve nelíbit.
emef Odesláno 28. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 28. prosince 2013 Jak jsem zastánce starejch Monster, tak jsi mě teď trochu nalomil. Ty nový nejsou vůbec blbý. Pěkný to máš.
Jörg8X Odesláno 29. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 29. prosince 2013 (upraveno) Já myslím, že hodně u těch nových záleží v jaké jsou barvě, resp. jak moc jsou barevné Upraveno 29. prosince 2013 uživatelem Jörg8X
lub Odesláno 29. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 29. prosince 2013 Pěkný fotky, Pavle.musim uznat, to sluší i těm novým monstrům, když jsou oranžový a k tomu dobře nafocený.
Pavel K. Odesláno 30. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 30. prosince 2013 Díky Jsou fakt dobře fotogenický.
McStinger Odesláno 30. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 30. prosince 2013 http://www.mrwatch.c...1681857666.aspx ted jsem klikl na odkaz z příspěvků výš a opět je tam mají za neuvěřitelně super peníze na gumě i na tahu.Když jsem se rozhodoval, jestli černé, nebo oranž, tak jsem chtěl jednoznačně černé. V prodejním vlákně se ale jako první objevily oranžády a bylo jasno. Rozhodně nelituju, jiskra přeskočila hned :-) Kto zaváha ... 145,99 USD
civrs Odesláno 31. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 31. prosince 2013 (upraveno) Takže změna: "Adresátovi odesláno 23.12.2013 oznámení o uložení zásilky v dočasném skladu na poště Praha 120 - nutno doložit doklady pro zjištění celní hodnoty." Doufám ale že si do Nového roku již s nimi připiji Tak jsou doma,jen mě zaskočilo 954 DPH a 180 služby celní deklarace.Takže po mě chtěl pošťák 1.134 kč Jen si nevím moc rady s nastavením,bojím se abych něco neukroutil,prostě nezničil.Mohl by mi někdo prosím napsat podrobné nastavení popřípadě ovládání nebo cz manuál? Třeba na mail civrs@seznam.cz Díky Upraveno 31. prosince 2013 uživatelem civrs
marosb Odesláno 31. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 31. prosince 2013 (upraveno) Dá někdo tip kde sehnat levně originál tah na Monstra? Do watchadoo se mi moc nechce...mrkni semmyslim ze je to origo, aj ked sa mozem mylit lebo som ich nikdy nemalhttp://oblecenie.bazos.sk/inzerat/31254500/SEIKO-masivny-remen.php Upraveno 31. prosince 2013 uživatelem marosb
t.p Odesláno 31. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 31. prosince 2013 Nový monstra mě moc bavěj. Takový, hezky hravý hodinky pro kluky Nechápu, jak se mě mohly dříve nelíbit.Ty oranžády vypadají dobře. Na nová monstra prostě nedám dopustit. Foto je z letošní dovolené.
simsa Odesláno 31. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 31. prosince 2013 Tak jsou doma,jen mě zaskočilo 954 DPH a 180 služby celní deklarace.Takže po mě chtěl pošťák 1.134 kč Jen si nevím moc rady s nastavením,bojím se abych něco neukroutil,prostě nezničil.Mohl by mi někdo prosím napsat podrobné nastavení popřípadě ovládání nebo cz manuál? Třeba na mail civrs@seznam.cz DíkyTo DPH je docela dost.To jsem počítal méně.Kde jsi kupoval?Klidně SZ.Ptám se proto,že mě to čeká taky...
ondra.palas Odesláno 31. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 31. prosince 2013 Pavle, moc pěkný fotky.Vidím, že hodinky našly dobrého majitele. Mě asi začnou časem trochu chybět.
Lamiczka Odesláno 31. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 31. prosince 2013 To DPH je docela dost.To jsem počítal méně.Kde jsi kupoval?Klidně SZ.Ptám se proto,že mě to čeká taky... Pokud to není z EU, tak by to mělo být 21% z ceny. Jen je potřeba brát v potaz vlastní hodnotu a úhrnou hodontu zboží. Teď si nejsem jist, ale mělo by se to počítat z vlastní hodnoty zboží...http://chcidoameriky.cz/dovoz-z-usa-jake-jsou-povolene-limity-pro-dovoz-a-kdy-se-plati-clo-a-dph
emef Odesláno 1. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 1. ledna 2014 Ty oranžády vypadají dobře. Na nová monstra prostě nedám dopustit. Foto je z letošní dovolené. Tyjo, ony mají stříbrný orámování indexů? To jsem si nikdy na žádný fotce nevšimnul. Jak to je s ručkama?
t.p Odesláno 1. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 1. ledna 2014 Jo mají, ručky jsou standart celé bílé až na vteřinovku.
emef Odesláno 1. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 1. ledna 2014 od cca září už téměř pořád... DA34-na-ruce.jpg Buď špatná fotka, nebo špatný vlákno. Jo mají, ručky jsou standart celé bílé až na vteřinovku. Jasný, díky moc!
Radik Odesláno 1. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 1. ledna 2014 Pardón, špatný vlákno A mně bylo hned divný, proč to v "Co máte dnes na ruce" nevidím Buď špatná fotka, nebo špatný vlákno.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se