Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

Já myslím, že hodně u těch nových záleží v jaké jsou barvě, resp. jak moc jsou barevné :)

Upraveno uživatelem Jörg8X
Odesláno

http://www.mrwatch.c...1681857666.aspx

ted jsem klikl na odkaz z příspěvků výš a opět je tam mají za neuvěřitelně super peníze na gumě i na tahu.

Když jsem se rozhodoval, jestli černé, nebo oranž, tak jsem chtěl jednoznačně černé. V prodejním vlákně se ale jako první objevily oranžády a bylo jasno. Rozhodně nelituju, jiskra přeskočila hned :-)

Kto zaváha ... 145,99 USD

post-957-0-23765300-1388403156_thumb.png

Odesláno (upraveno)

Takže změna: "Adresátovi odesláno 23.12.2013 oznámení o uložení zásilky v dočasném skladu na poště Praha 120 - nutno doložit doklady pro zjištění celní hodnoty." :crying_anim:

Doufám ale že si do Nového roku již s nimi připiji :wine:

Tak jsou doma,jen mě zaskočilo 954 DPH a 180 služby celní deklarace.Takže po mě chtěl pošťák 1.134 kč :eek:

Jen si nevím moc rady s nastavením,bojím se abych něco neukroutil,prostě nezničil.Mohl by mi někdo prosím napsat podrobné nastavení popřípadě ovládání nebo cz manuál? Třeba na mail civrs@seznam.cz  Díky

Upraveno uživatelem civrs
Odesláno

Nový monstra mě moc bavěj. Takový, hezky hravý hodinky pro kluky :) Nechápu, jak se mě mohly dříve nelíbit.

Ty oranžády vypadají dobře. ;) Na nová monstra prostě nedám dopustit. :D

Foto je z letošní dovolené.

post-22564-0-44431500-1388490265_thumb.jpg

Odesláno

Tak jsou doma,jen mě zaskočilo 954 DPH a 180 služby celní deklarace.Takže po mě chtěl pošťák 1.134 kč :eek:

Jen si nevím moc rady s nastavením,bojím se abych něco neukroutil,prostě nezničil.Mohl by mi někdo prosím napsat podrobné nastavení popřípadě ovládání nebo cz manuál? Třeba na mail civrs@seznam.cz  Díky

To DPH je docela dost.To jsem počítal méně.Kde jsi kupoval?Klidně SZ.Ptám se proto,že mě to čeká taky...
Odesláno

To DPH je docela dost.To jsem počítal méně.Kde jsi kupoval?Klidně SZ.Ptám se proto,že mě to čeká taky...

Pokud to není z EU, tak by to mělo být 21% z ceny. Jen je potřeba brát v potaz vlastní hodnotu a úhrnou hodontu zboží. Teď si nejsem jist, ale mělo by se to počítat z vlastní hodnoty zboží...

http://chcidoameriky.cz/dovoz-z-usa-jake-jsou-povolene-limity-pro-dovoz-a-kdy-se-plati-clo-a-dph

Odesláno

Ty oranžády vypadají dobře. ;) Na nová monstra prostě nedám dopustit. :D

Foto je z letošní dovolené.

Tyjo, ony mají stříbrný orámování indexů? To jsem si nikdy na žádný fotce nevšimnul. Jak to je s ručkama?

Odesláno

Jo mají, ručky jsou standart celé bílé až na vteřinovku.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...