wizard-ov Odesláno 22. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. června 2016 Isofrane voní víc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xenomorfus Odesláno 22. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. června 2016 Wizzi, to je mozne. I kdyby ten Obris morgan nevonel vubec, tak je to kvalitni remen. Origo isofrane ma cenu pro mne neakceptovatelnou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kupko Odesláno 22. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. června 2016 " kupko" : mrkni na www.obrismorgan.com , maji teda jen 20 a 22 mm, ale free shipping a stoji 19 USD. Mam ho na Deep Blue a je super. Btw oranzovy uz je na ceste. Edit: uprava www stranky.Díky kouknu :-) Odesláno z mého GT-I9195I pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kupko Odesláno 22. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. června 2016 " kupko" : mrkni na www.obrismorgan.com , maji teda jen 20 a 22 mm, ale free shipping a stoji 19 USD. Mam ho na Deep Blue a je super. Btw oranzovy uz je na ceste. Edit: uprava www stranky.Pak dej fotku až dorazi Odesláno z mého GT-I9195I pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 22. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. června 2016 Hm tak jsem si zase jednou otevřel Kibiho skvělou recenzi viz tady : http://info.photowatches.eu/2012/01/moje-cerna-prisera-seiko-black-monster-skx779k1-recenze/a už scháním ty černé první generace Kdyby jste se někdo těch svých chtěli zbavovat, tak dejte vědět. Nemoc se šíří, ještě nedávno jsem si říkal, že mít stejné hodinky různých barev může jenom magor....Jo a předtím jsem si říkal, že víc jak 3 hodinky je blbost. Zatím se držím toho, že v mojem věku dát za jedny víc jak 30k je hloupost, pořád se to ale posunuje a do toho jsem dal dát sledovat tudory v prodejní sekci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kupko Odesláno 25. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. června 2016 Tak dneska jsem pořádně provětrat me oranžády proud vody byl docela silný :-) Odesláno z mého GT-I9195I pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
karel hb Odesláno 26. června 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 26. června 2016 Ďakujem za odpoveď. Uvažujem nad ním na leto a zdá sa mi to lacnejšia alternatíva ako Isoframe a v dosť dobrej kvalite. A mohol by som ťa poprosiť ešte o fotku. DíkTak konečně pár fotek Monster na Hirsch Pure. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kotuc20 Odesláno 26. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. června 2016 Tak konečně pár fotek Monster na Hirsch Pure.Vyzerá to super. A na leto idem jeden objednať. Ďakujem. A trocha bazénovej pohody. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kotuc20 Odesláno 27. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. června 2016 (upraveno) Rodinka sa rozrastá Upraveno 27. června 2016 uživatelem kotuc20 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hardslimer Odesláno 28. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. června 2016 A byla tma ......Z niceho nic se na konci tunelu objevilo svetlo. :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xenomorfus Odesláno 30. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. června 2016 Takze 21.6. ve 22:30 objednan z Ciny Obris Morgan remen a dnes doma. Cena 18,90 USD. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kupko Odesláno 30. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. června 2016 Vypadá opravdu moc dobře prosim tě jaka je jeho tloušťka Odesláno z mého GT-I9195I pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 30. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. června 2016 Pekna oranzada pane, hezky to mas!!Rozmer je 20mm. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xenomorfus Odesláno 30. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. června 2016 (upraveno) Vypadá opravdu moc dobře prosim tě jaka je jeho tloušťka ... Diky, nejen vypada, ale opravdu i je moc dobry.Tloustka je 5mma maji je v sirkach 20 a 22mm (tohle je 20mm). A vlezou se dovnitr seiko stezejky Edit: doplneni. Upraveno 30. června 2016 uživatelem Xenomorfus Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
5etter Odesláno 30. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. června 2016 Jó, monstra jsou fajn... Další fotky u mě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xenomorfus Odesláno 1. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. července 2016 Dnesni kachneni...Obris Morgan je super... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xenomorfus Odesláno 1. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. července 2016 Jednu sem tam nechtic dal ze vcerejska...Tak este jednu z dneska.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 1. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. července 2016 Moc hezky oranz je bomba!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xenomorfus Odesláno 1. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. července 2016 Presne! Ani by jeden nerekl, jakou muzou udelat "paradu" hodinky za par kacek.Vylozene mne na leto bavi. Jak zasviti slunicko, nevim, ktere driv na ruku :-D. Ale do vody monstra a Deep Blue nej... :-). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 2. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. července 2016 Souhlas, oboje super. Oranz a modra u me po cely rok dobra . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se