tano Odesláno 16. března 2018 Nahlásit Odesláno 16. března 2018 Souhlasím, u nás chčije a chčije. A zitra, to zmrzne
Franta1973 Odesláno 21. března 2018 Nahlásit Odesláno 21. března 2018 Jaro je tady Odesláno z mého SM-A320FL pomocí Tapatalk
M.K. Odesláno 21. března 2018 Nahlásit Odesláno 21. března 2018 Zdravím vespolek! Bylo to silnější než já Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Svatoslav Odesláno 30. března 2018 Nahlásit Odesláno 30. března 2018 Co jiného sem. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
tano Odesláno 30. března 2018 Nahlásit Odesláno 30. března 2018 (upraveno) Svatoslav: hezky kontrastni fota Konecne jsi sem neco dal Upraveno 30. března 2018 uživatelem tano
Svatoslav Odesláno 30. března 2018 Nahlásit Odesláno 30. března 2018 Tano: díky, nějak to nevycházelo. Zvykám si na Seika, už jen sedm dní.
tano Odesláno 30. března 2018 Nahlásit Odesláno 30. března 2018 Svatoslav: 7. dni, super!Ty woe, se tesim vic jak Ty
Svatoslav Odesláno 2. dubna 2018 Nahlásit Odesláno 2. dubna 2018 První už mám za sebou! Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
tano Odesláno 2. dubna 2018 Nahlásit Odesláno 2. dubna 2018 Pekne to mas, takove tradicni Ten odlesk na cifru vypada zajimave.
Svatoslav Odesláno 2. dubna 2018 Nahlásit Odesláno 2. dubna 2018 Děkuji, odrážejí se tam květiny z košíku.
lucid Odesláno 7. dubna 2018 Nahlásit Odesláno 7. dubna 2018 (upraveno) Monster víkend Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 7. dubna 2018 uživatelem lucid
Michal93 Odesláno 7. dubna 2018 Nahlásit Odesláno 7. dubna 2018 Monster víkendTak to je parádní sbírka :-)
Michal93 Odesláno 7. dubna 2018 Nahlásit Odesláno 7. dubna 2018 Dráculy.. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Svatoslav Odesláno 9. dubna 2018 Nahlásit Odesláno 9. dubna 2018 Monster víkendOpravdu moc hezká sbírka, ale Drácula tam chybí.
Beladona Odesláno 17. května 2018 Nahlásit Odesláno 17. května 2018 Máte někdo tip kde koupit originální oranžový cifer nejlépe se starými indexy? Díky.
5etter Odesláno 19. května 2018 Nahlásit Odesláno 19. května 2018 (upraveno) Pro samé amfibie jsem na ně skoro zapomněl. O to víc si jich teď užívám, když jsem je po dlouhé době zase vytáhl na světlo. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 19. května 2018 uživatelem 5etter
karel hb Odesláno 20. května 2018 Autor Nahlásit Odesláno 20. května 2018 Tak mi to nedalo. Vždycky se mi líbila jedna verze Monster víc než klasické oranžády a troufám si říct, že i víc než veškeré "limitky" včetně trojkových Monster s 6R15 a kyklopem za nesmyslné peníze. Jediná obava byla z PVD (DLC) povrchové úpravy a tak, když jsem je před lety koupil poprvé, raději jsem je rychle prodal. Minulé léto, když už byla výroba Monster ukončena a osvědčené obchody vyprodané, jsem na tuto verzi narazil na Bazoši za slušný peníz a tak jsem je vzal pro syna. Ten je nosí rok nonstop a nikterak je nešetří a hodinky jsou včetně tahu stále jak nové. Takže, když byla možnost je sehnat nové ve verzi "J" za slušný peníz, nezaváhal jsem a ač mám oranžové SRP309 a vždy jsem si myslel, že vzít dvoje stejné hodinky v jiné barvě je nesmysl, tak jsem je koupil.Je pravda, že jsem vyloženě "tahový" a různé řemeny, nata, kaučuky a podobné věci jdou mimo mě, tady jsem udělal vyjímku a zatím si myslím, že je to hodně muziky za málo peněz. A při vší úctě k novým želvám, samurajům, různým potápkovým reedicím a i hodinkám zvučnějších jmen mi přijde, že post "letních, veselých hodinek k vodě" plní víc než dobře.Jediné, čeho se bojím, že přes velké počáteční nadšení se tato kombinace rychle okouká a já se pokorně vrátím k oranžové klasice. Na druhou stranu, komu se tady hodinky neokoukají, že?A pár rychlých mobilovek, tak se omlouvám za kvalitu. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se