DavidLC Odesláno 21. listopadu 2020 Nahlásit Odesláno 21. listopadu 2020 Zdravím, není tu někdo s žlutou limitkou. Rád bych žlutý kousek a Monstra vypadají moc dobře. Jen netuším, jak je to s dostupností (samozřejmě i cenou). Jestli třeba taky někdo nepátral ?
LukeD Odesláno 28. listopadu 2020 Nahlásit Odesláno 28. listopadu 2020 Za ty roky dostaly neuvěřitelně pohulit (hlavně když jsem sokolničil), ale furt je mám rád.
Shane001 Odesláno 21. prosince 2020 Nahlásit Odesláno 21. prosince 2020 (upraveno) Vánoční barvičky Upraveno 21. prosince 2020 uživatelem Shane001
Ronny21 Odesláno 23. ledna 2021 Nahlásit Odesláno 23. ledna 2021 Drákulky vítězí PS: nevěděl by jste někdo o slušných oranžádách??? léto se blíží ...
Kamil.K Odesláno 24. ledna 2021 Nahlásit Odesláno 24. ledna 2021 čtyřky,...i když je asi ani za Monstra nepovažujete
M.K. Odesláno 9. února 2021 Nahlásit Odesláno 9. února 2021 V 23. 1. 2021 v 16:10, Ronny21 napsal: Drákulky vítězí PS: nevěděl by jste někdo o slušných oranžádách??? léto se blíží ... Rozšířit O jedněch vím, ale nejsou na léto
Stevek Odesláno 15. února 2021 Nahlásit Odesláno 15. února 2021 Přesně, oranžády jsou celoroční hodinky. Dokáží rozzářit pošmourné zimní dny: A tady už vyhlížejí jaro na nové gumě:
Stevek Odesláno 15. února 2021 Nahlásit Odesláno 15. února 2021 V 24. 1. 2021 v 13:13, Kamil.K napsal: čtyřky,...i když je asi ani za Monstra nepovažujete Rozšířit Díky za fotky! Mnohem lepší než na oficiálních fotkách. Mě přijdou dobré, je to prostě nástupce. Jak se ti žije s kyklopem a jak drží černá vrstva na lunetě?
Kamil.K Odesláno 16. února 2021 Nahlásit Odesláno 16. února 2021 Stevek: upřímně řečeno, byly na ruce jen na focení... Chytil jsem chronobundus a tyto jsou jedny z většiny hodinek, které jsou s fólií na dýnku uloženy a natahuji je vrtičem jedou za čas . Na ruce střídám jiné troje. Nicméně se mi fakt líbí, o černou na lunetě bych strach neměl... Jenom, kdybych mohl otočit prstenem a zmizel by kyklop,... tak to udělám. Asi tak...
Stevek Odesláno 16. února 2021 Nahlásit Odesláno 16. února 2021 Tak takové ležáky s folií nemám, to by mě manželka zabila:-). Taky nejsem fanda kyklopu, na svých monstrech trojkách jsem to vyřešil výměnou originálního plochého hardlexu za klenutý safír a jsem s tím moc spokojený. Ale tam to bylo snadné, safíry jsou snadno k dostání, jelikož pouzdro je pro generace 1-3 stejné.
Kamil.K Odesláno 17. února 2021 Nahlásit Odesláno 17. února 2021 Hele, ženský nemusí (oprava: neměly by) o všem vědět
Ronny21 Odesláno 18. února 2021 Nahlásit Odesláno 18. února 2021 V 9. 2. 2021 v 14:12, M.K. napsal: O jedněch vím, ale nejsou na léto Rozšířit Fotka u Boleváku dobrá, ale nejsou moje ... . Nebo by snad byla nabídka???
M.K. Odesláno 18. února 2021 Nahlásit Odesláno 18. února 2021 Máš dobrý voko Hele nabídka asi ne - párkrát jsem o tom uvažoval, protože je nosím dost málo, ale pak je vezmu na ruku a zas jsme kámoši...
Regi Odesláno 3. března 2021 Nahlásit Odesláno 3. března 2021 Nazdar, nemá někdo oranžová monstra, která by chtěl poslat dál? (Ideálně 1. nebo 3. generace, nebo i 2. )Mějte se hezkyLáďa Odesláno z mého PCT-L29 pomocí Tapatalk
Chronopetr Odesláno 9. března 2021 Nahlásit Odesláno 9. března 2021 Chlapi, na jakých zápěstích jsou ty Monstra nositelný? Resp. na jakém ještě vypadají dobře a kde už si člověk připadá, jak když si v šesti letech zkoušel tátovy hodinky? Mám zápěstí něco přes 17 cm, ještě unosím skx, želvy, ale z Monster i kvůli výšce a celkově trochu agresivnějšímu tvaru mám respekt. Asi potřeba zkusit, ale nejsem ten typ, co v klidu zkouší, i když ví, že nekoupí...
5etter Odesláno 9. března 2021 Nahlásit Odesláno 9. března 2021 Monstra jsou nositelnější než rozpláclé želvy i pocitově vysoké SKX. Mrkni do mé chlubírny, mám ruku asi 17,5cm.
Chronopetr Odesláno 9. března 2021 Nahlásit Odesláno 9. března 2021 V 9. 3. 2021 v 18:44, 5etter napsal: Monstra jsou nositelnější než rozpláclé želvy i pocitově vysoké SKX. Mrkni do mé chlubírny, mám ruku asi 17,5cm. Rozšířit Právě tady na to koukám, že to tu nejsou jen medvědí tlapy a všude vypadají Monstra sakra dobře. Na netu je fotek a videí dost, ale tam se člověk v drtivé většině nedozví, jak jsou na tom s pazourama. No mám o brouka v hlavě víc...
M.K. Odesláno 9. března 2021 Nahlásit Odesláno 9. března 2021 Jsou to fakt malý velký hodinky, skvěle nositelný. Já mám zápěstí asi 18 a půl čísla, můžeš si projet moje fotky v tomhle vlákně... Aniž bych chtěl přikrmovat toho tvýho mozkožrouta - když už je seženeš a neskamarádíte se, snadno je zas prodáš...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se