Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

MichalH, on 04 Pro 2014 - 12:37, said:

na zimu jsem dal Monstra na mesh...a ta kombinace se mi líbí :-)

Na zimu jsem dal Monstra do šuplíku k zimnímu spánku. :-)
  • Odpovědi 3,6tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Návštěvník Strocek
Odesláno

Tak jsem to zkusil  vlezou tam 3 vrstvy papíru do tiskány (80g/m2), nějak mne to neexcituje, jen mne to zajímá. Je tam malá axiální vůle , při "poklepání" na lunetu do jednoho místa to trochu cváká o pouzdro. Při běžném nošení se luneta co chvíli pootočí (ruce do rukavic, kapes, oblečení atp.). Díky za názory.

Jako nepatrné vůle tam být musí, jinak by se luneta netočila a nebo by šla hrozně ztuha, protože by tam "dřel" kov na kov.

Odesláno

Zdar chlapi, tak po několikaměsíčním pročítání tohoto fóra a procházení nejrůznějších nabídek už jsou na cestě tato monstra SRP315K2. Těším se na ně jako malý kluk a doufám, že vše proběhne zdárně a budou pod stromečkem.

Návštěvník Strocek
Odesláno

Už je to tu zas... počtvrté, nebo popáté. Drákuly zatím vypadají nejlíp...

To je jasný, že tyhle jsou nejhezčí. Gratulace  ;) . Tak ať už to je konečně ono čéče. 

Návštěvník Strocek
Odesláno

U mě jo  :) . Tak mu budu držet palce, ale fakt jsou IMHO nejhezčí ;) .  

Odesláno

Tak nevím, co s těma mýma monstrama stalo, ale za uplynulý celý týden si drží stabilní odchylku +5 s oproti přesnému času. Přes den je nosím, přijdu z práce, vezmu Rangemany a monstra odložím na dýnko. Dřív se stabilně opožďovaly tak 4 s za 24 hodin, teď se drží takhle přesně. Tak jestli se nějak zaběhly, nebo co se v nich pohnulo. Každopádně si nestěžuju, jen mě to překvapilo.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...