Přejít na obsah

Swatch Sistem51

Doporučené příspěvky

Návštěvník Kamil
Odesláno

Zavřete někdo toho maxipsafíka na chvíli do boudy.

A co to má společného se Swatch? A proč jsou na prd a majitelé jsou debilové? Co tě vede k takové dedukci?

odpověď fakt už na ban

Já mu dám ban na 3 dny. Nazvat třetinu fóra debílky je trochu moc. Nebo bude lepší týden?

• Odpovědi 131
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

• Po roku...
Odesláno

Trochu oživím toto vlákno. Před necelými 2 týdny jsem koupil sistem blue a nemůžu uvěřit jejich přesnosti. Během prvních dní se zpomalovaly, první den -5s, pak asi -3s/den, už to jsem si říkal že není tak špatné. Od pátého dne už je to týden a hodinky jdou téměř přesně. Za celý týden daly asi -3s.   

Odesláno (upraveno)

Koupil jsem ty klasicky cerny 51cky pred vanocema. Rajcoval me ten jejich pribeh. Dal jsem je na ruku, a pak zase poslal prodavajicimu. Nedal jsem tu jejich nesnesitelnou lehkost. A plastovy telo.

Upraveno uživatelem Kid_A
  • po měsících...
Odesláno

A já si nedávno z Holandska koupil Swatch Suto401 Sistem Tangerine, modrý jednapadesátky s oranžovým páskem. Na léto. Už se nemůžu dočkat, až bude hic a já to nakombinuju s nějakým křiklavým tričkem a šortkama. Nádherná čitelnost, modrý cifr, co hází kouzelné odlesky, měkká guma. Je to taková veselá hračka. Koukat se na tyto hodinky skrz zvětšovací sklo swiss made je úplně bokem. Jsou udělané z radosti a pro radost. Nesrovnávejte. Snad jen tu rezervu nátahu, tam to natřou většině trhu. Možná se časem naštvu a pokusím se o nějakou tu recenzičku včetně vlastních fotek. Zatím jsem si na ukázku "půjčil" jednu pazouru z netu.

post-16985-0-42662200-1463694930_thumb.jpg

• po měsících...
Návštěvník maxipesfik
Odesláno

Zavřete někdo toho maxipsafíka na chvíli do boudy.

3 dny ok, do teď nekousal :)

Aaa, úplně jsem zapomněl na některé...

• po měsíci...
  • po 2 týdnech...
  • po měsících...
  • po 2 týdnech...
  • Po letech...
Odesláno

Dovolím si oživit a napsat svoje vlastní poznatky po měsíci používání sistemu 51.

25.7.19 jsem si koupil hodinky Swatch Irony Sistem Fly (YIS404), cena nových hodinek 3640Kč. Chtěl jsem vyzkoušet nějaké levné automaty než bych časem zainvestoval a koupil nějaké lepší a líbivější. Něco jsem si tady na fóru o automatech přečetl a nemohl jsem si nevšimnout, že tento stroj je některými zatracován. Nicméně v cenové relaci nepřekračující 20 tisíc korun, které bych si mohl do budoucna dovolit, zas takové propastné rozdíly ve strojcích a jejich parametrech nejsou. Ale k věci. Vím, že měsíční zkušenost není moc, ale pokud by přesnost zůstala i nadále stejná, byl bych maximálně spokojen.

Od 29.7. jsem po ručním nátahu začal sledovat přesnost, a to dvakrát denně. Každý den v 9:00 a 21:00 +/- 1hod. Porovnával jsem čas s rádiem řízenou meteostanicí. Takže:

29.7. v 9:00 čas srovnán na nulu.

31.8. tj dnes ve 21:00 odchylka -1s což je krásný výsledek. Samozřejmě denní odchylky byly, ale vypisovat je nemá cenu. V souhrnu: od nulování šly pomalu do plusu až do 9.8. v 9:00 + 12s ve 21:00 už to bylo jen 10s. Od toho dne šly postupně do mínusu a to až do 25.8. kdy byla odchylka -26s. Od tohoto dne, se začly zase zrychlovat a k dnešnímu dni odchylka činí -1s. Po celou dobu bez ručního nátahu a nošeny každý den. Uvidím jak si povedou v dalších měsících, ale v každém případě je to pro mě příjemné překvapení.

Odesláno

Díky za reálné zkušenosti - zmíněné provedení je jedno z mála které nevypadá prvoplánově lacině a infantilně. Škoda jen že to nemá normální nožky, takhle ten kastl vypadá možná až zbytečně macatě. A samozřejmě přeju ať nadšení z automatů (kterým snad krom "machrindexu" v podstatě nic nechybí) vydrží, aniž by došlo k propuknutí skutečného chronobundusu*  :speak_cool:

* dobrovolně použité spojení termínů "hodinky" a "investice" v jedné větě = pozitivní test na chronobundus  :skull:  

Odesláno

Procital jsem zkusenosti s timhle systemem a docela casto jsem narazil na zivotnost kolem 2-3 let. Tak at slouzi a davej info, jak drzi ty tve.

Odesláno (upraveno)

Tak zázraky od nich neočekávám,ale dva až tři roky mi přijdou dost málo. Určitě budu průběžně doplňovat poznatky a doufám, že za deset let je předám synovi:-)

Upraveno uživatelem markon
Odesláno

Sorry, ale na tento účel sis nemohl vybrat horší hodinky. Swatchky jsou neservisovatelný spotřebák, ty se při problému hází do popelnice.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...