Návštěvník Kamil Odesláno 28. června 2014 Nahlásit Odesláno 28. června 2014 Zavřete někdo toho maxipsafíka na chvíli do boudy.A co to má společného se Swatch? A proč jsou na prd a majitelé jsou debilové? Co tě vede k takové dedukci? odpověď fakt už na ban Já mu dám ban na 3 dny. Nazvat třetinu fóra debílky je trochu moc. Nebo bude lepší týden?
thom Odesláno 4. února 2016 Nahlásit Odesláno 4. února 2016 Trochu oživím toto vlákno. Před necelými 2 týdny jsem koupil sistem blue a nemůžu uvěřit jejich přesnosti. Během prvních dní se zpomalovaly, první den -5s, pak asi -3s/den, už to jsem si říkal že není tak špatné. Od pátého dne už je to týden a hodinky jdou téměř přesně. Za celý týden daly asi -3s.
organic Odesláno 4. února 2016 Nahlásit Odesláno 4. února 2016 Tak aby to teď nešlo +3s, +5s....Ale i tak, kam se na ně hrabou moje Rolexy, které jdou +20
Kid_A Odesláno 4. února 2016 Nahlásit Odesláno 4. února 2016 (upraveno) Koupil jsem ty klasicky cerny 51cky pred vanocema. Rajcoval me ten jejich pribeh. Dal jsem je na ruku, a pak zase poslal prodavajicimu. Nedal jsem tu jejich nesnesitelnou lehkost. A plastovy telo. Upraveno 4. února 2016 uživatelem Kid_A
Blues Odesláno 19. května 2016 Nahlásit Odesláno 19. května 2016 A já si nedávno z Holandska koupil Swatch Suto401 Sistem Tangerine, modrý jednapadesátky s oranžovým páskem. Na léto. Už se nemůžu dočkat, až bude hic a já to nakombinuju s nějakým křiklavým tričkem a šortkama. Nádherná čitelnost, modrý cifr, co hází kouzelné odlesky, měkká guma. Je to taková veselá hračka. Koukat se na tyto hodinky skrz zvětšovací sklo swiss made je úplně bokem. Jsou udělané z radosti a pro radost. Nesrovnávejte. Snad jen tu rezervu nátahu, tam to natřou většině trhu. Možná se časem naštvu a pokusím se o nějakou tu recenzičku včetně vlastních fotek. Zatím jsem si na ukázku "půjčil" jednu pazouru z netu.
ramon Odesláno 23. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 23. srpna 2016 Tak jsem o tom něco hledal, a podle toho názoru se nic horšího snad ani koupit nedá, lépe utratit 50 korun za čínskej quartz.http://watchguy.co.uk/review-a-trip-inside-the-swatch-sistem51-eta-c10111/
Návštěvník maxipesfik Odesláno 23. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 23. srpna 2016 Zavřete někdo toho maxipsafíka na chvíli do boudy. 3 dny ok, do teď nekousal Aaa, úplně jsem zapomněl na některé...
Návštěvník maxipesfik Odesláno 26. září 2016 Nahlásit Odesláno 26. září 2016 https://www.swatch.com/en/collections/sistem51-irony
HondzaX Odesláno 5. října 2016 Nahlásit Odesláno 5. října 2016 Připojuji rychlé, avšak autentické, mobilovky pořízené ve "Svoč Stóru" :-)
HondzaX Odesláno 5. října 2016 Nahlásit Odesláno 5. října 2016 Je to tak. A třeba ty pilotky mne celkem zaujaly. Navíc, za ty peníze...
t2 Odesláno 30. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 30. ledna 2017 Tak se nám Swatch vrací ofiko zpět na náš trh: https://www.novinky.cz/ekonomika/427937-hodinky-swatch-se-vraceji-do-ceska.html
Blues Odesláno 9. února 2017 Nahlásit Odesláno 9. února 2017 To je dobře. Sistem51 forever. A snad taky v ČR.
markon Odesláno 31. srpna 2019 Nahlásit Odesláno 31. srpna 2019 Dovolím si oživit a napsat svoje vlastní poznatky po měsíci používání sistemu 51. 25.7.19 jsem si koupil hodinky Swatch Irony Sistem Fly (YIS404), cena nových hodinek 3640Kč. Chtěl jsem vyzkoušet nějaké levné automaty než bych časem zainvestoval a koupil nějaké lepší a líbivější. Něco jsem si tady na fóru o automatech přečetl a nemohl jsem si nevšimnout, že tento stroj je některými zatracován. Nicméně v cenové relaci nepřekračující 20 tisíc korun, které bych si mohl do budoucna dovolit, zas takové propastné rozdíly ve strojcích a jejich parametrech nejsou. Ale k věci. Vím, že měsíční zkušenost není moc, ale pokud by přesnost zůstala i nadále stejná, byl bych maximálně spokojen. Od 29.7. jsem po ručním nátahu začal sledovat přesnost, a to dvakrát denně. Každý den v 9:00 a 21:00 +/- 1hod. Porovnával jsem čas s rádiem řízenou meteostanicí. Takže:29.7. v 9:00 čas srovnán na nulu. 31.8. tj dnes ve 21:00 odchylka -1s což je krásný výsledek. Samozřejmě denní odchylky byly, ale vypisovat je nemá cenu. V souhrnu: od nulování šly pomalu do plusu až do 9.8. v 9:00 + 12s ve 21:00 už to bylo jen 10s. Od toho dne šly postupně do mínusu a to až do 25.8. kdy byla odchylka -26s. Od tohoto dne, se začly zase zrychlovat a k dnešnímu dni odchylka činí -1s. Po celou dobu bez ručního nátahu a nošeny každý den. Uvidím jak si povedou v dalších měsících, ale v každém případě je to pro mě příjemné překvapení.
Radek124 Odesláno 31. srpna 2019 Nahlásit Odesláno 31. srpna 2019 Díky za reálné zkušenosti - zmíněné provedení je jedno z mála které nevypadá prvoplánově lacině a infantilně. Škoda jen že to nemá normální nožky, takhle ten kastl vypadá možná až zbytečně macatě. A samozřejmě přeju ať nadšení z automatů (kterým snad krom "machrindexu" v podstatě nic nechybí) vydrží, aniž by došlo k propuknutí skutečného chronobundusu* * dobrovolně použité spojení termínů "hodinky" a "investice" v jedné větě = pozitivní test na chronobundus
markon Odesláno 31. srpna 2019 Nahlásit Odesláno 31. srpna 2019 (upraveno) Onen chronobundus se o mě pokouší. Mám ale velmi silné antibiotika Upraveno 31. srpna 2019 uživatelem markon
ggrand Odesláno 1. září 2019 Nahlásit Odesláno 1. září 2019 Procital jsem zkusenosti s timhle systemem a docela casto jsem narazil na zivotnost kolem 2-3 let. Tak at slouzi a davej info, jak drzi ty tve.
markon Odesláno 1. září 2019 Nahlásit Odesláno 1. září 2019 (upraveno) Tak zázraky od nich neočekávám,ale dva až tři roky mi přijdou dost málo. Určitě budu průběžně doplňovat poznatky a doufám, že za deset let je předám synovi:-) Upraveno 1. září 2019 uživatelem markon
Liqid Odesláno 1. září 2019 Nahlásit Odesláno 1. září 2019 Sorry, ale na tento účel sis nemohl vybrat horší hodinky. Swatchky jsou neservisovatelný spotřebák, ty se při problému hází do popelnice.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se