Přejít na obsah

Swatch Sistem51

Doporučené příspěvky

Odesláno

Plastový šunt. Vizuálně je to otřesný odpad vhodný tak pro pětileté dítě pokud na tom budou obrázky z nějakých animáků. Stroj zajímavý. Pro mne to bude zajímavé až dojde k rozebrání a předělá se to na kalibr se stejnou rezervou v nějaké normální podobě do normálních hodinek. Zacílení taky nechápu z pohledu lidí co si běžně kupují swatch je to snad krok zpět. Běžného člověka nezajímá jestli je to mechanické nebo digitální. Chce bezúdržbové hodinky co pojedou jakmile je na konci měsíce vytáhne z krabice protože je bude chtít sladit  s bílýma teniskama až půjde klubíkovat. Já mám rád na hodinkách řemeslo, nebo kvalitní design a nejlépe oboje dohromady. Tohle jde tedy mimo mne. A trend plánované životnosti výrobků s cíleně zabudovanými kurvítky mne štve.

• Odpovědi 131
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Zacílení taky nechápu z pohledu lidí co si běžně kupují swatch je to snad krok zpět. Běžného člověka nezajímá jestli je to mechanické nebo digitální. Chce bezúdržbové hodinky co pojedou jakmile je na konci měsíce vytáhne z krabice protože je bude chtít sladit  s bílýma teniskama až půjde klubíkovat.

nerekl bych, ze swatch na vyvoji takovehoto kalibru travi cas a utraci penize bez toho, aby meli udelanou radnou analyzu, neudelali spoustu focus groups s prospektivimi spotrebili, kteri uz davno nenosi prototypy,...

jen steve jobs si troufnul uvadet na trh vyrobky bez diskuze se spotrebiteli (ale i steve jobs cetl vsechny zpravy o consumer trends etc.)

Odesláno

Azzepelin-jsi to prave vsechno krasne potvrdil...i kdyz to swatch nema zapotrebi,jak jsi uvedl,tak se stara o to,co v tech hodinkach je. Tyhle prvni serie fakt nejsou hezke,ale muzu te ubezpecit,ze zmizi z pultu rychleji,nez reknes svec,protoze swatch oslovil vody chronomagoru,kteri si to koupi jen tak ze zvedavosti. Tim padem si vyzkousi,jak to funguje v praxi a kdyz se to osvedci,tak zakomponuje tento strojek do konzumenstky konformnich hodinek,ovsem uz s opet snizenymi naklady(automatizovana linka) a slusnyma parametrama. Chapu,ze nekdo swatch nema rad,ale nechapu,jak dokazete ignorovat fakta a shazovat neci um i presto,ze to funguje, prodava se to a vydelava. Klobouk dolu,ze se Swatch nevypracoval na levnych kopiich rolexek,jako Ice Watch,"znackovych sumtech" a nebo treba i prvotinach steinhartu. Mi je swatch ukradeny,jen kdyz nekdo dela neco dobre,potlacim sve ego a prokazu mu uznani. no flame,no offence Ps:nikdy jsem swatchky nemel a neplanoval je vlastnit,ale jsou tak chytri-ze mam.ted jedny na ruce a zenith v krabicce. Sice to je sporadicky stav,ale i tak-klobouk dolu!

Gesendet von meinem GT-I9100 mit Tapatalk

Odesláno

Počkej, to jsi mne buď blbě pochopil a nebo jsem to nejasně napsal. Já to neshazuji, ale na druhou stranu to jde mimo mou osobu, tak zase tu nebudu pět chválu. Říkám stroj zajímavý, ale balení jako celek s aspektem omezené životnosti mne neoslovuje, nelíbí se mi to a ty hodinky jsou vlastnostmi prostě plastový šunt. Mám doma dost tzv. designovek na baterku, tak si nemyslím že bych byl apriori zaujatý proti povaze takových hodinek. A ono taky to že se něco úspěšně prodává ještě neznamená že je to kdoví jak geniální. Naopak ten strojek, tam opravdu vidím budoucnost, ale jak jsem říkal v sofistikovanější podobě. Swatchky nemám doma žádné prostě proto že jsou hnusné.

Odesláno

fair enough! ja si je koupil kvuli tomu strojku a nelibili se mi,ale jsem opravdu mile prekvapen...swatch muze vypadat jakkoliv,ale nemusim se je stydet nosit-je to proste swatch a jejich trademark

Gesendet von meinem GT-I9100 mit Tapatalk

• po 4 týdnech...
Odesláno

dnes som kupoval biele pre jedneho clena resp pre jeho polovicku. Pani predavacka mi ochotne vsetko o hodinkach vysvetlila, najma ze ked si nastavujem datum, tak si mam nastavit o jeden den skor a potom nastavovat cas prechodom cez 12tku :D na uplne manualne natiahnutie je potrebne otocit korunkou 88xkrat. 

• po měsících...
Odesláno

Výborný článek. By mě zajímalo, kolik vydrží let provozu. Jak vidím, tak jeden fail a celé hodinky do koša. Fuj, to je doba.

Odesláno

To je náhoda. Zrovna včera jsem si na ně vzpomněl a hledal, jestli konečně nezačali vyrábět i nějaké nové modely, než ty původní 4. Nic jsem nenašel a pravděpodobně ani na letošním Baselworldu nic nového neukázali. Kdyby se mi aspoň jedny líbily, šel bych ze zvědavosti do nich. Díky aspoň za ten článek, večer si ho přečtu.

• po 5 týdnech...
Odesláno

http://home.watchprosite.com/show-forumpost/fi-17/pi-6288848/ti-914578/t-horological-meandering-impressive-swatch-sistem51-review-and-pictures/

Citace:

Hodinky jsem nosil dva a půl týdne,12 hodin denně.Jejich přesnost mě překvapila,denní odchylka se pohybovala mezi 4 až 5 sekundami za den,což jsem důsledně porovnával s údaji atomových hodin.Hodinky se nosily pohodlně,gumový pásek nijak nevadil a navíc je pěkně prošívaný s odpovídající barvou nití.

Cenově se jistě jedná o levné hodinky,tak musíme počítat i s drobnými nedostatky.Při nastavování času korunkou,při jejím zpětném zatlačení,často dochází k jejímu skoku,je nutné získat potřebnou zručnost či celý pokus několikrát opakovat.Taktéž změna datumu vyvolává můj úsměv,neboť se nemění kolem půlnoci,ale v 01.28 hodin.

Návštěvník maxipesfik
Odesláno

vím, že tu začněte řvát, ale musím pustit do světa : Seiko je na h...o a pouze debilek si obstará nový kousek

Samozřejmě se nechci nikoho dotknout.

Odesláno

vím, že tu začněte řvát, ale musím pustit do světa : Seiko je na h...o a pouze debilek si obstará nový kousek Samozřejmě se nechci nikoho dotknout.

A co to má společného se Swatch? A proč jsou na prd a majitelé jsou debilové? Co tě vede k takové dedukci?

to jsem nekde četl

odpověď fakt už na ban

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...