Frantik Odesláno 17. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května 2016 To je mi bratrů líto, kolik chybělo? Škoda.Měli hrat takhle celej turnaj! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 17. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května 2016 ....ale ten debilni čas :-(jj bohužel zase ct online v práci jako dnes Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 17. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května 2016 AndyAaron: zazpívej si ji cestou do práce a v práci taky, ať kluci americký slyší pořádnou muziku:)Kdyz ja ji dlouho neslysel instrumentalne... To Honza Manta: kdyz cetecko proste v zahranici nefrci... Koukal jsem na nejakej ruskej prenos. Doufam, ze mi za chvilku na dvere nebude klepat FBI. Radsi mizim do prace. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 17. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května 2016 Výborně Krásný přímý přenos přes chronomag.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 17. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května 2016 Amerika je hratelná, ale těch faktorů, co může ovlivnit zápas... Radši nic neříkám a budu se těšit na ty nervy... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 17. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května 2016 Ja doufam, ze vyhrajem. At se muzu amikum v praci smat (i kdyz jim je to fuk, nikdo ani nevi, ze nejake mistrovstvi je...). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tondaa73 Odesláno 17. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května 2016 Došly mi Neuroly... ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaRooN Odesláno 17. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května 2016 Kdyz ja ji dlouho neslysel instrumentalne... Tak tady ji máš Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 17. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května 2016 Tak tady ji máš Diiik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobi Odesláno 17. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května 2016 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michalval Odesláno 17. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května 2016 To byly nervy v poslední třetině. Hlavně při online přenosu na i-vysílání - ani nevím kolikrát jsem mačkal "refresh" a kolikrát to zamrzlo a viděl jsem prdlačku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 17. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května 2016 Teď to teprvávejc začne bejt zajímací. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 17. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května 2016 jj bohužel zase ct online v práci jako dnesJo :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 17. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května 2016 To byly nervy v poslední třetině. Hlavně při online přenosu na i-vysílání - ani nevím kolikrát jsem mačkal "refresh" a kolikrát to zamrzlo a viděl jsem prdlačku.Spíš posledních 10 minut :-), už jsem to nevydržel a měl to puštěný v práci. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 17. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května 2016 Líbí se mi, že naši umí utkání zdramatizovat. Hlavně ke konci. Jinak by to byla strašná nuda.:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arthur N. Odesláno 17. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května 2016 sleduji Kanadu s Finskem a je to pro mne zatím veliké překvapení jak to Kanadě nejde Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 17. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května 2016 Kaštan dostane konečně snad pořádně na prdel, dobře mu tak :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 17. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května 2016 Kaštan dostane konečně snad pořádně na prdel, dobře mu tak :-)jj souhlas Afri Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 17. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května 2016 A rusko to naklada svedum taky slusne 4-0. Zatim ani jedno drama. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 17. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května 2016 Ano, můžeme si to zpětně připomenout :-)http://www.extra.cz/cesko-kanadska-hokejova-klasika-na-lede-bitky-pesti-fauly-pripomente-si-hromadnou-rvacku-z-mistrovstvi-sveta-pred-ctyrmi-lety Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se