spineshank Odesláno 19. května 2018 Nahlásit Odesláno 19. května 2018 Švýcarsko pěkně, zaslouží si to za to jak to sehráli.
spineshank Odesláno 19. května 2018 Nahlásit Odesláno 19. května 2018 Jinak si myslím že swe je smete, dnešek je stal hodně sil,
Frostie Odesláno 19. května 2018 Nahlásit Odesláno 19. května 2018 Ale i tak, případné druhé místo je národní úspěch SUI sportu
kuncák7 Odesláno 19. května 2018 Nahlásit Odesláno 19. května 2018 Ze me to svycarsko neprekvapilo- tolik. Super vysledek, je videt, ze to delaj dobrr.
shewcza Odesláno 19. května 2018 Nahlásit Odesláno 19. května 2018 Já bych si teda na Švédy ve finále nevsadil. Bude to otevřená partie až do šedesáté minuty.
spineshank Odesláno 19. května 2018 Nahlásit Odesláno 19. května 2018 Já tipuji že bude jasno už po druhý třetině. ..D
Frostie Odesláno 19. května 2018 Nahlásit Odesláno 19. května 2018 Já tipuji že bude jasno už po druhý třetině. ..Dto si myslím, že nikoliv. SUI se bude snažit hrát o zlato a podle toho to bude vypadat.
xvoloda Odesláno 19. května 2018 Nahlásit Odesláno 19. května 2018 Obecne nechapu to nadseni na svycarskym hokejem. Uspechy postaveny na urputnym braneni a ano, maximalni produktivite. Nebavi me na to koukat a nuda do finale podle me nepatri. Samozrejme netvrdim, ze to neni zaslouzeny jen mi ten hokej uz prijde zmrzacenej, asi jako formule bez grid girls
shewcza Odesláno 19. května 2018 Nahlásit Odesláno 19. května 2018 Jsme se asi dívali na jiné zápasy, nuda to byla spíše ze strany Kanady, když nepočítám posledních 5 minut.
xvoloda Odesláno 20. května 2018 Nahlásit Odesláno 20. května 2018 Kanadu jsem nevidel, par predchozich jo. Nerikam, ze to je spatne, jen ze me tohle nebavi
honza71 Odesláno 20. května 2018 Nahlásit Odesláno 20. května 2018 Tak Svycari pujdou na led zdechnout, ale kvalita je na strane Svedu. Ve finale nikoho nepodcenis, takze imho Svedi vyhrajou.
kuncák7 Odesláno 20. května 2018 Nahlásit Odesláno 20. května 2018 Obecne nechapu to nadseni na svycarskym hokejem. Uspechy postaveny na urputnym braneni a ano, maximalni produktivite. Nebavi me na to koukat a nuda do finale podle me nepatri. Samozrejme netvrdim, ze to neni zaslouzeny jen mi ten hokej uz prijde zmrzacenej, asi jako formule bez grid girlsBlby prirovnani - F1 je u me nuda vseobecne, s babama nebo bez. A asi oprabdu koukame na jine zapasy- urputna obrana ani omylem.
honza71 Odesláno 20. května 2018 Nahlásit Odesláno 20. května 2018 (upraveno) Videl jsem vcera jen posledni tretinu. Chapu, ze do toho sli s tim, ze to ubranej. Ale imho to Svycari takhle hrajou proti silnejm tymum furt dokola, uz leta. Nikdy nejdou do "otevrenyho boje". Neco jako NJDevils, v ty ere, co vyhralo SC. Zatloukani, zatloukani a zase zatloukani s maximalni efektivitou rychlych protiutoku a presilovek. Ale kdo se za rok zepta, jakej se hral letos hokej ? Nikdo, ze :-) Kdezto ze bralo Svycarsko placku, si vzpomene kazdej. Upraveno 20. května 2018 uživatelem honza71
jurysjuras Odesláno 20. května 2018 Nahlásit Odesláno 20. května 2018 docela bych vsadil na švédy s kanadou
AndyAaron Odesláno 20. května 2018 Nahlásit Odesláno 20. května 2018 Ja jsem zvedavej na ten match Kanada vs USA. Kanadani berou bud zlato nebo nic, tak me zajima, jestli to vysadi nebo se zasnazi...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se