Hasňa Odesláno 16. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. května 2014 Kurnik, ted jsem se v tom zcela ztratil. My, vy, bratri, kdo je kdo? Nicmene iDnes dalo odpovedi. Svedaci jsou tvrdej orech. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bladerunner Odesláno 16. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. května 2014 No, vsetci sme bratia:lol: Sent from my Nexus 4 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 16. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. května 2014 Kurnik, ted jsem se v tom zcela ztratil. My, vy, bratri, kdo je kdo? Nicmene iDnes dalo odpovedi. Svedaci jsou tvrdej orech.Ty jsi Norek, my jsme Češi, bratři Slováci a jinak dohromady jsme jedna velká hezká rodinka :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
obchodnik-o3 Odesláno 16. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. května 2014 odhliadnuc od toho, ze ty si african Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 16. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. května 2014 odhliadnuc od toho, ze ty si african Jejda, to jsem si ani neuvědomil :-) sakra, jsem smutný, nemám komu fandit' Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 17. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května 2014 Ano, tak je to správně :-) já mám v těch dresech dobrej bordel občas ale... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 17. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května 2014 Mám 106 úhlopříčku neoplazmu. Dívám se v HD, ležím dva a půl metru od TV a mám problém s tím kdo je kdo. Červenobílí proti Bíločerveným. Aspoň, že mají naši na hlavě modré klobůky. Jinak bych byl v řiti. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 17. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května 2014 Jo, jo... taky s tím problém. Jinak naši dokážou, zdá se, zdramatizovat i zápas s Dány... už jsem myslel, že to bude nuda... :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 17. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května 2014 No hrajou vopravdu, jak kdyz maj průjem a bojí se zabrat! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 17. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května 2014 čekal jsem jasný průběh s DK typu 6-0 pro nás, tady to je parodie a trápení! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marfael Odesláno 17. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května 2014 Tak jestli mají střevní chřipku a fakt mají ty průjmy, tak já byl rád, když si zašel nakoupit, natož hrát hokej, takže je spíš obdivuhodné, že vůbec hrají:-)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 17. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května 2014 Já se poseru....... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník dlubix Odesláno 17. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května 2014 To fprdeli Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 17. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května 2014 Hmm, tak Červenobílí vyrovnali. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vraby Odesláno 17. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května 2014 Já se poseru.......si to chytil od hokejistů? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tondaa73 Odesláno 17. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května 2014 Hmm, tak Červenobílí vyrovnali.Slávie proti slávii... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 17. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května 2014 si to chytil od hokejistů?Asi :-) ... To je hukot... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vraby Odesláno 17. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května 2014 zdá se mi to? první 3 zápasy se na to dalo koukat a od Itálie to stejné co hráli pod Lojzíkem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 17. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května 2014 (upraveno) Slávie proti slávii...Asi tak. Musel jsem si otevřít Mullerku z Valtic. Ty nájezdy budou zase skandální. Edit: raděj nic Edit2: Kokoti Upraveno 17. května 2014 uživatelem Jeronimo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tondaa73 Odesláno 17. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května 2014 perfekt. jdu pít... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se