Bells Odesláno 15. května 2015 Nahlásit Odesláno 15. května 2015 Nehádejte se a raději si připravte energii na zítra, ať to těm klukům vyřveme, já jsem i přes totální KO po náročném týdnu připravený, ten víkend ještě na hokeji dám a pak asi totálně odpadnu, tak to snad bude stát za to.
bobi Odesláno 15. května 2015 Nahlásit Odesláno 15. května 2015 JJ , budou to asi nervy.Trnky už mám nachystané ...
JaRooN Odesláno 15. května 2015 Nahlásit Odesláno 15. května 2015 Tu opravdu hloupou, vulgarni hadku jsem smazal. Jaroon 2 dny dohled nad prispevkama. Vzapamtujte se chlapi... OK, počítal jsem s tím. Omlouvám se.
DavidLC Odesláno 15. května 2015 Nahlásit Odesláno 15. května 2015 Pochopil jsem další význam čísla J.Jágra, on bude do 68 let hrát, jen by mě zajímalo, co pak budou naši bez něj dělat
laskajefajn Odesláno 16. května 2015 Nahlásit Odesláno 16. května 2015 (upraveno) Muj tip na soupere ve finale je Kanada : Rusko. A ted do me )))) Upraveno 16. května 2015 uživatelem laskajefajn
gougy Odesláno 16. května 2015 Nahlásit Odesláno 16. května 2015 Muj tip na soupere ve finale je Kanada : Rusko. A ted do me ))))tak to je špatný tip - protože Kanadu dnes vyšachujeme a jediným možným soupeřem zbývá Rusko
African Odesláno 16. května 2015 Nahlásit Odesláno 16. května 2015 (upraveno) na pokladně údajně jsou ještě nějaké lístky na semifinále, je to info z přenosu na ČT Volal mě kamarád, že lístky opravdu jsou, jestli jeden chci. Ale šest už je na mě trochu zúviel za tuhle hitparádu, za finále asi jo, pokud by se tam naši dostali....ale ty zase nebudou za šest:-) Upraveno 16. května 2015 uživatelem African
Návštěvník Kamil Odesláno 16. května 2015 Nahlásit Odesláno 16. května 2015 Tu opravdu hloupou, vulgarni hadku jsem smazal. Milan79 ma na 2 dny ban, Jaroon a Frantik 2 dny dohled nad prispevkama. Vzapamtujte se chlapi... Jsem tady včera nebyl a ty vulgarity od milana79 si přečetl až teď. Opravdu hodně přes čáru, takže ne 2 dny, ale dva týdny na vychladnutí. A jestli to zkusí ještě jednou, může se s fórem rozloučit natrvalo.
laskajefajn Odesláno 16. května 2015 Nahlásit Odesláno 16. května 2015 Gougy: kez bys mel pravdu dalsi tipy na finale? Kanada je opravdu sehrana a bude to hodne o psychice...
VintageLover Odesláno 16. května 2015 Nahlásit Odesláno 16. května 2015 A do pr... komentuje to Dusík. Vždycky když komentuje důležité zápasy, tak... Radši nic....
montemar Odesláno 16. května 2015 Nahlásit Odesláno 16. května 2015 .. ja spis ne.. 7:3 pro kanadu ..
Gustaf Odesláno 16. května 2015 Nahlásit Odesláno 16. května 2015 naší hráli a oni daj gol...me poser...když zatovic netrefil prázdnou branku...
Povidláček Odesláno 16. května 2015 Nahlásit Odesláno 16. května 2015 s tou prázdnou klecí to byl fakt smolíček. Ale ten jejich gól byla pěkná akce, to se musí nechat. Nic, jet dál a střílet a střílet
tano Odesláno 16. května 2015 Nahlásit Odesláno 16. května 2015 Muj tip na soupere ve finale je Kanada : Rusko. A ted do me ))))Finale Kanada x USA, hlavne ne rusko:)), to radeji tucnaky a lachtany:).
Gustaf Odesláno 16. května 2015 Nahlásit Odesláno 16. května 2015 naší daj gola jen do prázdný... proč žádná střela ze hry, z poza hráče nejde na branku...zoufalost
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se