Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

U Wardů mají od včerejška už oficiálně novoroční výprodej, jumping hour za 50% a teď se dívám, že ještě přitlačili i na C9 5 days a dali tam taky 50% slevu. To už se myslím vyplatí takovů hodinku za takovů cenu  :helpsmilie:

Odesláno

U Wardů mají od včerejška už oficiálně novoroční výprodej, jumping hour za 50% a teď se dívám, že ještě přitlačili i na C9 5 days a dali tam taky 50% slevu. To už se myslím vyplatí takovů hodinku za takovů cenu :helpsmilie:

Link pls.?

Odesláno z mého Nexus 5X pomocí Tapatalk

Odesláno

Právě, těch 13k USD už se asi nebude opakovat. Leda ukecat Molleho. Ten teď pořídil Izuly, tak třeba potřebuje uvolnit místo v hodinkovnici :D

kua odkial to ten chlap kuzli. ja prisaham ze druhy rok denne obidem web a hladam izul alebo spacewalk. o izuloch sa online neobjavilo nic uz neskutocne dlho.

Odesláno

este ze si si na mna spomenul.. :) cena je ulet ale je ich len 100 a do predaja islo len 50.. takze lacnejsie uz nikdy nebudu.

Nevadí, že sú drahé. Aj tak sú škaredé, už Ezop to vedel :)

Odesláno (upraveno)

:D mas si koupit CHW misto izul!

Host sem zvolil špatnou citaci. Hluboce se omlouvám :) Upraveno uživatelem Dokusan
Odesláno

Pánové mám možnost koupit totok, bohužel jsem je neviděl osobně a nejsem seikoodborník, jak se vám pozdávají? btw. co je to za typ? Strojek funguje výtečně.

post-36157-0-87891700-1483910397_thumb.jpg

post-36157-0-15459300-1483910348_thumb.jpg

Odesláno (upraveno)

Měly by to být Seiko 6139-601x konkrétně tuším 6011. Vypadají, že jsou v pohodě, tah je nejspíš nepůvodní, je to modelová řada navazující na Pogue, nebo aspoň na dobových reklamách se objevují společně. Záleží na cenovce...

Edit: kdybys je nechtěl, klidně mi napiš do SZ, za kolik jsou :)

Upraveno uživatelem Lamiczka
Odesláno (upraveno)

Njn kšeft je kšeft. Ani svoje fotky neudělala, to je fakt peklo.

Upraveno uživatelem guzmic

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...