Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

nebo ty italské jsou fejky a tady prodává origo ... asi

No papíru jsou k tomu stejný, jedině že by to teda vyměnil :)

Odesláno

Já tu z desítek prodejů něco málo vydělal přesně dvakrát. Ve všech ostatních případech jsem letěl tu tisícovku, tu pět, tu dvacet i víc. I tak by mě ale zajímalo, co je vlastně komu do toho, za kolik nakupuju nebo prodávám... Ať si to prodává klidně za 1000EUR.

Odesláno

pokud najde blbého a slepého kupce, tak je to vlastně jedno a ten chytrý a vidící si to koupí jinde...

Odesláno

chlapi, nebudte tak nepřející. povedl se kauf v italii s ted je potřeba trochu te "radosti" prenest i na chronomag.

Odesláno

ikonicke Porsche design za 999,- na massdrope. LINK

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odesláno

Narazil jsem na Omega Geneve MEGAQUARTZ 32 KHz CAL 1310 za slušnou cenu, ale nefunkční, nevíte někdo jak je to se servisovatelností těch megaquartzů?

Odesláno

Narazil jsem na Omega Geneve MEGAQUARTZ 32 KHz CAL 1310 za slušnou cenu, ale nefunkční, nevíte někdo jak je to se servisovatelností těch megaquartzů?

Pred cca tromi rokmi som bol v autorizovanom Omega servise vyzdvihnúť SMP, na ruke som mal Albatros cal.1611. Technik mi zo zvedavosti pozrel dostupnosť dielov a tvrdil, že na to majú v centrále vo Švajčiarsku všetko a nie je problém objednať a servisovať. Predpokladám že cal. 1310 by nemal byť problém.

Odesláno

A řekl ti pro zajímavost cenu? Už před 10 lety stála oprava Marine Chronometer (výměna komplet strojku), což byl předchůzdce Albatrosu a stálo to kolem 800 GBP.

Odesláno

To už žiaľ neviem, pýtal som sa na výmenu skla, korunky, prebrúsenie puzdra, uspokojilo ma, že diely sú dostupné... ceny si už nepamätám, okrem toho, medzitým sa upravovali hore. Mám skúsenosť, že ceny v jednotlivých servisoch sú dosť odlišné, treba sa informovať telefonicky alebo mailom.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...