Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

to je strašný, jeden z největších rozdílů trhu a RRP

Pokud si dobře pamatuju tu částku, co jsi mi říkal, tak jsou prodány ani ne za cenu tahu... :sad01_anim:
Odesláno

to je strašný, jeden z největších rozdílů trhu a RRP

Máš naprostou pravdu. Jeden z mála důvodů, proč k Z přistupovat opatrně.

Odesláno (upraveno)

Máš naprostou pravdu. Jeden z mála důvodů, proč k Z přistupovat opatrně.

Doprodej starý (a již nevyráběný) kolekce, není v tom žádná alchymie. Dají se sehnat na webu kolem 4K USD a níž už dlouho.

Já je (XT model) před 1,5 rokem koupil jen lehce dráž v NYC v kamenným krámě.

Upraveno uživatelem KFL
Odesláno

4 NIG a KFL: Asi jsem to napsal moc zkratkovitě. Zetka mám rád, ale jejich politika prodeje a šílené cenové veletoče mne od těchto hodinek odrazují.

Odesláno

Doprodej starý (a již nevyráběný) kolekce...

Značka, která produkuje hodinky v RRP 8k? by ale hodinky do outletů za poloviční cenu dávat neměla.

To je pak hloupý a padá to i na značku, když v oultetu jsou hodinky za polovic a e-bay cena je až 4x nižší než cena u standardního lokálního AD.

Nějak jsem si nevšiml, že by tohle dělaly jiný špičky napříč segmenty, nedělaj to ani módní top značky, že by vuittonka z předloňský kolekce byla v regálu "50% sleva".

Odesláno

Značka, která produkuje hodinky v RRP 8k? by ale hodinky do outletů za poloviční cenu dávat neměla.

To je pak hloupý a padá to i na značku, když v oultetu jsou hodinky za polovic a e-bay cena je až 4x nižší než cena u standardního lokálního AD.

Nějak jsem si nevšiml, že by tohle dělaly jiný špičky napříč segmenty, nedělaj to ani módní top značky, že by vuittonka z předloňský kolekce byla v regálu "50% sleva".

Hezky to vyjádřil šéf veletrhů Dusseldorf (vlastní i brněnské výstaviště)

?Messe Düsseldorf žádné slevy neposkytuje. Skutečnost, že je zákazníkovi najednou poskytováno tak razantní cenové zvýhodnění působí dojmem, že byl v minulosti veletržní společností oklamán. I zkušenost ostatních veletržních správ potvrzuje, že ti, kteří takto postupovali, se dostali do velkých problémů. Je to jako spirála bez konce. Proto je potřeba před nekontrolovanou slevovou politikou striktně varovat?.

Zdroj: Motejlek.com

Mluví mi z duše.

Odesláno

Proto je potřeba před nekontrolovanou slevovou politikou striktně varovat...

Asi je lepší neprodané kusy prostě stáhnout, vybrat kalibry, safíry atd. a zbytek odepsat.

Otázkou je, kolik toho Zenith s vidinou úspěchu na US trhu nasekal, jestli nějaké stažení bylo vůbec reálné.

A proč v US neuspěli? To už je zas jiná historka o jedné krachlé fabrice na televize se shodným jménem...

Odesláno

Tá cena je skutočne zaujímavá, ale bál by som sa toho feedbacku. Tie naťahovačky potom by mi nestáli za to... Zase na druhú stranu aj tu na fóre sa objavujú hodinky za skutočne zaujímavé ceny. Proste kúpiť si novinku od Zenithu u AD je asi skutočne len pre skalných fandov značky...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...