Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

na ebayi by nikdo neocenil původní české papíry... to jak kdyby jsi ty měl kupovat hodinky s původníma ukrajinskejma papírama... taky v to nebudeš mít moc důvěru. bohužel je to tak. :(

Odesláno (upraveno)

z takoveto nadhery si tedy mam tendenci ucvrnknout do trenek. a 3950 ecek mi neprijde zas tak strasne moc..

Taky jsem nad nima vecer onanoval a rano je nemohl dostat z hlavy.

Uklidnoval jsem se tim, ze ten pan SBMRNR je jen dobry fotograf, ale jsou opravdu nadherne.

I kdyz nejsou uplne muj rocnik, jdu prepocitat prasatko a nafotit neco do prodejni sekce :)

Upraveno uživatelem organic
Odesláno

Na Aukru jsou právě vintážní Longines LINDBERGH, dokonce i s papíry.

Zatím jsou na 80 litrech, ale určitě půjdou výš.

No uz jsou na 150 tisicich. Jsem opravdu zvedavy jak to dopadne. Nejake osobni tipy?

Odesláno

Koukám že 150 kolíků na ně hází primkař popshop. Tak kdo vyhraje? romulada nebo popshop?

Myslis, ze nam tu zverejnia svoje maxima vopred? :)

Odesláno

netreba to preháňať zase / že som si kúpil hodinky v roku 1948 a pri bežných ročných úrokových sadzbách by mali mať dneska hodnotu XY + iné zhodnotenia a znehodnotenia /... cena je len taká vysoká akú je ochotný zaplatiť potencionálny kupec

Návštěvník Kamil
Odesláno

už je teda po dražbě, ale sumička 1,9 mil $ za Pateky je famózní...

To je divné, na Ebay je stejný model 3939 v platině za půl mega. Že by fake? :)

EDIT: Odpovím si sám. Vyrábějí se pouze ve zlatě nebo platině a tohle je jediný kus na světě v oceli.

Odesláno

To je divné, na Ebay je stejný model 3939 v platině za půl mega. Že by fake? :)

EDIT: Odpovím si sám. Vyrábějí se pouze ve zlatě nebo platině a tohle je jediný kus na světě v oceli.

Hmmm, ocel 4xdrazsi nez platina, a hodinky za 35 milionu korun,to je dobrej blazinec.
Odesláno

Jinak na Aukru je i celkem zajímavý ciferník k Sportům II k MS v ledním hokeji v roce 1976. Snad bude stav lepší než ten z mé fotky prohnané Photoshopem. No a Honzovi opět hodně štěstí...

Tak ten ciferník skončil na 5.313 Kč. Masakr :eek:

Odesláno

Omega Speedmaster 3572.50 (hesalit + průhled) v perfektním stavu a patinou na TZ.

Myslím, že nemají původní krabici, ta byla šedá. Já jsem je kupoval před 3 lety za 1900 USD. Jejich prodej mě dlouho mrzel...Ale zrovna byl doma přetlak hodinek...
Odesláno

Tak ten ciferník skončil na 5.313 Kč. Masakr :eek:

Předem bych tipnul maximálně polovic a i tak by mi to přišlo přehnané...

Dělalo se to vůbec ofigo v Eltonu (pro náš tým?) a nebo to byla jenom iniciativa lidí z fabriky? Prodejce disponuje nejednou "neoficiální" raritou "urob si sám"...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...