Přejít na obsah

Co je kde na prodej a za kolik

Doporučené příspěvky

Dnes jsem se byl náhodou podívat v Outletu ve Vodičkově ul. v Praze a ceny Tissotek, Hamiltonů a Certin šly ještě o něco níže - prý předvánoční sleva :smile_anim: Co jsem si tak zapamatoval, tak quartz chronografy Certina se dají pořídit již od 2.990,- před pár týdny tam stály o 1500 víc. T.touch od Tissotu od 5500,- takový ty nový oranžády Sea-touch s lunetou jsou dokonce za 7000,- no a pak tam mají ještě nějaký dámský tissotky s briliantíkama za 10tis a dva modely, kde byla původní cena dokonce 160tis. CZK. Na léto jsem tam koupil poměrně masivní Swatchky v chronu za 390,- místo 2450,- za tu cenu jsem je prostě nemohl nechat :guitar:

Ahoj, přes SZ jsem dostal pár dotazů, jaké že to přesně jsou ty modely T-touch. Přidávám proto pár fotek.

post-1942-051682900 1356095419.jpg

post-1942-092063700 1356095435.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Děkuju.

Na fotkách se mi Baby Monster líbí tak nějak víc než Monstra. Líbí se mi totiž ten bílej ciferník, kterej Monstra nemají. Ale kdybych je držel vedle sebe v ruce, tak je možný, že bych změnil názor. Monstra budou asi trochu propracovanější. A taky jsou to moje první "pořádný" automaty, tak budu asi docela často čumět průhledem na strojek :)

Odkaz ke komentáři

Děkuju.

Na fotkách se mi Baby Monster líbí tak nějak víc než Monstra. Líbí se mi totiž ten bílej ciferník, kterej Monstra nemají. Ale kdybych je držel vedle sebe v ruce, tak je možný, že bych změnil názor. Monstra budou asi trochu propracovanější. A taky jsou to moje první "pořádný" automaty, tak budu asi docela často čumět průhledem na strojek :)

Monstra můžou mít i bílý ciferník

EDIT: na strojek se zezadu nepodíváš, standardně maj plný dýnko

Upraveno uživatelem financ
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...