ouskavl Odesláno 20. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2012 Milgaussy v Království hodin: http://www.kralovstvihodin.cz/rolex-milgauss-oyster-perpetual-chronometer-611 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 20. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2012 Teď jsem je tam našel a hned jsem chtěl dát odkaz a ony už tu jsou...a že za tuhle předělávku borec vysolil +cca 90 táců je hodně velký maso, jsou ale superPředělávku? To je standardní model, pokud se nepletu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bradda Odesláno 20. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2012 Standardní model je z bílého zlata. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zid Odesláno 20. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2012 Standartni jsou ale v bilem zlate a ne v ocelo ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 20. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2012 OK, díky za vysvětlení. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pery80 Odesláno 21. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2012 Nový monstry na Aukru..Za hodinu konec . Bělásky .http://aukro.cz/seiko-monster-submarines-i2877025679.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mates444 Odesláno 21. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2012 Ticho. Jdu po nich Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fugass Odesláno 21. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2012 Dnes jsem se byl náhodou podívat v Outletu ve Vodičkově ul. v Praze a ceny Tissotek, Hamiltonů a Certin šly ještě o něco níže - prý předvánoční sleva Co jsem si tak zapamatoval, tak quartz chronografy Certina se dají pořídit již od 2.990,- před pár týdny tam stály o 1500 víc. T.touch od Tissotu od 5500,- takový ty nový oranžády Sea-touch s lunetou jsou dokonce za 7000,- no a pak tam mají ještě nějaký dámský tissotky s briliantíkama za 10tis a dva modely, kde byla původní cena dokonce 160tis. CZK. Na léto jsem tam koupil poměrně masivní Swatchky v chronu za 390,- místo 2450,- za tu cenu jsem je prostě nemohl nechat Ahoj, přes SZ jsem dostal pár dotazů, jaké že to přesně jsou ty modely T-touch. Přidávám proto pár fotek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pery80 Odesláno 21. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2012 Ticho. Jdu po nich A jak to dopadlo??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mates444 Odesláno 21. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2012 Už jsou na cestě. Sice jsem dal trochu víc, než by se mi líbilo, ale nějak jsem si nemohl pomoct Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pery80 Odesláno 22. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2012 Už jsou na cestě. Sice jsem dal trochu víc, než by se mi líbilo, ale nějak jsem si nemohl pomoct Chápu,tak gratuluju a ať slouží .. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vraby Odesláno 22. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2012 Nový monstry na Aukru..Za hodinu konec . Bělásky .http://aukro.cz/seik...2877025679.html Ech Monstra jsou trochu jinačí,tomuto se říká Baby Monstra,jinak ať dělají radost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mates444 Odesláno 22. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2012 Děkuju. Na fotkách se mi Baby Monster líbí tak nějak víc než Monstra. Líbí se mi totiž ten bílej ciferník, kterej Monstra nemají. Ale kdybych je držel vedle sebe v ruce, tak je možný, že bych změnil názor. Monstra budou asi trochu propracovanější. A taky jsou to moje první "pořádný" automaty, tak budu asi docela často čumět průhledem na strojek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarett Odesláno 23. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2012 Pěkné, opravdu pěkné SeaDwellery Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 23. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2012 (upraveno) Děkuju. Na fotkách se mi Baby Monster líbí tak nějak víc než Monstra. Líbí se mi totiž ten bílej ciferník, kterej Monstra nemají. Ale kdybych je držel vedle sebe v ruce, tak je možný, že bych změnil názor. Monstra budou asi trochu propracovanější. A taky jsou to moje první "pořádný" automaty, tak budu asi docela často čumět průhledem na strojek Monstra můžou mít i bílý ciferník EDIT: na strojek se zezadu nepodíváš, standardně maj plný dýnko Upraveno 23. prosince 2012 uživatelem financ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brownwld Odesláno 23. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2012 (upraveno) S těžkým srdcem... http://forums.watchu...p**-792285.html Ale přece nemůžu prodat svý první - bílý SS, abych koupil Samurai Orange Ti Upraveno 23. prosince 2012 uživatelem brownwld Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quest987 Odesláno 28. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2012 Seiko SNZE99 za hubičku 70dolcůklik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jakubisko Odesláno 28. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2012 REDy za 6500 liber PAM 312 za 4000 liber Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 28. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2012 89.995,- USD Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
USER47 Odesláno 28. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2012 No to je hnus, velebnosti... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se