Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Tak opět Aukro - tedy levá. Hodinky byly vydraženy za 51.000 a opět jsou znovu v prodeji,

stejný prodejce a le tentokráte to zkouší prodat o 25.000 dráž. A já měl alespoň chvíli

pocit, že už je to normální aukce, bez levoty. Jsem naivní :(

Taky jsem to sledoval. Divim se ze to aukro trpi kdyz je to poruseni jejich OP

Odesláno

Jim je to šumák, hlavně že prodejce odvede patřičný bakšiš za poplatky a čím dráž prodá, tím tučnější provize bude. Sám mám stejnou zkušenost - celkem velký prodejce, podvodník, měl 3 účty, ze kterých si přihazoval. Když jsem na to upozornil, tak se samozřejmě nic nestalo a ještě jsem pak dostal drškovou, když jsem se zeptal, co s tím teda udělali, že mi "do jejich interního šetření nic není"

Odesláno (upraveno)

Prostě Aukro. Kupovat tam Rolexky je jen pro opravdu odvážný borce :D.

Upraveno uživatelem Cyber
Odesláno

Vídeňský Schwoedt ( http://www.schwoedt.com/kontakt.html ) 50-70% na starší skladovky Zenith, Ebel, Eterna, Movado, Zodiac, i nějaké dámské Hujery a Omegy jsem tam zahlédl... Z pánských Zenithů nějaké Heritage, Captain, El Primero a jedny Defy Xtreme, od Ebelu už je toho víc, dámských všech značek spousta (v těch se dá vybrat dobře). Většinou jsou to imho 2-3 roky staré skladovky, 50% mají i na NOS full-gold.

Odesláno (upraveno)

To je bastl nebo fejk?

fik, rekl bych...

na perle chybi ten frame, rucky maji divnou barvu, a ten skladany tah? a to pouzdro - je divny, ze by nebylo lesteny vzhledem k urovni 'pouziti' cifru a rucek'

nebo z opratrnosti, rekmene se lidova tvorivost :)

Upraveno uživatelem IzTaPa
Odesláno

Jim je to šumák, hlavně že prodejce odvede patřičný bakšiš za poplatky a čím dráž prodá, tím tučnější provize bude. Sám mám stejnou zkušenost - celkem velký prodejce, podvodník, měl 3 účty, ze kterých si přihazoval. Když jsem na to upozornil, tak se samozřejmě nic nestalo a ještě jsem pak dostal drškovou, když jsem se zeptal, co s tím teda udělali, že mi "do jejich interního šetření nic není"

To je fakt, ja jsem je upozorńoval, že tam někdo prodává padělek Maurice Lacroix za cc 4 tis, ještě to tam i piše a nic se nestalo. Vysí to tam už několik týdnu.

Odesláno

fik, rekl bych...

na perle chybi ten frame, rucky maji divnou barvu, a ten skladany tah? a to pouzdro - je divny, ze by nebylo lesteny vzhledem k urovni 'pouziti' cifru a rucek'

nebo z opratrnosti, rekmene se lidova tvorivost :)

A to sis nevsiml jeste te korunky :-)

Odesláno

Zdravím vespolek.

Rád bych vás požádal o radu, respektive posouzení jednoho německého internetového obchodu.

Jedná se o www.nobeluhrenshop-riske.de

Jsem ve fázi výběru svých prvních nových automatů - cenově tak do 20tis.

Vždycky se mi líbily Maurice Lacroix, už od dob středoškolských, kdy jsem si jednou ze zvědavosti přinesl domů jejich tištěný katalog a kochal se.

Ceny mě tenkrát šokovaly, ale řekl jsem si, až budu velkej a bohatej...

Velkej už jsem, ale finanční limit je vcelku jasnej.

Nechci se vracet zpět ke Quarzu a tak mě na německém e-bayi zaujal výše uvedený e-shop.

Přímo na jejich e-shopu nabízí od Morice Lacroix : Les Clasiques: LC6017-pvy01-730

viz  http://www.nobeluhrenshop-riske.de/testkategorietest/ORG-MAURICE-LACROIX-Herrenuhr-classic-automatik-limited-edition-neu.html

Je to prý nějaká limitovaná edice, takže přesný typ jsem na Koscomu nenašel, ale podobné modely z této řady se pohybují od 27 - 34tis.

Takže mě německá cenovka 800 Euro zaujala.

Máte někdo zkušenost s témto e-shopem?

Vyplatí se do toho jít?

Děkuji všem za názor a zdravím.

JR

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...