Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Dobrý večer, nevím, kam zadat dotaz, proto ho dávám sem. Pokud jsem zde špatně, omlouvám se. Známý nabízí hodinky Šturmanskie, dědictví po otci, přesné označení typu neznám. Nejsou to původní šturmanskie, ale novovýroba. Na netu jsem nenašel moc informací, respektive našel jsem tolik různých variant, cen i varování před padělky, že jsem z toho jelen. Chce za ně 5000kč. Je to dobrá cena? Děkuji za odpověď. Měly by to být tyto:

sturm1.jpg

sturm2.jpg

a tady jsem našel nějaký link: http://www.oversizedwatch.net/2008/02/sturmanskie-chronograph-gagarin-series.html

Odesláno (upraveno)

Dnes na Tchibo černý tele 22mm se stěžejkama plus vystěžejkovávač 99.- pošta grátis.

Upraveno uživatelem saida
Odesláno

Dnes na Tchibo černý tele 22mm se stěžejkama plus vystěžejkovávač 99.- pošta grátis.

Díky moc, objednáno :) jsem zvědavej na kvalitu, snad to aspoň schvílu vydrží

Odesláno

Díky moc, objednáno :) jsem zvědavej na kvalitu, snad to aspoň schvílu vydrží

Taky jsem to vzal ,že chci zkusit vybubákovávač za 99.

Odesláno (upraveno)

Kdyby mel nekdo zajem o vintazni mechaniky s budikem, tady jsou jedny na prodej. Chvilku jsem nad nimi uvazoval, jsou moc hezke, ale nenosil bych je, tak mozna udelaji radost nekomu jinemu. A jsou zatim za super cenu cca 550,- Kc a je par hodin do konce...

http://pages.ebay.com/link/?nav=item.view&id=201109525708&alt=web

Upraveno uživatelem JaRooN
Odesláno

Kdyby mel nekdo zajem o vintazni mechaniky s budikem, tady jsou jedny na prodej. Chvilku jsem nad nimi uvazoval, jsou moc hezke, ale nenosil bych je, tak mozna udelaji radost nekomu jinemu. A jsou zatim za super cenu cca 550,- Kc a je par hodin do konce...

No jo, jenže značka nic moc, k tomu poštovné přes louži...za mě je lepší číhat na aukru na pěkné Poljotky, které se dají za 500 ve fajn stavu pořídit taky a designově se mi líbí více! :) 

il_fullxfull.275485326.jpgpoljot-alarm18a.jpg

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...