Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
  V 19. 12. 2016 v 21:17, Petr72 napsal:

Skusim inu temu! Chlapi mate niekto realnu zkušenost z obchdnikom

Plus Watch - Luxury Watches

Via Antica Arischia

67100 L'Aquila

Itálie

Mam tam vykukane eberhardy

Jo a všecko v poho. Klasika - SEPA platba predem a za 2 dny hodinky na ruce, tusim, ze v pondeli sel prvni majl a ve ctvrtek byly hodinky u me - vezlo to DHL. Jinak ma pres 1000 trusted checkoutu, pokud se*es v kútě, jak se u nas rika... :)

Odesláno
  V 19. 12. 2016 v 18:38, Henry7 napsal:

Já jsem rozhodnutý chtěl bych výhodný kup a je mi jedno co to bude ( cena 200 - 350 usd ) nové z nějakého e-shopu USA , proto se ptám tady odborníků co se o hodinky zajímají .

A jaký to má smysl prosím tě? Snad si kupujeme hodinky podle toho, jestli se nám líbí ne? :D

Ale když jsme u toho, Kid ti psal Invicty, jo ty jsou přesně pro tebe, větší rádoby slevy asi na nic jiného nejsou, hodně štěstí :D

Odesláno
  V 20. 12. 2016 v 7:43, Bells napsal:

A jaký to má smysl prosím tě? Snad si kupujeme hodinky podle toho, jestli se nám líbí ne? :D

Ale když jsme u toho, Kid ti psal Invicty, jo ty jsou přesně pro tebe, větší rádoby slevy asi na nic jiného nejsou, hodně štěstí :D

Díky hledal jsem je na ashford a nenašel , můžeš mi napsat kde je mám hledat ?
Odesláno

:lol2: :lol2: ach jo, já to vzdávám

No nic, předepíšu ti tu konverzaci předem...

-> Kde je mám hledat?

-> Třeba google, určitě by ti pak vyjelo http://www.jomashop.com/invicta.html

-> Aha je to dobrý eshop?

-> Ano je OK

-> Jsou ty hodinky dobré?

-> Ne nejsou, ale chceš co největší slevu

-> Nějaký další eshop?

V tu chvíli už volám Falca, že se chci proletět, protože ta pohádka je skutečná, Never ending story fakt existuje :D

Odesláno
  V 20. 12. 2016 v 9:31, Bells napsal:

-> Kde je mám hledat?

-> Ano je OK

-> Nějaký další eshop?

V tu chvíli už volám Falca, že se chci proletět, protože ta pohádka je skutečná, Never ending story fakt existuje :D

Parádní, jen se děsím toho, co sedmej Jindra ještě vymyslí... :lol2:

Odesláno
  V 20. 12. 2016 v 9:31, Bells napsal:

-> Kde je mám hledat?

-> Ano je OK

-> Nějaký další eshop?

Jo ty jsem viděl , ale poštovné 40 usd to se mi nevyplatí za takové jako trochu šmejdy . Ale každopádně díky.
Odesláno
  V 20. 12. 2016 v 11:21, Henry7 napsal:

Hřejivé jablko , a je tu rubrika " Poraďte s koupí / výběrem " tak jsem se zeptal .

zeptat se můžeš, i ti rádi poradíme, ale musíš u toho občas přemýšlet...

Odesláno

Aha never ending story pokračuje...

Tentokrát je problém poštovné, to mě napadlo...

Ano poštovné se většinou platí no, jak zvláštní, nevadí i na to je řešení a mělo mě to napadnout dřív, počkej si....Jasně ideální je pro tebe Aliexpress, poštovné zdarma a hodinky tam taky mají a za ceny, které jinde nejsou :lol2: :lol2:

Možnosti jsou vyčerpané, dál už fakt nevím jak ti pomoct :D Každopádně už ti zbývá jen 5x podat nějaký dotaz a můžeš nám i něco nabídnout, jen si teda budeš muset ještě 5 měsíců počkat, ale já se na to těším :D

Odesláno
  V 20. 12. 2016 v 9:36, siwi napsal:

Jsem si poprskal tablet, Michale :D To se ti fakt povedlo.

Sorry kámo, ale jako jo, je s ním fakt sranda! :D

V 20. 12. 2016 v 11:08, Frostie napsal:

Parádní, jen se děsím toho, co sedmej Jindra ještě vymyslí... :lol2:

Na to bohužel nemáme kapacitu, i když jsem mu vyčerpal hned několik dotazů najednou, tak přišlo něco dalšího, já už fakt nevím :D

V 20. 12. 2016 v 11:48, Bert napsal:

Nepřišel už pomalu čas vyhlásit vítěze soutěže "Magor roku 2016" ? Líbí se mi Henryho tah na bránu ..... :-)

On tam ten míč dokope, musíme mu věřit! :D

Odesláno

Na začátku jsem se ptal potřebuji poradit s koupí hodinek cena 100 - 300 usd a aby to byla výhodná koupě + pánské , našel jsem zde dva prověřené eshopy Jomashop ( postovne 40 usd )a Ashford ( poštovné od 100 usd zdarma ) no a čekal jsem že kdo si tam něco koupil nebo tomu trochu rozumí mi poradí a každý přeci hledá výhodnou koupi kdybych ji nehledal a byl v jiné situaci tak půjdu v Praze do Pařížské ulice a vyberu si něco co se mi líbí.

Odesláno
  V 20. 12. 2016 v 11:52, Bells napsal:

Sorry kámo, ale jako jo, je s ním fakt sranda! :D

Na to bohužel nemáme kapacitu, i když jsem mu vyčerpal hned několik dotazů najednou, tak přišlo něco dalšího, já už fakt nevím :D

On tam ten míč dokope, musíme mu věřit! :D

Však jo, velký dík za tvoji obsáhlou rešerši. Také věřím, že nás Jindra ještě zaskočí. Asi moc sněžilo, no...

Odesláno
  V 20. 12. 2016 v 11:53, Henry7 napsal:

Na začátku jsem se ptal potřebuji poradit s koupí hodinek cena 100 - 300 usd a aby to byla výhodná koupě + pánské , našel jsem zde dva prověřené eshopy Jomashop ( postovne 40 usd )a Ashford ( poštovné od 100 usd zdarma ) no a čekal jsem že kdo si tam něco koupil nebo tomu trochu rozumí mi poradí a každý přeci hledá výhodnou koupi kdybych ji nehledal a byl v jiné situaci tak půjdu v Praze do Pařížské ulice a vyberu si něco co se mi líbí.

Ok tak naposled, protože už fakt nevím co ti ještě říct. Dostal jsi tady spoustu reakcí, ale problém je, že na každou reakci jsi našel "něco", tak já nevím, nelíbí se ti cena, sleva, poštovné, eshop, země, poloha planet, kdo ví co ještě, nedokážu vymyslet všechno co se ti honí hlavou, fakt nevím prostě, ať ti kdokoliv napíše cokoliv, tak to bude pořád dokola....

Já končím, už je to akorát plevelení vlákna, které je primárně určeno k trošku jinému účelu.

Odesláno
  V 20. 12. 2016 v 11:53, Henry7 napsal:

... a každý přeci hledá výhodnou koupi kdybych ji nehledal a byl v jiné situaci tak půjdu v Praze do Pařížské ulice a vyberu si něco co se mi líbí.

Ano, tvá situace je skutečně nezáviděníhodná. Kdybys byl v jiné situaci, třeba bys věděl, co sháníš, a pak by bylo všechno mnohem jednodušší. A abych ti to ještě zkomplikoval, je znám i případ, kdy si člověk koupil drahé hodinky na Jomashopu, přišel k AD, aby mu upravil tah, a ten mu sdělil, že jeho hodinky jsou sice velice zdařilý, ale fake. 

Řešením pro tebe je zajít na tržnici k Vietnamcům, koupit Rolexy za 2 stovky. Budeš vědět, co kupuješ, a ještě ušetříš. 

Jinak mi totiž není vůbec jasný tvůj postoj. Proč vlastně sháníš hodinky, když ani nemáš představu, co vlastně chceš, a jediným kritériem pro tebe je, aby to byla výhodná koupě? To jako chceš chodit po známých a říkat: "Koukněte, jaké mám hodinky! Normálně stojí 300 dolarů, ale já je sehnal za 100 a ani poštovné jsem neplatil. To jsem šikovný, že jo? Chvalte mě. A vůbec vám neřeknu, kde jsem je koupil, páč byste je chtěli taky a já už bych pak nebyl za borce."  Nebo se pletu?

Odesláno

Siwi to se pleteš , psal jsem že hodinky kvalitní na nošení mám , špičkové na parádu a potěšení také a prostě jsem chtěl zkusit něco koupit z e-shopu z USA proto ta cena 100 - 300 usd abych případně o moc nepřišel a tady mi podradil jen jeden člověk ty Invicta za to mu děkuji jinak jste měli samé narážky atd. ale chápu to proč by měl někdo nekomu radit .

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...