Pavel87 Odesláno 11. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2022 před 1 hodinou, Plattfuss napsal: už som im poslal nové nech to prehodia... Kolik ti zaplatili za autorská práva? Je to moc krásné. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mironfs Odesláno 17. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu 2022 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DarylVanHorne Odesláno 20. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2022 Boldr má Black Friday a ETA Valjoux za 27tis je dle mě naprosto luxusní nabídka. https://www.boldrsupply.co/collections/black-friday/products/odyssey-regatta Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mironfs Odesláno 22. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2022 (upraveno) https://www.lidl.sk/p/auriol-box-na-hodinky/p100341439 Mam doma ked nebolo v akcii a myslim ze za tie prachy super Upraveno 22. listopadu 2022 uživatelem mironfs Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nazdarhodiny Odesláno 23. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. listopadu 2022 Yema v kikstarteru nabizi vylepsenou verzi Wristmasteru s francouzskym inhouse s malym rotorem za EUR1.500. Ja do toho sel. Nejake cteni o kalibru najdete zde https://monochrome-watches.com/yema-wristmaster-micro-rotor-limited-edition-made-in-france-manufacture-movement-kickstarter-hands-on-review-price/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 23. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. listopadu 2022 Tak do toho di a pak se pochlub.. jinak jo, za 1,5k asi slušný, nicméně jsem zvědav, jak moc bude pak reálná ta "standardní" cena 3k. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 23. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. listopadu 2022 Jako já jsem nad nima hodně uvažoval, ten kalibr se mi fakt líbí, ale luneta už míň, no a když tam k uváděný ceně ještě v rámci EU napočítaj dph, tak jsem to vzdal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nazdarhodiny Odesláno 23. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. listopadu 2022 před 9 minutami, Micey napsal: Tak do toho di a pak se pochlub.. jinak jo, za 1,5k asi slušný, nicméně jsem zvědav, jak moc bude pak reálná ta "standardní" cena 3k. Jestli za tu cenu vubec zbydou na prodej . Je to limitka 1948ks (rok zalozeni) a 1364 uz je pryc. Ja jsem mezi nima, delivery je cerven-zari. Tak snad do pristich vanoc prijdou. A urcite vam je pak rad vyfotim. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 23. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. listopadu 2022 Jasan, tak držim palce ať je máš co nejdřív, určitě je to zajímavej počin. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Campino Odesláno 23. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. listopadu 2022 V 20. 11. 2022 v 10:45, DarylVanHorne napsal: Boldr má Black Friday a ETA Valjoux za 27tis je dle mě naprosto luxusní nabídka. https://www.boldrsupply.co/collections/black-friday/products/odyssey-regatta Cena fajn, ale zas je to kus železa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spongebob Odesláno 23. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. listopadu 2022 před 16 minutami, Campino napsal: Cena fajn, ale zas je to kus železa Jojo budou to "futrovky" . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Campino Odesláno 23. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. listopadu 2022 Právě teď, Spongebob napsal: Jojo budou to "futrovky" . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 23. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. listopadu 2022 Pozor! Neplest si “futrovky” a “furtovky”! I kdyz vlastne z tech prvnich se stavaj casto ty druhe, protoze kdo by koupil hodinky ojebany o futra… Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lookyn Odesláno 24. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. listopadu 2022 (upraveno) před 20 hodinami, Spongebob napsal: Jojo budou to "futrovky" . Já teda nevim, ale když už rukou beru futra, tak je mi přece jedno, jestli mám na zápěstí navíc 18mm nebo jen 5mm Každý dveře, futra, zúžený průchod prostě dávám ruku před sebe nebo za záda Jinak ty BOLDRy jsou za mě fakt krásný hodinky Upraveno 24. listopadu 2022 uživatelem Lookyn doplnění Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baltimore1 Odesláno 24. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. listopadu 2022 V 22. 11. 2022 v 15:26, mironfs napsal: https://www.lidl.sk/p/auriol-box-na-hodinky/p100341439 Mam doma ked nebolo v akcii a myslim ze za tie prachy super Taktiež som tomu dal šancu za tu cenu, ale asi by som teraz objednaval už oen väšiu verziu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MaaBe Odesláno 24. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. listopadu 2022 V 20. 11. 2022 v 10:45, DarylVanHorne napsal: Boldr má Black Friday a ETA Valjoux za 27tis je dle mě naprosto luxusní nabídka. https://www.boldrsupply.co/collections/black-friday/products/odyssey-regatta Vo mne dosť evokuju Casio Edicice aj keď v takom luxusnejšom prevedení Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr4612 Odesláno 24. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. listopadu 2022 (upraveno) Nevím zda jste to zaznamenali, ale pro toho kdo si nevšiml posílám tip. Bechyně má Black friday slevu 40% na Rado a i nějaké Longines. Červené GOLDEN HORSE vypadají moc hezky, jen škoda, že jsou tak malé. Upraveno 24. listopadu 2022 uživatelem petr4612 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lookyn Odesláno 25. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2022 před 12 hodinami, petr4612 napsal: Nevím zda jste to zaznamenali, ale pro toho kdo si nevšiml posílám tip. Bechyně má Black friday slevu 40% na Rado a i nějaké Longines. Červené GOLDEN HORSE vypadají moc hezky, jen škoda, že jsou tak malé. Jen tě doplním, co vše je momentálně u Bechyněho v akci vybrané Longines sleva 25-40% vybrané Zenith sleva 25% všechny Rado (až na jedny) sleva 40% vybrané Balmain sleva 60% vybrané Tissot sleva 25% Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartinJel Odesláno 25. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2022 Na Helveti mají také slevy v akci Black Friday. Píšou až 50% tak koukněte Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Willie McBride Odesláno 25. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2022 (upraveno) okrem iného Zenithy za hubičku ... https://www.wdl.sk/akcia/?discount=1&sort=4 Upraveno 25. listopadu 2022 uživatelem Willie McBride Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se