Přejít na obsah

Legenda F 91W

šíma

Doporučené příspěvky

Já jsem je měl taky jako otloukánky, ale potom co jsem zjistil že mně dělají jen +1sec/měsíc, tak už se k nim chovám s respektem :)

Já ani nevím, kolik udělají. Jenom vím, že jdou do plusu. Když je vytáhnu, vynuluju vteřiny podle mobilu a je to. Každopádně minutu nepřekročily a ro jsem je měl v šupleri asi dva týdny nejdýl

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• po 4 týdnech...
  • po 2 týdnech...

Koupil jsem si je uz pred case jako hodinky na praci, sport, k montovani auta atp., protoze druhe jsou Prim Televize a ty se nesmej znicit. 

Kdyz jsme ted jeli na dovcu k mori, tak opet padla volba na digi, pripadna kradez nebo poskozeni morem atp. by me nebolela.

A fakt vydrzely v pohode. Fotka nekvalitni z akcni kamery, odplavaly se mnou cely tyden s deckama v mori - nesmrtelny  :wub:

Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se.

Odkaz ke komentáři

Návštěvník Chilliluk

Taky už jsem je měl, ale budu si je muset snad zase pořídit - hodinky za pár korun, které udělají radost tím, že fakt fungují a dá se na ně spolehnout, přitom se o ně člověk nemusí ani trochu bát...

Odkaz ke komentáři

a hlavně, všechny, které jsem měl, byly bez výhrad podrobeny frostie-testu v plném, nezkráceném rozsahu, který zvládly bez jakýchkoliv zaváhání. Přesnost byla dosahována v měsíčním intervalu +3 až + 10 sec.

Odkaz ke komentáři

Absolutně nechápu, proč zrovna pod označením F-91W se staly nesmrtelné. Přitom bylo plno obdobných a lepších "F" a "W". Odolnější pouzdro, tvrzené sklo.... Několik typů navíc bylo úplně stejných, např. F-98W nebo F-99W. Ale vyrábí se pořát tuty...

Odkaz ke komentáři

Absolutně nechápu, proč zrovna pod označením F-91W se staly nesmrtelné. Přitom bylo plno obdobných a lepších "F" a "W". Odolnější pouzdro, tvrzené sklo.... Několik typů navíc bylo úplně stejných, např. F-98W nebo F-99W. Ale vyrábí se pořát tuty...

myslím, že jeden z hlavních důvodů je výrobní a nákladová primitivnost a nenáročnost....

Odkaz ke komentáři

Můžeme o tom vést spory, můžeme s tím nesouhlasit, ale to je tak všechno, co se proti tomu dá dělat.

Odkaz ke komentáři

Návštěvník Chilliluk

Také si myslím, že to bude hodně o tom. A ještě mi přijde, ačkoli mám rád F-91W, že když se to tak vezme, tak třeba takové DW-290 jsou sice dražší hodinky, ale v porovnání cena/výkon jsou určitě stejně dobré, ne-li lepší...a tak slavné rozhodně nejsou...ale prostě už nejsou tak neuvěřitelně levné, pro nás je to možná těžko představitelné, rozdíl několik stovek není pro nás zásadní, ale pro spoustu lidí v některých oblastech světa to může hrát podstatnou roli.

Odkaz ke komentáři

pro nás je to možná těžko představitelné, rozdíl několik stovek není pro nás zásadní, ale pro spoustu lidí v některých oblastech světa to může hrát podstatnou roli.

přesně tak. jsou to vlastně asi nejlevnější značkové hodinky na světě a jsou známé ve všech, s prominutím, prdelích světa. buďme rádi, že si můžeme dopřát dw290, nebo géčka, nebo seika, nebo rolády (tam už jak kdo  :D)

oblíbil jsem si w-740, což je light verze dw290, mají supr retrofuturistickej vzhled.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...