Jerryl Odesláno 5. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. června 2023 Říkám si, proč to sem dává? dodrbaný Casia. A ejhle GASIQ Chápu, že se vyplatí fejkovat Rolexy, ale tohle? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jerryl Odesláno 8. dubna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2024 Konečně jsem se dočkal zásilky až z dalekého orientu. Nový černočerný kovový tah na F-91, protože jejich originální gumák mi vůbec nesedí. Hodinkám ten tah vysloveně sedí a dostaly úplně nový, dospělejší vzhled. P.S. Také se vám to stává? Měním tah a vím to už dopředu a stejně se mi to stane. Při vycvakávání stěžejky najednou frnk a stěžejka je pryč. Ještě slyším, kam dopadla, ale je úplně v píči a už nejde najít. Říkal jsem si, že kdyby proti mě nebyla zeď, tak určitě dolítne až do Vltavy. Někde musí určitě existovat stěžejkové nebe, kde mají stěžejky svobodu a kde se nemusejí cítit pod tlakem a neustále v tahu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kolky87 Odesláno 8. dubna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2024 nápodobne s tými stežejkami. Viem, že sú niekde tam, ale oni nie sú Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lisky Odesláno 8. dubna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2024 před 5 hodinami, Jerryl napsal: Konečně jsem se dočkal zásilky až z dalekého orientu. Nový černočerný kovový tah na F-91, protože jejich originální gumák mi vůbec nesedí. Hodinkám ten tah vysloveně sedí a dostaly úplně nový, dospělejší vzhled. P.S. Také se vám to stává? Měním tah a vím to už dopředu a stejně se mi to stane. Při vycvakávání stěžejky najednou frnk a stěžejka je pryč. Ještě slyším, kam dopadla, ale je úplně v píči a už nejde najít. Říkal jsem si, že kdyby proti mě nebyla zeď, tak určitě dolítne až do Vltavy. Někde musí určitě existovat stěžejkové nebe, kde mají stěžejky svobodu a kde se nemusejí cítit pod tlakem a neustále v tahu Často sa mi sníva tento strašidelný sen Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jerryl Odesláno 10. dubna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. dubna 2024 Schovávám v šupleti už několik let tuto dvojici s tím, že původně jich bylo víc. Pár jsem jich rozdal, jenže pak jsem zjistil, jak dobré jsou to hodinky a usoudil jsem, že sám mám málo Jde mi o to, jak je skladovat, protože když jsou v chodu, tak se jejich modul opotřebovává stejně, jako na ruce. Vyndali byste baterku ven nebo srát na to? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 11. dubna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna 2024 Já bych nic nevyndaval. Baterka tam vydrží 7 let, nejspíš i víc, tak pak bych jí možná vyměnil. Sám mám jedny (jen jedny ) asi od roku 1992, na ruku je vezmu výjimečně, ale baterku jim měním. Dětem u těch jejich měním řemínky. Nebo se z toho chystáš mít investiční Casia? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jerryl Odesláno 11. dubna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna 2024 (upraveno) Investiční f-91w, tak to je moc dobrý nápad! Od doby, co jsem je koupil vyrostla jejich cena asi o 40% a kdo ví, kde se to zastavi? Mimochodem víte, že nosíte dětský hodinky? Upraveno 11. dubna 2024 uživatelem Jerryl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jerryl Odesláno 25. srpna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. srpna 2024 Novinka ze světa Casio - nový čistý dizajn F91 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
papun Odesláno 26. srpna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. srpna 2024 No jestli to má nahradit i ty původní, tak to je průser. To ta tvá investiční pobídka o příspěvek víš má teď vážný význam. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jerryl Odesláno 26. srpna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. srpna 2024 Taková zrůdná myšlenka mě ani nenapadla. Předpokládám, že původní řada zůstane spolu s novou ve výrobě. Pokud ne, tak z nich udělám trezorovky 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jeanda Odesláno 18. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2024 Ahoj, mám dotaz na odborníky. Dají se u plastových Casio s pevnými osičkami (F-91, W-59 apod.) použít klasické stěžejky? Případně pokud ne, tak proč? A u pokovených (A158...) jsou stěžejky? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jerryl Odesláno 18. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2024 U F91 jsou vlastní zacvakávací osičky a klasické stěžejky se úplně použít nedají, protože by jejich konce pravděpodobně koukaly dírkou ven. Ale na přechozí stránce jsem dal fotku upravených stěžejek ( rozuměj zkrácených ), se kterými již delší dobu bez potíží funguji. Casio a158 mají stěžejky normální. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se