Přejít na obsah

Legenda F 91W

šíma

Doporučené příspěvky

• po měsících...

Konečně jsem se dočkal zásilky až z dalekého orientu. 

Nový černočerný kovový tah na F-91, protože jejich originální gumák mi vůbec nesedí.

Hodinkám ten tah vysloveně sedí a dostaly úplně nový, dospělejší vzhled.

IMG_1028.thumb.jpeg.35a31460635485a8b47433e4689098df.jpeg

IMG_1031.thumb.jpeg.37c4fd3a983846b82cf49dac10b7f5c2.jpeg

P.S. 

Také se vám to stává?

Měním tah a vím to už dopředu a stejně se mi to stane. Při vycvakávání stěžejky najednou frnk a stěžejka je pryč. Ještě slyším, kam dopadla, ale je úplně v píči a už nejde najít. Říkal jsem si, že kdyby proti mě nebyla zeď, tak určitě dolítne až do Vltavy.

Někde musí určitě existovat stěžejkové nebe, kde mají stěžejky svobodu a kde se nemusejí cítit pod tlakem a neustále v tahu 😂

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 5 hodinami, Jerryl napsal:

Konečně jsem se dočkal zásilky až z dalekého orientu. 

Nový černočerný kovový tah na F-91, protože jejich originální gumák mi vůbec nesedí.

Hodinkám ten tah vysloveně sedí a dostaly úplně nový, dospělejší vzhled.

IMG_1028.thumb.jpeg.35a31460635485a8b47433e4689098df.jpeg

IMG_1031.thumb.jpeg.37c4fd3a983846b82cf49dac10b7f5c2.jpeg

P.S. 

Také se vám to stává?

Měním tah a vím to už dopředu a stejně se mi to stane. Při vycvakávání stěžejky najednou frnk a stěžejka je pryč. Ještě slyším, kam dopadla, ale je úplně v píči a už nejde najít. Říkal jsem si, že kdyby proti mě nebyla zeď, tak určitě dolítne až do Vltavy.

Někde musí určitě existovat stěžejkové nebe, kde mají stěžejky svobodu a kde se nemusejí cítit pod tlakem a neustále v tahu 😂

Často sa mi sníva tento strašidelný sen😆

Odkaz ke komentáři

IMG_1032.thumb.jpeg.e899a667852696b168ed5802d2d58698.jpeg

Schovávám v šupleti už několik let tuto dvojici s tím, že původně jich bylo víc. Pár jsem jich rozdal, jenže pak jsem zjistil, jak dobré jsou to hodinky a usoudil jsem, že sám mám málo 😂

Jde mi o to, jak je skladovat, protože když jsou v chodu, tak se jejich modul opotřebovává stejně, jako na ruce.

Vyndali byste baterku ven nebo srát na to?

Odkaz ke komentáři

Já bych nic nevyndaval. Baterka tam vydrží 7 let, nejspíš i víc, tak pak bych jí možná vyměnil. Sám mám jedny (jen jedny :D) asi od roku 1992, na ruku je vezmu výjimečně, ale baterku jim měním. Dětem u těch jejich měním řemínky. Nebo se z toho chystáš mít investiční Casia? :D

Odkaz ke komentáři

Investiční f-91w, tak to je moc dobrý nápad! Od doby, co jsem je koupil vyrostla jejich cena asi o 40% a kdo ví, kde se to zastavi? 😂

Mimochodem víte, že nosíte dětský hodinky?

IMG_1037.thumb.jpeg.f5cb17602c3ddfb3f8b66174ea2a7181.jpeg

Upraveno uživatelem Jerryl
Odkaz ke komentáři

• po měsících...
  • po měsících...

U F91 jsou vlastní zacvakávací osičky a klasické stěžejky se úplně použít nedají, protože by jejich konce pravděpodobně koukaly dírkou ven.

Ale na přechozí stránce jsem dal fotku upravených stěžejek ( rozuměj zkrácených ), se kterými již delší dobu bez potíží funguji.

Casio a158 mají stěžejky normální.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...