antitomas Odesláno 27. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. června 2019 kdo by mi udělal maketu mého Stara, rozpětí cca 20 cm, šlo by jen o model na podstavci na poličku. Pochopitelně za úplatu. Nevíš o někom?Doporucuju dat si poptavku na modelforum.cz, obcas se tam neco podobnyho objevi... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
polifka Odesláno 27. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. června 2019 Ivan Lelák:zkus na Modelforu oslovit Martina Decarli (mail jsem někde zasel). Modely dělá nejen plastikové, viděl jsem od něho i krásné "dřeváky". On to prostě umí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
F.B. Odesláno 27. června 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 27. června 2019 lub - v Hořicích jsem létal začátkem 90. let, pěkné letiště. Ale když píšeš o RC modelech - sháním někoho, kdo by mi udělal maketu mého Stara, rozpětí cca 20 cm, šlo by jen o model na podstavci na poličku. Pochopitelně za úplatu. Nevíš o někom?Kvalitne modely robia tuto chlapci z Brazilie:https://instagram.com/aerogigante Ale aj tito Cesi nam ponukali modely: http://shop.hphmodels.cz/en/ F. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ivan Lelák Odesláno 28. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. června 2019 (upraveno) F.B. - rád si to nechám udělat v ČR, s HPH models jsem komunikoval, dělají nádhernou práci a kdysi jsme s nimi trochu spolupracovali i v oblasti UL, ale upřímně, takovou raketu za model Stara na poločku fakt nedám. Tak mne napadl nějaký modelář, který staví nelétající makety a nebo i třeba létající, holt by to udělal menší, bez motoru, serv a přijímače. A ještě bych mu za to zaplatil. polifka atd. - díky za tip na modelforum, to vypadá zajímavě. Upraveno 28. června 2019 uživatelem Ivan Lelák Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cyril Odesláno 28. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. června 2019 F.B. - rád si to nechám udělat v ČR, s HPH models jsem komunikoval, dělají nádhernou práci a kdysi jsme s nimi trochu spolupracovali i v oblasti UL, ale upřímně, takovou raketu za model Stara na poločku fakt nedám. Tak mne napadl nějaký modelář, který staví nelétající makety a nebo i třeba létající, holt by to udělal menší, bez motoru, serv a přijímače. A ještě bych mu za to zaplatil. polifka atd. - díky za tip na modelforum, to vypadá zajímavě.Mě vyřezal model mýho ULL místní člen Eman. Je to šikovnej řezbář a kámoš. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ivan Lelák Odesláno 30. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. června 2019 Cyril - ten je krásnej!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
F.B. Odesláno 30. července 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 30. července 2019 Nejake tie fotky z 50.rocnika OSHKOSH. Uzasny zazitok, urcite odporucam...skvele po vsetkych strankach. Ci uz ako vystavovatel, alebo klasicky navstevnik - uzil som si oboje. Nic ako OSH proste nie je. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ivan Lelák Odesláno 5. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. srpna 2019 Včera jsme s Dášou zalétli za výborným kamarádem (a váženým členem tohoto fóra) a jeho rodinou do Prostějova. Let tam byl za odměnu, zpátky mraky trochu zhoustly a ztmavly, což mělo vliv na větší výskyt stoupáků a klesáků, 2x jsme i zmokli, poprvé jen pár kapek u Ústí n.O., podruhé při přistání doma. Cestou tam lehce foukalo do zad a těch 110 km jsme dali průměrem 160 km/h i s pojížděním, cestou zpátky funělo proti nám a průměr byl jen 130 km/h, i když jsem "topil" 170-180 km/h. Do toho turbulence, Dáša si to asi moc neužívala, ale chovala se profesionálně a fotila, za mne to byl super výlet, i když se muselo i trochu makat. je Díky Cyrile! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cyril Odesláno 5. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. srpna 2019 (upraveno) Včera jsme s Dášou zalétli za výborným kamarádem (a váženým členem tohoto fóra) a jeho rodinou do Prostějova. Let tam byl za odměnu, zpátky mraky trochu zhoustly a ztmavly, což mělo vliv na větší výskyt stoupáků a klesáků, 2x jsme i zmokli, poprvé jen pár kapek u Ústí n.O., podruhé při přistání doma. Cestou tam lehce foukalo do zad a těch 110 km jsme dali průměrem 160 km/h i s pojížděním, cestou zpátky funělo proti nám a průměr byl jen 130 km/h, i když jsem "topil" 170-180 km/h. Do toho turbulence, Dáša si to asi moc neužívala, ale chovala se profesionálně a fotila, za mne to byl super výlet, i když se muselo i trochu makat. je Díky Cyrile! double... Upraveno 5. srpna 2019 uživatelem Cyril Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cyril Odesláno 5. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. srpna 2019 (upraveno) Včera jsme s Dášou zalétli za výborným kamarádem (a váženým členem tohoto fóra) a jeho rodinou do Prostějova. Let tam byl za odměnu, zpátky mraky trochu zhoustly a ztmavly, což mělo vliv na větší výskyt stoupáků a klesáků, 2x jsme i zmokli, poprvé jen pár kapek u Ústí n.O., podruhé při přistání doma. Cestou tam lehce foukalo do zad a těch 110 km jsme dali průměrem 160 km/h i s pojížděním, cestou zpátky funělo proti nám a průměr byl jen 130 km/h, i když jsem "topil" 170-180 km/h. Do toho turbulence, Dáša si to asi moc neužívala, ale chovala se profesionálně a fotila, za mne to byl super výlet, i když se muselo i trochu makat. je Díky Cyrile! Díky za návtěvu kamaráde! Jinak v týdnu jsem také pár hodin nalétal.. Na foto Slezská Harta a Luhačovice. Upraveno 5. srpna 2019 uživatelem Cyril Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ivan Lelák Odesláno 7. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna 2019 Cyril - ty STOL éra maj něco do sebe. Je to jak s motorkama, jedna nestačí. Kdybys nebydlel tak daleko, mohli jsme si je navzájem půjčovat:-). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ivan Lelák Odesláno 16. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. srpna 2019 (upraveno) Polétání s kamarádem, motorkářem a velkým fandou a znalcem amerických multitoolů Leatherman. V kabině jsme si říkali - kdyby se něco po..., s Leathermanem to opravíme než dojde na nouzák:-). Roman seděl poprvé v životě v letadle a moc se mu to líbilo. Upraveno 16. srpna 2019 uživatelem Ivan Lelák Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ivan Lelák Odesláno 16. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. srpna 2019 Polétání s kamarádkou, měla narozky a tak dostala zážitek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 18. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. srpna 2019 Jak zaparkovat letku Boeingu v poušti https://www.forbes.cz/boeingy-uprostred-pouste-zapadaji-piskem-parkuji-jich-tam-stovky-a-dalsi-prileti/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 19. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. srpna 2019 CIAF 2019 se bliziPotvrzena technika - doufejme - jeste neni kompletni, uvidime...http://www.airshow.cz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
enslow Odesláno 19. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. srpna 2019 V poslednej dobe sú tie letecké dni v našich končinách veľmi slabé. Chýbajú displej piloti a ukážky sú zložené štandardne z ukážok ktoré si môže zaplatiť aj sukromná osoba na svoju svadbu. Miesto toho aby robili letecké dni každý druhý rok ako to robia rakušaci tak to je každým rokom slabšie a slabšie... CIAF taktiež veľká bieda. Tento rok to ešte ako tak zachránia dni nato. Ale aj tam je to tento rok slabé oproti minulému roku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ivan Lelák Odesláno 17. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. září 2019 (upraveno) Tak už mám od místního člena taky modýlek. Zdaleka není maketově dokonalej, ale přesto je nádhernej a navíc má duši a hovoří ke mně... Upraveno 17. září 2019 uživatelem Ivan Lelák Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vladar91 Odesláno 20. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. září 2019 Piloti mel bych dotaz, ted jsem na letisti videl jak ultralight tahne vetrone. Do vzduchu se mu moc nechtelo (aspon to tak pusobilo). Je to normalka? Jsem myslel ze na to musi byt nejake vetsi letadlo (treba zlin) tak me to prekvapilo. Odesláno z mého SM-G930F pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 20. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. září 2019 Jo. Jde to, a je to i schválené na některá éra. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom4 Odesláno 21. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. září 2019 (upraveno) Dny Nato Ostrava letos s parádním počasím, za chvíli vyrážíme foto z FB dny Nato Xeno, jsi letos? Upraveno 21. září 2019 uživatelem Tom4 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se