Arthur N. Odesláno 16. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2014 Měřil jste někdo přesnost strojků?Tak Vitovo 1963 po tydennim noseni perfektnich +3,4s/den, odkladany na noc dynkem dole. Dotahovany prubezne behem dne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
5etter Odesláno 16. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2014 Tak to je paráda. Kam se hrabe Švýcar. Hoď nějaké fotky, ať víme, jak jim to sluší na nové ruce :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AKUC Odesláno 5. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2017 pánové máte to ešte niekto ? oplatí sa do toho ísť ? vďaka za vaše názory ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 5. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2017 Já o nich stále přemýšlím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 5. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2017 Mel jsem je a spokojenost. Ani nevim, proc jsem je poslal dal. Doporucuju je. Vzal bych je klidne znovu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
daur Odesláno 16. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna 2017 Uvažuji nad Sea Gull-819,612. Chtěl jsem něco bez datumovky s ručním nátahem a 8 mm je paráda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pepyczek Odesláno 25. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července 2017 Kdo je všechno máte? Zajímalo by mě, na čem je nosíte, začínám o nich uvažovat, za tu cenu mi přijdou super :-). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brut12358 Odesláno 17. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. srpna 2017 Nedalo mi to a taky jsem koupil 38, nasadil aligátora a po dlouhé době budí na ruce pozornost. Povedený stroj . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AKUC Odesláno 17. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. srpna 2017 Nedalo mi to a taky jsem koupil 38, nasadil aligátora a po dlouhé době budí na ruce pozornost. Povedený stroj .tak super ale ukáž, som zvedavý, máš to so safirom ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brut12358 Odesláno 18. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. srpna 2017 tak super ale ukáž, som zvedavý, máš to so safirom ?Safír na 38 jsem neviděl. To vypouklé plexi je ale pěkné. U nás ve firmě, kde většina je chrononegramontá budí pozornost, Hodně tomu pomohl aligátor. Omlouvám se za foto ale mám po ruce pouze mobil . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AKUC Odesláno 18. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. srpna 2017 Máš to pekné, pekne sadnú a aligátor fakt ich povyšuje o level vyššie, tiež ich mám na zozname, teším sa na dalsie foto Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brut12358 Odesláno 18. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. srpna 2017 Zkoušel jsem na nich kde co ale zlatý aligátor je na nich nehezčí a nejlépe se nosí. Omlouvám se za další mobilovku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 18. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. srpna 2017 (upraveno) Jsou super, mám je tady v poptávce již delší dobu a bez úspěchu. Tak to tak vidím, že budu muset do novýchJinak,kde jsi kupoval Upraveno 18. srpna 2017 uživatelem Dokusan Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brut12358 Odesláno 18. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. srpna 2017 Taky jsem je hlídal ale rok a neměl jsem štěstí, tak jsem je koupil nové http://www.watchunique.com/seagull-1963.html . Měl jsem obavy ale vše proběhlo bez problému. Za 3 dny jsem je měl doma. Chodí bez problému, jediné co mi nesedne je titěrná korunka, blbě se to natahuje. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raskiscz Odesláno 5. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2018 Koupil bych verzi 42 mm, když tak napište zprávu, děkuji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eloga Odesláno 30. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2018 tohle se snad i dá koupit a nosit - bez sebezapření i případných předsudků....Vypadá to už na druhou fázi čínského hodinářského průmyslu. Tedy myslím, že už téměř přešli při volbě materiálu z plechu od rybích konzerv k poněkud sofistikovanějším technologiím, materiálů, designu a nakonec i marketingu. Takovýhle stroj se již může klidně měřit i s ruskými výrobky, od kterých původně pochází. Mě se o osobně zamlouvá jejich "čínský" výraz s jejich písmem. ale kupovat je nemíním.Další fáze nás teprve čeká, ale netuším, kdy se jim to podaří..... Co je ale pravděpodobně jisté, že použijí pro hodinářské výrobky své tradiční názvy - čínské budhistické literáty, medicínu a hodně pojmů z komunistických čínských dějin. Až bude k mání Lao-'c, tak možná. *** Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 30. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2018 Taky jsem je hlídal ale rok a neměl jsem štěstí, tak jsem je koupil nové http://www.watchunique.com/seagull-1963.html . Měl jsem obavy ale vše proběhlo bez problému. Za 3 dny jsem je měl doma. Chodí bez problému, jediné co mi nesedne je titěrná korunka, blbě se to natahuje.Tak nahoď foto. Chci je taky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 30. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2018 Panove, kdyby mel nekdo v planu objednavku, tak bych se pridal, prosim ( jsem tupej na objednavky za zahranici ). Uz jsem je mel a byla to parada. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 30. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2018 Tak až ke budeš prodávat, tak mi napiš :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 30. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2018 Tak až ke budeš prodávat, tak mi napiš :-DAle tak já ti je taky objednám, nebudeš ani první, ani poslední... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se