Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
  V 22. 11. 2014 v 21:06, Radim81 napsal:

Měřil jste někdo přesnost strojků?

Tak Vitovo 1963 po tydennim noseni perfektnich +3,4s/den, odkladany na noc dynkem dole. Dotahovany prubezne behem dne.

• Po letech...
Odesláno

Mel jsem je a spokojenost. Ani nevim, proc jsem je poslal dal.

Doporucuju je. Vzal bych je klidne znovu.

• po 2 týdnech...
  • po měsících...
  • po 4 týdnech...
Odesláno
  V 17. 8. 2017 v 14:28, brut12358 napsal:

Nedalo mi to a taky jsem koupil 38, nasadil aligátora a po dlouhé době budí na ruce pozornost. Povedený stroj  :rolleyes:  .

tak super ale ukáž, som zvedavý, máš to so safirom ?

Odesláno
  V 17. 8. 2017 v 16:15, AKUC napsal:

tak super ale ukáž, som zvedavý, máš to so safirom ?

Safír na 38 jsem neviděl. To vypouklé plexi je ale pěkné. U nás ve firmě, kde většina je chrononegramontá budí pozornost, Hodně tomu pomohl aligátor. Omlouvám se za foto ale mám po ruce pouze mobil .

post-38450-0-33961200-1503063114_thumb.jpg

Odesláno

Máš to pekné, pekne sadnú a aligátor fakt ich povyšuje o level vyššie, tiež ich mám na zozname, teším sa na dalsie foto

Odesláno (upraveno)

Jsou super, mám je tady v poptávce již delší dobu a bez úspěchu. Tak to tak vidím, že budu muset do nových

Jinak,kde jsi kupoval

Upraveno uživatelem Dokusan
  • po měsících...
  • po 4 týdnech...
Odesláno

tohle se snad i dá koupit a nosit - bez sebezapření i případných předsudků....

Vypadá to už na druhou fázi čínského hodinářského průmyslu. Tedy myslím, že už téměř přešli při volbě materiálu z plechu od rybích konzerv k poněkud sofistikovanějším technologiím, materiálů, designu a nakonec i marketingu. Takovýhle stroj se již může klidně měřit i s ruskými výrobky, od kterých původně pochází. Mě se o osobně zamlouvá jejich "čínský" výraz s jejich písmem. ale kupovat je nemíním.Další fáze nás teprve čeká, ale netuším, kdy se jim to podaří..... Co je ale pravděpodobně jisté, že použijí  pro hodinářské výrobky své tradiční názvy - čínské budhistické literáty, medicínu a hodně pojmů z komunistických čínských dějin.

Až bude k mání Lao-'c, tak možná.  :notworthy:

Odesláno
  V 18. 8. 2017 v 14:40, brut12358 napsal:

Taky jsem je hlídal ale rok a neměl jsem štěstí, tak jsem je koupil nové http://www.watchunique.com/seagull-1963.html . Měl jsem obavy ale vše proběhlo bez problému. Za 3 dny jsem je měl doma. Chodí bez problému, jediné co mi nesedne je titěrná korunka, blbě se to natahuje.

Tak nahoď foto. Chci je taky

Odesláno

Panove, kdyby mel nekdo v planu objednavku, tak bych se pridal, prosim ( jsem tupej na objednavky za zahranici ). Uz jsem je mel a byla to parada.

Odesláno
  V 30. 1. 2018 v 17:47, mAra_ napsal:

Tak až ke budeš prodávat, tak mi napiš :-D

Ale tak já ti je taky objednám, nebudeš ani první, ani poslední... :)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...