Přejít na obsah

SEA-GULL 1963

Doporučené příspěvky

• Po letech...
  • po 2 týdnech...
  • po měsících...
  • po 4 týdnech...

tak super ale ukáž, som zvedavý, máš to so safirom ?

Safír na 38 jsem neviděl. To vypouklé plexi je ale pěkné. U nás ve firmě, kde většina je chrononegramontá budí pozornost, Hodně tomu pomohl aligátor. Omlouvám se za foto ale mám po ruce pouze mobil .

post-38450-0-33961200-1503063114_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Taky jsem je hlídal ale rok a neměl jsem štěstí, tak jsem je koupil nové http://www.watchunique.com/seagull-1963.html . Měl jsem obavy ale vše proběhlo bez problému. Za 3 dny jsem je měl doma. Chodí bez problému, jediné co mi nesedne je titěrná korunka, blbě se to natahuje.  

Odkaz ke komentáři

• po měsících...
  • po 4 týdnech...

tohle se snad i dá koupit a nosit - bez sebezapření i případných předsudků....

Vypadá to už na druhou fázi čínského hodinářského průmyslu. Tedy myslím, že už téměř přešli při volbě materiálu z plechu od rybích konzerv k poněkud sofistikovanějším technologiím, materiálů, designu a nakonec i marketingu. Takovýhle stroj se již může klidně měřit i s ruskými výrobky, od kterých původně pochází. Mě se o osobně zamlouvá jejich "čínský" výraz s jejich písmem. ale kupovat je nemíním.Další fáze nás teprve čeká, ale netuším, kdy se jim to podaří..... Co je ale pravděpodobně jisté, že použijí  pro hodinářské výrobky své tradiční názvy - čínské budhistické literáty, medicínu a hodně pojmů z komunistických čínských dějin.

Až bude k mání Lao-'c, tak možná.  :notworthy:

Odkaz ke komentáři

Taky jsem je hlídal ale rok a neměl jsem štěstí, tak jsem je koupil nové http://www.watchunique.com/seagull-1963.html . Měl jsem obavy ale vše proběhlo bez problému. Za 3 dny jsem je měl doma. Chodí bez problému, jediné co mi nesedne je titěrná korunka, blbě se to natahuje.

Tak nahoď foto. Chci je taky

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...