t2 Odesláno 30. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2018 Ale tak já ti je taky objednám, nebudeš ani první, ani poslední... Ahoj, jestli je budeš objednávat pro člena kuncák7 tak mi napiš SZ odkud za kolik a tak. Zatím o nich jen přemýšlím, ale asi bych se přidal. Díky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 30. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2018 Ahoj, jestli je budeš objednávat pro člena kuncák7 tak mi napiš SZ odkud za kolik a tak. Zatím o nich jen přemýšlím, ale asi bych se přidal. Díky.sz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 30. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2018 Hehe, Frostie, včera jsem zaplatil Předobjednávku na zelenou limitku monster ... Musím se teď držet při zemi... Ale možná tě později vezmu za slovo :-)Díky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 30. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2018 Hehe, Frostie, včera jsem zaplatil Předobjednávku na zelenou limitku monster ... Musím se teď držet při zemi... Ale možná tě později vezmu za slovo :-)Díky.JJ, v pohodě... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 30. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2018 Ja ho vezmu za slovo brzo - jen musim rozhodnout 37 nebo 42, safir nebo obyc sklo?Zkuste poradit ( procetl jsem to zpetne a 37 ma proporcne lepsi/ hezci cifr a u obyc skla mi prijdou ty rucky vic modre ). Asi se pletu, co? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 30. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2018 Nepletes. Volím stejně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 30. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2018 (upraveno) szPokud jste objednavku neuzavřeli prosim také o info do SZ. Možná bych se také přidal, pokud mě vezmete do party.Menší jsem už měl, přemyšlim, že bych teď zkusil tu 42mm verzi. Upraveno 30. ledna 2018 uživatelem Vit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 31. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2018 Budu objednávat u Kampmanna, bez cla v EU. Máte-li někdo jinou představu a možnosti, ok. Dostanu se k tomu zítra na večer, dnes jedu do nemocnice. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AKUC Odesláno 31. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2018 keď bez safira tak možno tu vyjde lacnejšie : watchunique.com Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
5etter Odesláno 13. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2018 Tak se přiznejte, kdo po nich skočil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 13. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2018 Já sem po nich skočil Sice mají safír, ale s tím se dá srovnat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 13. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2018 Nez jsem se rozhoupal napsat, jsou pryc. Ale v dobrych rukach. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
5etter Odesláno 13. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2018 Já pořád nemůžu vymazat z paměti, že mi byly před třemi lety nabídnuty na tři tisíce a já jsem v mladické nerozvážnosti odmítl. Druhý den už jsem toho litoval, lituji dodnes a naivně čekám, že ceny zase padnou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 13. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2018 Já pořád nemůžu vymazat z paměti, že mi byly před třemi lety nabídnuty na tři tisíce a já jsem v mladické nerozvážnosti odmítl. Druhý den už jsem toho litoval, lituji dodnes a naivně čekám, že ceny zase padnou Jo, ja je myslim za tu cenu tez prodaval. Kde je tomu konec ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 13. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2018 No je nás tady více, co jsme tady měli dlouho poptávku a nic. Už jsem je měl skoro objednané z Německa a pak přišla tato nabídka. Není to sice žádná láce, ale co naplat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 13. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2018 Jo, ja je myslim za tu cenu tez prodaval. Kde je tomu konec ... Tak tak, kam se s zhodnocením hrabe Rolex. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roman-ZA Odesláno 13. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2018 Já pořád nemůžu vymazat z paměti, že mi byly před třemi lety nabídnuty na tři tisíce a já jsem v mladické nerozvážnosti odmítl. Druhý den už jsem toho litoval, lituji dodnes a naivně čekám, že ceny zase padnou tak to si fakt naivny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 13. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2018 Tak tak, kam se s zhodnocením hrabe Rolex.No jo, ty vlastne taky vis o cem mluvime :-)). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
5etter Odesláno 13. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2018 (upraveno) Roman-ZA: no a co? Nutně je mít nemusím. Můžu žít plnohodnotný život i bez nich. Každé zboží má nějakou hraniční cenu, nad kterou si ho raději odpustím. Můžu si rvát vlasy na hlavě za to, že jsem je tehdá nevzal za tři tisíce. Ale ještě víc bych si je rval, kdybych je teď koupil za šest a pak bych poslední týden před výplatou neměl co do huby.Je to o prioritách. Vždyť jsou to jen hodinky, zbytná věc. (navíc čínský ) edit: Jo a ještě pro jistotu usmiřovací smajlík, aby to třeba nevyznělo, že se mě to nějak dotklo nebo něco Upraveno 13. února 2018 uživatelem 5etter Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 13. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2018 aky je rozdiel medzi novymi odtialto http://www.watchunique.com/seagull-1963.html a tymi predanymi? ak dobre ratam, nove su lacnejsie, aj s priehladnym vieckom. ok neratam clo a dph, ale je to zhruba to iste, ci? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se