Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
  V 7. 12. 2013 v 14:47, YPO napsal:

to je nápad :lol2: ..... Romane pusť se do toho

leda pitchu :)

Odesláno
  V 7. 12. 2013 v 15:28, Honza.manta napsal:

Co nějaké další podnětné nápady - nemáš?  :furious:

nemam potrebu sprdavat niekoho tvorivu robotu..., tu je blbin kopec, ale neriesim to, myslim ´, ze dalo dost roboty, aby to tu niekto dogulal do zdarneho konca a aby to tu fungovalo....ale ak nema autor problem aby sa mu verejne prepierali jeho drobne chyby, tak prosim :-), kludne mozem hadzat kamene...ved to dokaze kazdy idiot

Odesláno
  V 7. 12. 2013 v 15:23, Roman I. napsal:

leda pitchu :)

Modem na plný uvazek:) já jsem rád, že to forum funguje a tyhle věci mě opravdu netrápí. Ostatně já znásilním češtinu v každé druhé větě.

Odesláno

Niekedy dávno ma naučili, že upozorňovať niekoho na pravopisné chyby je neetické.

Odesláno
  V 7. 12. 2013 v 20:03, brumko napsal:

Niekedy dávno ma naučili, že upozorňovať niekoho na pravopisné chyby je neetické.

+1..to je pravda :-)...pretoze nikto neovlada pravopis tak, aby nebol niekedy v buducnosti upozorneny a nasledne s ohladom na minulost strapneny :-)

Odesláno

To Ti takto narýchlo povedať neviem. Je pravdou, že na niektorých hodinách etiky som bol PN a z Lexikónu spoločenského styku som prečítal tiež len časť :-)

Odesláno

Já si vždycky vzpomenu na Poláčkových "Bylo nás pět" - jak hoši Bajzovi oznámkovali cukráři jeho odpověď na upomínku za dluh. 

Chyby a překlepy se samozřejmě stávají "i v lepších rodinách" - nicméně pokud není naspěch (chat a nebo PM na rychlou rezervaci hodinek?), tak v outboxu i v diskusních fórech s redakčním systémem umožňujícím editaci odeslaných příspěvků považuju ponechání překlepů a gramatických chyb za smutnou vizitku ignorance a nízké kulturní úrovně autora. Ale nejde-li o honorovaného přispěvatele, je to jen můj soukromý závěr o osobě dotyčného a nějaké adresné vytýkání bych považoval za snížení se na úroveň hokynářů Bajzových... 

Odesláno
  V 9. 12. 2013 v 16:06, People napsal:

navrhol by som, aby sme si stanovili nejaky Den Pravopisu na chronomagu. Jeden den v mesiaci by sme tomuto dolezitemu projektu mali vyclenit. V pripade uspechu zvysit frekvenciu.

V dnešnej dobe polo-debilov za mikrofónmi v médiách a s masou analfabetov za klávesnicami žiadny úspech neočakávaj. Chronomag je na tom ešte celkom dobre.

Odesláno

automatická oprava na mém mobilním aparátu mi udělá kolikrát z běžné věty takovou kaši, že jsem rád když vydrží prvotní smysl. A vzhledem k tomu jak mi nefungují třeba citace, špatně se dělají zpětně korektury přes edit, tak češtináři s ostentativním jemnocitem pro jazyk musí prominout.

Návštěvník Jagman
Odesláno

Ona dyslexie a dysgrafie dohromady je taky dobrej mazec :). Občas prostě nevidím tu hrubku neni to výmluva jen holej fakt eště že je strejda Google do kterého zadávam slova :D

Odesláno
  V 7. 12. 2013 v 22:21, brumko napsal:

To Ti takto narýchlo povedať neviem. Je pravdou, že na niektorých hodinách etiky som bol PN a z Lexikónu spoločenského styku som prečítal tiež len časť :-)

boa jak dobre ze ja som mal v skole nabozenstvo :) /este k tomu za komunistov/

V 7. 12. 2013 v 20:03, brumko napsal:

neeticke je klamat alebo kradnut. byt blby je obycajna hanba.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...