t2 Odesláno 22. června 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 22. června 2019 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 23. června 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 23. června 2019 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rampa McKvak Odesláno 24. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. června 2019 Dozvuky víkendu, nechápu jak jsem je mohl někdy prodat, co jsem se zde dočetl tak Kocoury více členů nekoupilo pouze jednou :-D Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sacíbagr Odesláno 24. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. června 2019 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krutor Odesláno 24. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. června 2019 K vode jedine s ukazatelem prilivu a odlivu. :-D Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dagoberd Odesláno 25. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. června 2019 (upraveno) Tradiční šnycl teda v nabídce je, ale vzhledem k 35st.C jsem volil salát a Gčka... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 25. června 2019 uživatelem Dagoberd Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gaPPak Odesláno 26. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. června 2019 ...... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dagoberd Odesláno 26. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. června 2019 Tyhle Mudmany jsou prostě dobrý jak velikostně tak funkcema. Překvapuje mne ze nejsou víc vidět. Měl jsem na ruce i Kocoury, ale bohužel jsou už na mne moc velký. Takže krtkum zdar. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 26. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. června 2019 Žluťásky: Odesláno z mého ASUS_Z01RD pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Skeleton Odesláno 26. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. června 2019 G-Shining Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lub Odesláno 26. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. června 2019 dnešní akvizice z prodejního vlákna GW-M500 = tzv. Travexofky.výbava jako GW-M5600, ale oproti nim mi dobře seděj na ruce (a taky se mi víc líběj), takže spokojenost veliká.hned jsem je otestoval na plovárně. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
travex Odesláno 26. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. června 2019 Máš skvělý vkus. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bocko Odesláno 26. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. června 2019 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gaPPak Odesláno 27. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. června 2019 Po delší době..GD 350 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quattroRS Odesláno 27. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. června 2019 Po delší době..GD 350Veľmi pekné hodinky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník cecil Odesláno 3. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. července 2019 Nové frogy..jsou velké a těžké ale parádně vyrobené!High-end digi! Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nooski Odesláno 6. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. července 2019 Nějak se na ruce zabydlely a poslední měsíc je mám na ruce furt. Zajímavé je to, že když jsou v noci na ruce, tak vždycky chytnou signál. V hodinkovnici tak na 80 %, na okně samy nikdy :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 6. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. července 2019 To není nic divnýho. Tělo funguje jako slušná anténa. Odesláno z mého ASUS_Z01RD pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kupko Odesláno 7. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. července 2019 Zase :-) Odesláno z mého GT-I9195I pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Ondra Odesláno 7. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. července 2019 Moje jediny Gecka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se