Frostie Odesláno 29. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2017 Nemyslel ty bradavky???JJ, ty slouží jako anténa se zesilovačem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sacíbagr Odesláno 29. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2017 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bells Odesláno 30. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2017 GST Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 31. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2017 Na silvestrovskou párty odolně: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
5etter Odesláno 31. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2017 Na demolici málo využívané železniční trati zrovna tak Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 1. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. ledna 2018 Pro účely silvestrovských oslav se výborně osvědčily. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 1. ledna 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 1. ledna 2018 Oslava se nekonala. Práce, práce a zase práce: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
travex Odesláno 1. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. ledna 2018 (upraveno) Podmínky si vyžadovaly něco odolného. Skoro by se dalo říct škoda, že jsem nešel k zemi, v rámci testování. Upraveno 1. ledna 2018 uživatelem travex Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
5etter Odesláno 4. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2018 Po několika nocích bez synchronizace jsem je dal včera večer na parapet a úspěch se dostavil. Na ruce je zrovna nemám, tak aspoň něco z minulého týdne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 5. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2018 Moc je na koleje nedavej at pak nevykolejis vlak Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bells Odesláno 6. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2018 Dvě starší, ale ještě jsem je nikam nedával. Celkem na těch Géčkách začínám ujíždět, ale mechaniky z piedestálu nesesadí Zajímalo by mě, jak by to vypadalo, kdybych nebyl tady, nejspíš bych je nosil pořád a měl svatý klid Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 6. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2018 Bells: to určitě a možná bys jen něco matně tušil o mechanikách. Rozhodně by ti zůstaly utajeny rozdíly mezi kalibry, zpracováním a pod. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bells Odesláno 6. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2018 Jooo kdyby jen to, taky by mi zůstalo spoustu času, peněz, občas i nervů, ale co, takle je to zajímavější a pestřejší. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 6. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2018 Jooo kdyby jen to, taky by mi zůstalo spoustu času, peněz, občas i nervů, ale co, takle je to zajímavější a pestřejší.Tak jistě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 7. ledna 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2018 Mňam: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tovaryš Odesláno 7. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2018 ...poslyš t2..ty je máš už dlouho...jak vypadá spodní kryt na těch tvojich 5000?? ...je taky samej škrábanec a ťukanec?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 7. ledna 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2018 Já mám poklop jako novej. Bez jedinýho škrábanečku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lub Odesláno 9. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2018 dnes džišoky v kanclu.. stálá spokojenost, což ve spojení géčka a já není tak samozřejmé.co mě příjemně překvapilo je úroveň lumi na ručkách, kterou bych se nebál přirovnat k seiko lumi, v pohodě vydrží až do rána. škoda, že ji nedali i na indexy. už jsem přemýšlel, jestli si ji tam samodomo nedodělat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 9. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2018 20180109_155640.jpgPříjde mi, že to samodomo dodělání by mohlo snadno překročit cenu nových hodinek (na Ebayi od 1800 Kč...) Jinak myšlenka výborná. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lub Odesláno 9. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2018 tak barvu jsem kdysi chtel kupovat a nebyla to snad takova palka. hele, nepsals onehda ze tyhle hodky taky ocekavas..? podle jednoznacna anadigi volba v lowend g.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se