Přejít na obsah

Jaké G SHOCKy máte dnes na ruce?

t2

Doporučené příspěvky

...určitě budou těžší jak plasťáky...ale nemůžu porovnávat, 5610 nemám..pěkně to shrnul siwi jak je srovnával..

Pro nekoho to mozna bude vyhoda (vaha oceli)... osobne ted ocenuji spise nizkou vahu, kterou na ruce skoro necitim. Jeste, ze se delaji obe verze a muzeme si vybrat :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

...tak ono nejde ani tak o hmotnost jako o ten pocit, že je to pouzdro ocelový...a to u mě rozhodlo, když se mi kdysi z jedněch plastových vytrhla stěžejka, tak jsem na ně tak trochu zanevřel, ale každej jinej to má jinak, že jo...protože jinak je modul u 5610 a 5000 stejnej...a protože jsou to moje jediný hodinky, nosím je prakticky pořád...krom do práce protože tam by mi jednak překážely a protože motorolej leptá gumu, tak bych výrazně zkrátil životnost bezelu a řemene..ale jinak pořád -  doma u soustruhu už dostaly sprchu chladicí emulzí, tak uvidím, co na to bezel...  

Odkaz ke komentáři

V sobotu ráno mě z postele vytáhlo sluníčko, tak jsem si nasadil jiné hodinky a géčka jsem nalepil izolačkou na střešní okno.

Nechci se vás nikoho dotknout, pánové, ale myslím, že po takovém přívalu lumenů, luxů a joulů, jakému byly tento víkend vystaveny, pojedou pod rukávem vesele až do května :-)

post-33141-0-81624100-1517749514_thumb.png

Odkaz ke komentáři

V sobotu ráno mě z postele vytáhlo sluníčko, tak jsem si nasadil jiné hodinky a géčka jsem nalepil izolačkou na střešní okno.

Nechci se vás nikoho dotknout, pánové, ale myslím, že po takovém přívalu lumenů, luxů a joulů, jakému byly tento víkend vystaveny, pojedou pod rukávem vesele až do května :-)

attachicon.gifIMG_20180204_134704_HDR-01.png

Jestli tam byly jeden den, tak nikoliv

Odkaz ke komentáři

Navíc by mi je mohli odnést havrani, jako tenkrát na služebce v Norimberku tu štangli lovečáku, kterou jsem si dal na parapet za okno hotelového pokoje, aby se mi nezkazila...

No jo...když jim tak podstrojuješ:-).. A havran s G-čky...to by byla zajímavá fotka..

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...