Japan Odesláno 2. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2018 ...však jo...plně souhlasim...já to chtěl jen v oceli, tak jsem zvolil 5000...ale jinak jednoznačně tyhle hranatý klasiky...Jak jsou na tom ocelove vahove? Je hodne znat rozdil? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 2. února 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2018 Ano. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 2. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2018 Ceka me vikend spoustu prace, tak jsem misto novych hranacu nahodil oslehane mudmany Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tovaryš Odesláno 2. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2018 (upraveno) Japan:...určitě budou těžší jak plasťáky...ale nemůžu porovnávat, 5610 nemám..pěkně to shrnul siwi jak je srovnával.. Upraveno 2. února 2018 uživatelem tovaryš Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Japan Odesláno 2. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2018 ...určitě budou těžší jak plasťáky...ale nemůžu porovnávat, 5610 nemám..pěkně to shrnul siwi jak je srovnával..Pro nekoho to mozna bude vyhoda (vaha oceli)... osobne ted ocenuji spise nizkou vahu, kterou na ruce skoro necitim. Jeste, ze se delaji obe verze a muzeme si vybrat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tovaryš Odesláno 2. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2018 ...tak ono nejde ani tak o hmotnost jako o ten pocit, že je to pouzdro ocelový...a to u mě rozhodlo, když se mi kdysi z jedněch plastových vytrhla stěžejka, tak jsem na ně tak trochu zanevřel, ale každej jinej to má jinak, že jo...protože jinak je modul u 5610 a 5000 stejnej...a protože jsou to moje jediný hodinky, nosím je prakticky pořád...krom do práce protože tam by mi jednak překážely a protože motorolej leptá gumu, tak bych výrazně zkrátil životnost bezelu a řemene..ale jinak pořád - doma u soustruhu už dostaly sprchu chladicí emulzí, tak uvidím, co na to bezel... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
5etter Odesláno 4. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2018 V sobotu ráno mě z postele vytáhlo sluníčko, tak jsem si nasadil jiné hodinky a géčka jsem nalepil izolačkou na střešní okno. Nechci se vás nikoho dotknout, pánové, ale myslím, že po takovém přívalu lumenů, luxů a joulů, jakému byly tento víkend vystaveny, pojedou pod rukávem vesele až do května :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bells Odesláno 4. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2018 Horami proverene Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 4. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2018 Tak jsem je zase jednou vyvez a při té příležitosti taky krapet nabil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 5. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2018 V sobotu ráno mě z postele vytáhlo sluníčko, tak jsem si nasadil jiné hodinky a géčka jsem nalepil izolačkou na střešní okno.Nechci se vás nikoho dotknout, pánové, ale myslím, že po takovém přívalu lumenů, luxů a joulů, jakému byly tento víkend vystaveny, pojedou pod rukávem vesele až do května :-) IMG_20180204_134704_HDR-01.pngJestli tam byly jeden den, tak nikoliv Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
5etter Odesláno 5. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2018 Jsou tam furt. Slunce svítí, tak je škoda je sundávat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 5. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2018 Jsou tam furt. Slunce svítí, tak je škoda je sundávat.Tak to je jasné, každá minuta přísunu lumenů je dobrá! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
travex Odesláno 5. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2018 Kdyby to 5etter myslel s géčkama opravdově, tak by je nalepil z venkovní strany. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
5etter Odesláno 5. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2018 Tam je zima, to baterce nesvědčí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
5etter Odesláno 5. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2018 Navíc by mi je mohli odnést havrani, jako tenkrát na služebce v Norimberku tu štangli lovečáku, kterou jsem si dal na parapet za okno hotelového pokoje, aby se mi nezkazila... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dafit Odesláno 5. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2018 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 5. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2018 Kdyby to 5etter myslel s géčkama opravdově, tak by je nalepil z venkovní strany. Jsem netušil, že tu máme i vlákno, jak se v zimě stát větším komikem... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Olin.uj Odesláno 5. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2018 Navíc by mi je mohli odnést havrani, jako tenkrát na služebce v Norimberku tu štangli lovečáku, kterou jsem si dal na parapet za okno hotelového pokoje, aby se mi nezkazila...No jo...když jim tak podstrojuješ:-).. A havran s G-čky...to by byla zajímavá fotka.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 5. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2018 Byla, ale obávám se, zda by nebyla moc rozmazaná... :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nooski Odesláno 6. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2018 Trošku je zanedbávám a jako u jediných mých hodinek si nejsem jistý, že si je nechám. Taky jedny z mála hodinek, které na fotce vypadají lépe než ve skutečnosti... Holt máme spolu komplikovaný vztah... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se