5etter Odesláno 26. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2018 Teď po sobě čtu ten svůj příspěvek a docela se divím, že jsi mě, Frostie hned neopravil. Samozřejmě by siwiho fotka mohla zdobit katalog Casio, nikoliv Seiko. To je vidět, že pořád myslím na věci, které začínají písmeny SE Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 26. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2018 Teď po sobě čtu ten svůj příspěvek a docela se divím, že jsi mě, Frostie hned neopravil. Samozřejmě by siwiho fotka mohla zdobit katalog Casio, nikoliv Seiko. To je vidět, že pořád myslím na věci, které začínají písmeny SE Já jsem to viděl, ale myslel jsem si, že to je nebetyčná provokace. V G-Shock vlákně psát něco o Seiko je stejné, jako psát o quartzových VC... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 26. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2018 Tak já myslím, že tvůj příspěvek jsme pochopili A díky za uznání. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Chilliluk Odesláno 26. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2018 To já jsem na nové GX 56 trochu nasrán., Předchozí, prodané, dělaly +2 sec/měsíc. To by bylo ok. Nové +9, to už je trochu moc. Samozřejmě, je to ve výrobní toleranci +- 15, ale... Tak nauč někoho z rodiny, aby ti je pravidelně jednou týdně seřizoval, aniž bys o tom věděl...časem na to zapomeneš a budeš spokojený Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 26. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2018 Tak nauč někoho z rodiny, aby ti je pravidelně jednou týdně seřizoval, aniž bys o tom věděl...časem na to zapomeneš a budeš spokojený To by taky šlo, promluvím s kocourem... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xenomorfus Odesláno 26. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2018 To by taky šlo, promluvím s kocourem...Urcite lepsi, nez to chtit po Rimmerovi ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 26. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2018 Urcite lepsi, nez to chtit po Rimmerovi ;-)no tak to sichr Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 28. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2018 Dnešní přírůstek. Moje druhé G-Shocky. Na hadře. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 28. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2018 Hadr je z JaysKays? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 28. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2018 Na tom hadru se ten model už prodává.https://www.casio-intl.com/asia/en/wat/watch_detail/GLS-5600CL-1/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 28. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2018 aha, díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 28. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2018 Asi si na ně zvyknu a polygony půjdou dál Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mateso Odesláno 28. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2018 Dokusan : prosím napiš mi na mail v podpise případně přímo zavolej na 724789502 . Nahanim Te skrz ty primky když nejdou SZ. Číslo na Tebe mám tam :-( Moc díky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bocko Odesláno 28. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2018 Dnes to slo... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bocko Odesláno 28. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2018 a príjemných 20+ na slnku.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 28. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2018 Návrat ke standardu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Olin.uj Odesláno 28. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2018 Géčka zatím a ještě pořád nevlastním... Ale když, tak 56tky Frostiho. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 28. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2018 Géčka zatím a ještě pořád nevlastním... Ale když, tak 56tky Frostiho.Přál bych ti, abys je sehnal. Já sháněl pozitiv (to byla nevyhnutná podmínka) cca 6 let... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Olin.uj Odesláno 28. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2018 Ani já o negativ nestojím.. To už bych je měl doma.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 28. března 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2018 Tak hurá, už mám na 5000 letní čas tak jsem je mohl dneska vytáhnout. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se