Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

Buď rád, že se ti tam ten nápis objevil. Máš přesný čas. Mně se tam objeví, jenom když je vytáhnu někam ven a seřízení vyvolám ručně:

Hodinky hledají signál a měří jeho intenzitu (zde L3, takže plný)

post-437-0-85682200-1524159367_thumb.jpg

A po několika minutách HURÁ:

post-437-0-58270700-1524159401_thumb.jpg

Upraveno uživatelem siwi
Odesláno
  V 19. 4. 2018 v 14:11, siki napsal:

Ahoj,tak já dnes a na dlouhou dobu tyto klasiky. Můžete mi poradit,vlevo nahoře,ten nápis RCVD, včera tam nebyl. To znamená že se synchronizují?

Predpokladam, ze to bude zkratka z anglického slova Received.. cili přijato.. jakoze signál.. :-)
Odesláno
  V 23. 4. 2018 v 6:48, siki napsal:

Synchronizované 20.4, momentálně vypnuté. Nechám je tak měsíc schválně kolik udělají bez synchronizace.

Budu se těšit na výsledek. Mně udělali +18 sec v průměru/měsíc, dělal jsem trvalý dvouměsíční test. 

Odesláno
  V 23. 4. 2018 v 7:11, AndyAaron napsal:

Frostie, co se stalo, ze prodavas ty svoje obri hranace? Mas na ceste neco noveho? :)

Ne... :(  Vzhledem k mým častým pobytům v nemocnici poslední dobou nejsou pro mne soláry to pravé...

Odesláno

Frostie, neblbni!

Vždyť jsi je tak dlouho sháněl a byl z nich tak nadšený. Zkus je na pár dní nalepit na okno a uvidíš, jak se nabijou.

K dobíjení je potřeba využít každé minuty strávené na sluníčku. I za cenu, že u toho člověk někdy vypadá jako debil :)

post-33141-0-65941400-1524472974_thumb.jpg

Odesláno

Není nutno učit orla lítat, ale prostě dvoje soláry teď neunosím a nechat je tavit za oknem nechci

Odesláno

Ja bych na to taky nespechal. Vis, ze jsou temer nesehnatelne a cekal jsi na ne nekolik let. Neblbni. Navic to, ze par tydnu nebyly na slunicku neznamena, ze ta baterka nevydrzi. Vydrzi.

Odesláno

Dnes poprvé venku. Pomalu si na sebe zvykáme, jsou větší než jsem čekal, ale sedí parádně.

post-58444-0-94763000-1524514677_thumb.jpeg

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...